Sarılık Hakkında yardım lutfennn 😭😭😭

rugan035

Üye
Kayıtlı Üye
14 Ocak 2019
15
4
16
40
Arkadaşlar çok şükür bebeğimiz oldu bı oğlumuz dünyaya geldi 5 günlük kontrole gittik sarılık değeri 16 olmuş doktor 1 gün daha mühlet verdi emzirin yarın kontrol yapalım yüksekse yatış yaparız dedi nasıl düşer bu ya sarılık 😭😭

Uyandiramiyoruz ki ne yapsak uyanmiyor kuzum yaaa 😭😭 çimdik atıyoruz topuğuna vuruyoruz yok inşallah sonuç kötü çıkmaz yarın 😭😭

Arkadaşlar çok şükür bebeğimiz oldu bı oğlumuz dünyaya geldi 5 günlük kontrole gittik sarılık değeri 16 olmuş doktor 1 gün daha mühlet verdi emzirin yarın kontrol yapalım yüksekse yatış yaparız dedi nasıl düşer bu ya sarılık 😭😭
Bol bol göğüs masajı yapın sütü %40 oranında artırıyor , sık sık emzirin sutunuz artsın bir yandan da mama desteği verebilirsiniz. Meleginizin emme refleksi geliştiğinde ,sutunuz bollastiginda mamayı kesersiniz. Zaten tamamen mamayla doyurun demiyorum çok az miktarda destekleyin

17 olunca tedaviye başlanıyor sadece çok sık emzirmeniz lazım uyanmıyorsa bir şekerine baktırin allah korusun şekeri düşmüş olabilir

Canım banyosunda suyuna her zaman bi çeğrek altın at ve sık sık emzir sarı kıyafetler giydirme sende yediklerine dikkat et yediklerinde etkiliyo mesela yumurta kesinlikle mercimek çorbası asla bunun gibi şeyler işte inşallah iyi olur bebeğin asıl demek istediğim bizimkiler sarılık olan bebeklere jilet atıyolar hani hacamat yapmadan önce ince bi çizgi atarsın ya onun gibi iki üç tane kulak arkasına yada göbeğin üstüne bir haftada geçiyo bilmiyorum sizin çevrede varmı eltilerimin çocuklarına yaptılar çok şükür benim bebeğimde çıkmadı sık sık emzirdim ben yediğimede dikkat ettim rabbim şifa versin o mavi ışığın altına girmez inşallah tehlikeli diyolar nasip..

Canım banyosunda suyuna her zaman bi çeğrek altın at ve sık sık emzir sarı kıyafetler giydirme sende yediklerine dikkat et yediklerinde etkiliyo mesela yumurta kesinlikle mercimek çorbası asla bunun gibi şeyler işte inşallah iyi olur bebeğin asıl demek istediğim bizimkiler sarılık olan bebeklere jilet atıyolar hani hacamat yapmadan önce ince bi çizgi atarsın ya onun gibi iki üç tane kulak arkasına yada göbeğin üstüne bir haftada geçiyo bilmiyorum sizin çevrede varmı eltilerimin çocuklarına yaptılar çok şükür benim bebeğimde çıkmadı sık sık emzirdim ben yediğimede dikkat ettim rabbim şifa versin o mavi ışığın altına girmez inşallah tehlikeli diyolar nasip..
Ne sacmaliyorsunuz acaba hangi devirden kalmasiniz yalan yanlış bilgilerinizi kendinize saklayın konu sahibi siz de dinlemeyin lütfen bunları özellikle jilet kısmını!!

Ne sacmaliyorsunuz acaba hangi devirden kalmasiniz yalan yanlış bilgilerinizi kendinize saklayın konu sahibi siz de dinlemeyin lütfen bunları özellikle jilet kısmını!!
Canım ben olanı söylüyorum yap demiyorum arkadaşa kimse uymak zorunda değil neden bu kadar gerildinki 😉 biz yaptık oldu bıçak altına yatırmıyoruz evladımızı ister yapar ister yapmaz siz kimsinizki ✌ bunun devirle alakası yok inanki bu olmasa da doktorlar böyle kadınların elinin iyi olduğunu söylüyolar öyle olmasa en ufak şeyde ilaç değilde kocakarı ilaçları tavsiye etmez bence kasmayın ben o yapsın diye yazmadım biz yaptık dedim sadece 👋👋

Teşekkür ederim arkadaşlar uyandiriyoruz ama zor uyanıyor dün 16 bugün 15 e düşmüş. Yumurtayı hiç duymadım ama sarılığı mi yükseltiyor acaba

Teşekkür ederim arkadaşlar uyandiriyoruz ama zor uyanıyor dün 16 bugün 15 e düşmüş. Yumurtayı hiç duymadım ama sarılığı mi yükseltiyor acaba
Yenidoğan sarılığının annenin yedikleriyle bir alakası yok lütfen böyle şeylere inanmayın.

Sari giyinmekle sarilik arasinda nasil baglanti kuruluyor anlamiyorum digerlerine yorum bile yapamiyorum.konu sahibi her yoruma kulak asmayin her duydugunuzu yapmayın lütfen.

Uyandiramiyoruz ki ne yapsak uyanmiyor kuzum yaaa 😭😭 çimdik atıyoruz topuğuna vuruyoruz yok inşallah sonuç kötü çıkmaz yarın 😭😭
Uyanmasa bile kasigin ucunda bile olsa sutunuzden verin damla damla. Halsizlikten uyanamiyor. Bir cay kasigi bile icse kendine gelir biraz, emzirebilirsiniz. Ben surekli emzirerek gecistirdim. Uyanmiyor deyip birakmayin.

Detaylı bilgiye bu yazıdan ulaşılabilir Yenidoğan sarılığı nedir?Tedavisi nasıl olur?

Son düzenleyen: Moderatör:
Back
X