Sarılık kac günde geçer

Uzamış sarılık benim kızımda geçirdi bı ay hastaneden çıkamadık ışında yattı ama sizin daha uzun olmuş şaşırdım üç ay diyince Allah im korusun evlatlarımızı

Konu sahibesi emiyorsa bebek bence düşer Allah in izniyle benim kızım hiç uykudan gözünü acamiyordu neler yapardım uyanan diye ama nafile emmedigi içinde geçmemişti bı ay sürmüştü Rabbim şifa verisn bı an önce geçer insAllah

Ay sorma canım ya valla bide psikolojimizi düşün çokta korkuyorduk Rabbim korudu şükür. Benimkide ilk aylar sürekli uyuyordu sonra sonra açıldı uykusu emiyoduda ama yine 3 ay sürdü. Rabbim beterinden korusun inşallah.

ay düşünüyorum biz bı ayda kafayı yemiştim her yatış çıkıştı işitme testi yapiolardi yüreğim güp güp ediyordu çok şükür geride kaldı
Amin cnm peki kaç haftalık doğmuştu

Çok şükür canım. 37 haftalık seninki

Sarılık sarı tülbentle geçmez lütfen artik böyle şeylerde kendimizi geliştirelim araştıralım ve doktora götürelim sarılığın tedavisi hastanede olur . Bebelerimize bunu yapmayalım
Zaten arkadaş ta öyle hemn geçiyr atın üstüne demiyr sadece üstüne atın diyr herşy sarı türbntle olsaydı hiç sarılık olmazdı

Zaten arkadaş ta öyle hemn geçiyr atın üstüne demiyr sadece üstüne atın diyr herşy sarı türbntle olsaydı hiç sarılık olmazdı
Sarılık tülbentle geçmiyor ve bunu biliyorsunuz ama üzerine atın demekten geri kalınmıyor işte ben bu mantığı anlamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…