Sarılıpta ANNEM diyememek canımı yakıyor

bene ne diyeceğimi şaşırdım... zor bir durum... ne olursa olsun evladını bana ver nasıl denir??? kim ne derse desin istemesede kardeşi bile olsa nasıl evlat verilir??? çokk zor.... sen iyi dayanmış sabretmişsin.. öğrenince psikologdan bir destek alsaydın
daha kolay atlatırdın şimdi daha rahat ifade edip bu kadar üzülmezdin...

içinden nasıl geliyorsa öyle yap çünkü ilerde pişman olabilirsin...

hayatının bundan sonrasında inşallah çok mutlu olursun...

fikirlerinizi paylaştıgınız için teşekkürler
üzerinden fazlaca zaman geçmiş bir konu ama ister istemez benim -bizim için tekrarlanan bi konu yani kapanmıyor bir türlü şöyle anlatayım kız kardeşimle ablamla çok iyiyizdir
hafta sonu bi yakınımızın kınası vardı ve hepimiz bir aradaydık kardeş -abla olarak tanıtıyoruz birbirimizi ama onlar anne ben yenge diyorum ben anne onlar hala diyor etrafımızdakilerde ablam veremedi açıklamak zorunda kalıyorsun
yada en basiti kızım soruyor anne neden teysem annaneme hala diyor siz kardeş değilmisiniz teysemi annanam doğurmadımı diye sorular soruyor ne dicemi şaşırıyorum küçük daha kafasını karışmasını istemiyorum kendisini kötü hissetmesini istemem

canım bende bebekken teyzemin çocuğu olmuyor diye ona verilmişim ve ben bunu orta okula giderken öğrenmiştim ama benim öğrendiğimi hiç kimse bilmedi ve biyolojik annemi hiç anne gibi görmedim.üveyde olsa annem melek gibi bi insandı hiç hissetmedim üvey olduğunu ve onada hissettirmedim.dört yıl önce vefat etti meleğim ve ben biyolojik annemin yanına geldim ki hala onu anne olarak görmüyorum.annem vefat ettikten sonra herşeyi bildiğimi anlattım ve annem değil teyzemsin dedim oda beni yeğeni olarak görüyor.şunu hep savundum doğuran anne değil bence büyüten anne.bence halan değil o senin annen.öz olan sadece doğurmuş ama üvey annen yılllarca sana bakmış büyütmüş en önemlisi emek vermiş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…