sarımsak olayı doğru mu?:/

MirAy92

Aşk, celladına güvenmektir
Kayıtlı Üye
3 Ağustos 2016
1.324
2.367
83
33
merhaba kızlar. ben 2 yıldır evliyim daha bebeğim olmadı. tüpler için komşum sarımsağı tampon gibi akşam kullan sabaha ağzından sarımsak kokusu geliyosa açık, gelmiyosa kapalı demişti. ben de bu akşam yaptım ve gelmedi:KK43: siz duydunuz mu hiç böyle bişey? ben borularımı kontrolden çıkartmıştım ama hastanede yapan doktor açık demişti, kendi doktorum sızdırıyo demişti. :kızgın: bu sarımsak olayı da böyle olunca çok üzüldüm :KK61: nasıl açtırılıyor ki borular? hiç bilmiyorum

Ay kendi bildiginiE boyle seyler yapmayin belki zarari olur ki bu sarimsak yani yapilirmi doktora sormadan
doktor kendi tavsiye etmiş kız yapmış. sarımsağın ne gibi zararı olur ki bilemedim :110: bana da yap dedi yaptım ama koku gelmedi ağzımdan.:KK14:

Yahu allah aşkına
Sarımsak gibi asit oranı yüksek bir gıdayı ciddi ciddi tampon niyetine kullanmak nedir
Bunun ultrasonu var doktoru var
Tüpleriniz açık mı kapalı mı diye böyle bir şey yapılır mı?
Hiç mi biyoloji bilmiyorsunuz. Genital organlarla ağızdan gelen koku ne alaka. Allahım sen aklıma mukayyet ol.

evet. 1 diş sarımsağı tampon gibi yapıp koydum. doktor tavsiye etmiş kıza. o da yapmış koku gelmemiş. gitmiş baktırmış. kapalıymış gerçekten tüpleri.. sonra açtırmış

Yahu allah aşkına
Sarımsak gibi asit oranı yüksek bir gıdayı ciddi ciddi tampon niyetine kullanmak nedir
Bunun ultrasonu var doktoru var
Tüpleriniz açık mı kapalı mı diye böyle bir şey yapılır mı?
Hiç mi biyoloji bilmiyorsunuz. Genital organlarla ağızdan gelen koku ne alaka. Allahım sen aklıma mukayyet ol.
yaptırdım da yapan doktor açık dedi. kendi doktorum sızdırıyo tam olarak açık diyemem dedi. kim haklı kim haksız şaşırdım

gerçekten zarar verir mi? o_O

Tabiki verir. Asla oraya böyle yabancı cisimler koymayın yani. Mesela onun yerine doktora gidin? Ve şunu söyleyeyim denediğiniz yöntemin yüzde 0.0001 bile doğru olma ihtimali yok, tıp okuyorum bu yaptığınızın sonucunun doğruluk ihtimali varsa okulu bırakırım. O derece saçma

Tabiki verir. Asla oraya böyle yabancı cisimler koymayın yani. Mesela onun yerine doktora gidin? Ve şunu söyleyeyim denediğiniz yöntemin yüzde 0.0001 bile doğru olma ihtimali yok, tıp okuyorum bu yaptığınızın sonucunun doğruluk ihtimali varsa okulu bırakırım. O derece saçma
inanın öyle olmasını çok isterim. artık problemlerden bıktım çünkü. burda tüp işini iyi yapan bir yer de yok

Be siz de 3.bir doktora görünmek yerine sarımsak olayına girdiniz öyle mi?
Yapmayın etmeyin ne olur.
doktora gidicem inşAllah ama inanın bu zamana kadar ne kadar doktor değiştirdim. hepsi ultrasonu kontrol edip başından savdı. yumurtan çatlıyomu diye bakıp hemen oldu bittiye getiriyorlar. son gittiğim doktor akıl etti bi tek tüpleri kontrol etmeyi ve baktı röntgene tam olarak açık diyemem dedi. kendini çok kötü üşütmüşsün (doğru söylüyo) ve akıntı orda yolu kapatmış. sizin dilde bilmiyorum tam o yüzden kusura bakmayın.

E rahim filmi cdktrmek istiyorum diyin acikmi kapLimi baksinlar okde zor deglki ogrenmek yani onlara siz soylwyin madem

Back
X