Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Sarımsak Kokusu Mağdurlarına Süper Çözüm

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

senisensizsevcem

Guru
Kayıtlı Üye
9 Şubat 2011
27
0
286
Ankara
Arkadaşlar 2 ay önce saçıma sarımsak zeytinyağ karışımı sürdüm ve bir saat bekledim sonra saçlarımı yıkadım aman Yarabbim o nasıl bi kokuydu geçtiğim yerde resmen kalıcı bi koku bırakıyordum her gün saçlarımı yıkadım ama yok geçmek bilmedi günlerce netten araştırdım kimse çare bulamamış kokuya ama sonunda kendi derdime çare buldum saçımın diplerine balla masaj yaptım ve kokusu kötü olan zeytinyağlı sabunla iyice ılık suyla yıkadım ve işte sonuç o iğrenç kokudan kurtuldum bi daha da yapmaya tövbe ettim

Benim gibi bu sorunla başbaşa kalan kızlara tavsiyemmm umarım işinize yarar.....

Son düzenleme:

sağol canım

sarımsakların kokusunu almak için ender saraç ın bir yöntemi var sarımsakları süt içinde 5 dk kaynatınca kokusu yok oluyor fakat etkisi aynı şekilde kalıyormuş kokusundan müzdarip olan arkadaşalr deneyebilirler

ozaman sarımsak kürünü yaptıktan sonrada bal sürüp yıkasak olurmu

Olur canım yıkarken ılık suyla ve gerçek zeytinyağlı sabunla yıka koku filan kalmaz ayrıca kürü yapmadan önce sarımsaklar süt içinde kaynatılıyor ben dikkat etmemiştim ona o yüzden saçımda kokusu inanılmaz derecede kalmıştı çok şükür baL imdadıma yetişti kurtardı beni bu kokudan

Son düzenleme:

Ben de 3 gun once badem yagi, cam terebentin karisimina 2-3 damla sarimsak yagi damlattim. Kokudan duramiyordum her terledigimde gene nuksediyordu. Karanfil kaynatip defne yapragi attim olmadi, sirket kullandim olmadi... En sonunda bu tavsiyeyi buldum. Cok tesekkurler! 2 gun ustuste yapinca ise yaradi. 2. gun biraz sacimi sutte beklettim. Icindeki enzimlerin sarimsagin kokusunu oldurdugunu duymustum. Cok sukur 2. gunde eser kalmadi. Bu tavsiye icin minnettarim. Bir daha sarimsaga selam bile vermem.

Merhaba yaklaşık 10 gün önce saçımdaki beyazlar için bende saçıma sarımsak ve soğanlı kürden yaptım (keşke yapmadan önce olumsuz yorumları da okusaydım).Hayatım kabus oldu kokusu geçsin diye tüm tavsiyeleri denedim hiçbiri işe yaramadı.Aktara gittim çam terebentin tavsiye etti saçına sür yarım saat bekle yıka dedi.Bir kapakta şampuanına kat(şampuandaki kimyasalları öldürüyormuş).Ben direk saçıma sürmedim çünkü kokusu çok keskin o da saçımda kalır diye korktum.Şampuandan sürüp yarım saat bekletip yıkıyorum.2 gündür yapıyorum koku bihayli azaldı terleyince tekrar kokuyor ama eskisi kadar değil. Birkaç gün sonra daha iyi olur herhalde.Çok feci bir şeymiş koku geçsin diye kafama sürdüğüm şeyler yüzünden saçlarım daha çok beyazlar herhalde bu kürü sakın yapmayın.

Bende şu anda aynı durumdan muzdaribim ve artık kafayı yicem pazartesi okula gitmem lazım ve evden nasıl çıkacağımı bilmiyorum ( bu konuyu buldum ama sarımsak kokusundan şikayetçiyken bide üstüne balla uğraşmak istemiyorum. Balın saçtan arınması zor olur arınmaz diye korkuyorum yardımcı olursanız çok sevinirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…