- 4 Temmuz 2019
- 1.541
- 1.337
- 133
Kalbi durdu 3 aylıkken o yuzden kürtajla aldılar. 35 gün oldu. Son bir haftadır dediginiz akıntı başladı. Mixovul fitil verdi doktorVar tabi tedavisi antibiyogram yapacak bana da doktprum ilk 3 ay bitince neden kürtaj oldunuz kaç haftada belki sizdeki bu degildir ama bi cok enfeksiyon sarı yesil yapıyor zaten
Ya akıntı olabiliyor cogunlukla isterseniz kültür yaptırın.cok üzüldüm ben de bi şey olur mu diye tetikteyim bi rahat olamadım kaç haftalıktı neden olmuş peki bi anda mı yoksa sıkıntılar var mıydıKalbi durdu 3 aylıkken o yuzden kürtajla aldılar. 35 gün oldu. Son bir haftadır dediginiz akıntı başladı. Mixovul fitil verdi doktor
Lekeleme vardı em başından beri canım. Sonra kesildi tmm bitti sorun kalmadi dedik. 3 aylıkken kontrole gittiğimde aniden kalbinin durmuş olduğunu öğrendim şok oldum. Bel ağrısı vardı hafif onun dışında hiç belirtice yokt. Ama sen içini rahat tut herkeste aynı olacak diye bişey yok canım. Sağlıcakla kucağına alırsın insallh birşey olmaz Rabbimin izni ile.Ya akıntı olabiliyor cogunlukla isterseniz kültür yaptırın.cok üzüldüm ben de bi şey olur mu diye tetikteyim bi rahat olamadım kaç haftalıktı neden olmuş peki bi anda mı yoksa sıkıntılar var mıydı
Allah sana da en kısa zamanda saglıkla nasip etsin tabi kendini toparladıgında acele etme bence ki başına inşallah tekrar gelmez rahim toparlanır.bel agrısı hamilelik belirtisi zaten ama kanamadan olmustur belki saglıksızsa düşer diyorlar inşallah iyidir nasip.pıhtılaşma cıktı dimiLekeleme vardı em başından beri canım. Sonra kesildi tmm bitti sorun kalmadi dedik. 3 aylıkken kontrole gittiğimde aniden kalbinin durmuş olduğunu öğrendim şok oldum. Bel ağrısı vardı hafif onun dışında hiç belirtice yokt. Ama sen içini rahat tut herkeste aynı olacak diye bişey yok canım. Sağlıcakla kucağına alırsın insallh birşey olmaz Rabbimin izni ile.
Evet canım iki gende heterozigot pihlitilasma çıktı ama doktor buna bağlı diyemeyiz dedi. Sağlıksız olduğu için oluştur dedi. Diğer tüm testler de yapıldı sorun yok. Işte tek sorun şuan şu enfeksiyon seysi yüzünden akıntı.Allah sana da en kısa zamanda saglıkla nasip etsin tabi kendini toparladıgında acele etme bence ki başına inşallah tekrar gelmez rahim toparlanır.bel agrısı hamilelik belirtisi zaten ama kanamadan olmustur belki saglıksızsa düşer diyorlar inşallah iyidir nasip.pıhtılaşma cıktı dimi
Merhaba bende de ureaplasma cikti hangi antibiotik kullandiniz geriledi mi sikayetiniz?Ureaplasma icin tedaviye basladiniz mi acaba bende ve esimde var. ilac kullaniyoruz ve bir ilerleme yok. Kisirliga kadar gidiyormus bu tedaviye baslamadiysaniz acele edin
Evet oyle denebilirBu üreplamza dediginiz nasıl bi akıntı yapıyor. Açık yesil sarı arsi sümüksü bi akıntı mi?
Merhaba bende de aynı sorun çıktı pcr testi ile anlaşıldı. Siz hangi doktora gittiniz bu ureaplasmayı neye gittiysem yapmıyoruz diyorlar devlette bu testi yapan bir yer yok mu?Merhaba bende de ureaplasma cikti hangi antibiotik kullandiniz geriledi mi sikayetiniz?
Devleti bilmiyorum canim ozele gitmistim kültür alip ole cikti ilac kullanmaya basladiniz mi hangi ilaca basladiniz?Merhaba bende de aynı sorun çıktı pcr testi ile anlaşıldı. Siz hangi doktora gittiniz bu ureaplasmayı neye gittiysem yapmıyoruz diyorlar devlette bu testi yapan bir yer yok mu?
Doktorunuz vermedi mi ilac genelde ayni antibiyotigi veriyorlarEvet kızlar hangi ilaç kullanıyorsunuz ureaplasma için
Vermedi ureaplasma için size ne verdiler ben de onu kullanayım arastırıp geçti miDoktorunuz vermedi mi ilac genelde ayni antibiyotigi veriyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?