Bol bol göğüs masajı yapın sütü %40 oranında artırıyor , sık sık emzirin sutunuz artsın bir yandan da mama desteği verebilirsiniz. Meleginizin emme refleksi geliştiğinde ,sutunuz bollastiginda mamayı kesersiniz. Zaten tamamen mamayla doyurun demiyorum çok az miktarda destekleyinArkadaşlar çok şükür bebeğimiz oldu bı oğlumuz dünyaya geldi 5 günlük kontrole gittik sarılık değeri 16 olmuş doktor 1 gün daha mühlet verdi emzirin yarın kontrol yapalım yüksekse yatış yaparız dedi nasıl düşer bu ya sarılık
Canım banyosunda suyuna her zaman bi çeğrek altın at ve sık sık emzir sarı kıyafetler giydirme sende yediklerine dikkat et yediklerinde etkiliyo mesela yumurta kesinlikle mercimek çorbası asla bunun gibi şeyler işte inşallah iyi olur bebeğin asıl demek istediğim bizimkiler sarılık olan bebeklere jilet atıyolar hani hacamat yapmadan önce ince bi çizgi atarsın ya onun gibi iki üç tane kulak arkasına yada göbeğin üstüne bir haftada geçiyo bilmiyorum sizin çevrede varmı eltilerimin çocuklarına yaptılar çok şükür benim bebeğimde çıkmadı sık sık emzirdim ben yediğimede dikkat ettim rabbim şifa versin o mavi ışığın altına girmez inşallah tehlikeli diyolar nasip..Arkadaşlar çok şükür bebeğimiz oldu bı oğlumuz dünyaya geldi 5 günlük kontrole gittik sarılık değeri 16 olmuş doktor 1 gün daha mühlet verdi emzirin yarın kontrol yapalım yüksekse yatış yaparız dedi nasıl düşer bu ya sarılık
Ne sacmaliyorsunuz acaba hangi devirden kalmasiniz yalan yanlış bilgilerinizi kendinize saklayın konu sahibi siz de dinlemeyin lütfen bunları özellikle jilet kısmını!!Canım banyosunda suyuna her zaman bi çeğrek altın at ve sık sık emzir sarı kıyafetler giydirme sende yediklerine dikkat et yediklerinde etkiliyo mesela yumurta kesinlikle mercimek çorbası asla bunun gibi şeyler işte inşallah iyi olur bebeğin asıl demek istediğim bizimkiler sarılık olan bebeklere jilet atıyolar hani hacamat yapmadan önce ince bi çizgi atarsın ya onun gibi iki üç tane kulak arkasına yada göbeğin üstüne bir haftada geçiyo bilmiyorum sizin çevrede varmı eltilerimin çocuklarına yaptılar çok şükür benim bebeğimde çıkmadı sık sık emzirdim ben yediğimede dikkat ettim rabbim şifa versin o mavi ışığın altına girmez inşallah tehlikeli diyolar nasip..
Canım ben olanı söylüyorum yap demiyorum arkadaşa kimse uymak zorunda değil neden bu kadar gerildinkiNe sacmaliyorsunuz acaba hangi devirden kalmasiniz yalan yanlış bilgilerinizi kendinize saklayın konu sahibi siz de dinlemeyin lütfen bunları özellikle jilet kısmını!!
Evet canımTeşekkür ederim arkadaşlar uyandiriyoruz ama zor uyanıyor dün 16 bugün 15 e düşmüş. Yumurtayı hiç duymadım ama sarılığı mi yükseltiyor acaba
Sarililtan dolayi uyanmiyor.tek cozumu uyandirip emzirmek uyurken memenize koyun emmesini saglayin en az 2 saatte bir emzirin.gecmis olsunYa sorunum uyanmiyor bir türlü yoksa emecek ama uyanmiyor ne yapsam uyuyor
Yenidoğan sarılığının annenin yedikleriyle bir alakası yok lütfen böyle şeylere inanmayın.Teşekkür ederim arkadaşlar uyandiriyoruz ama zor uyanıyor dün 16 bugün 15 e düşmüş. Yumurtayı hiç duymadım ama sarılığı mi yükseltiyor acaba
Sari giyinmekle sarilik arasinda nasil baglanti kuruluyor anlamiyorum digerlerine yorum bile yapamiyorum.konu sahibi her yoruma kulak asmayin her duydugunuzu yapmayın lütfen.Canım banyosunda suyuna her zaman bi çeğrek altın at ve sık sık emzir sarı kıyafetler giydirme sende yediklerine dikkat et yediklerinde etkiliyo mesela yumurta kesinlikle mercimek çorbası asla bunun gibi şeyler işte inşallah iyi olur bebeğin asıl demek istediğim bizimkiler sarılık olan bebeklere jilet atıyolar hani hacamat yapmadan önce ince bi çizgi atarsın ya onun gibi iki üç tane kulak arkasına yada göbeğin üstüne bir haftada geçiyo bilmiyorum sizin çevrede varmı eltilerimin çocuklarına yaptılar çok şükür benim bebeğimde çıkmadı sık sık emzirdim ben yediğimede dikkat ettim rabbim şifa versin o mavi ışığın altına girmez inşallah tehlikeli diyolar nasip..
Uyanmasa bile kasigin ucunda bile olsa sutunuzden verin damla damla. Halsizlikten uyanamiyor. Bir cay kasigi bile icse kendine gelir biraz, emzirebilirsiniz. Ben surekli emzirerek gecistirdim. Uyanmiyor deyip birakmayin.Uyandiramiyoruz ki ne yapsak uyanmiyor kuzum yaaaçimdik atıyoruz topuğuna vuruyoruz yok inşallah sonuç kötü çıkmaz yarın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?