sarımsak olayı doğru mu?:/

doktora gidicem inşAllah ama inanın bu zamana kadar ne kadar doktor değiştirdim. hepsi ultrasonu kontrol edip başından savdı. yumurtan çatlıyomu diye bakıp hemen oldu bittiye getiriyorlar. son gittiğim doktor akıl etti bi tek tüpleri kontrol etmeyi ve baktı röntgene tam olarak açık diyemem dedi. kendini çok kötü üşütmüşsün (doğru söylüyo) ve akıntı orda yolu kapatmış. sizin dilde bilmiyorum tam o yüzden kusura bakmayın.

Dille alakalı sıkıntı yok endişe etmeyin.
Doktor olayını araştıracaksınız en iyisini bulup gideceksiniz olay bu.
Farz edlim ki sarımsak olayı doğru (ki mümkün değil) tüpler kapalı kendiniz mi açacaksınız?
İllaki doktora gidilecek sonunda.

E rahim filmi cdktrmek istiyorum diyin acikmi kapLimi baksinlar okde zor deglki ogrenmek yani onlara siz soylwyin madem
çektirdim cnm. ama doktorlar büsbütün kafamı karıştırdı. bıktım artık buranın doktorlarından. yapan kadın açık dedi güle-güle sevine-sevine. ben de çok mutlu oldum. ama kendi doktorum tam olarak açık değil dedi. ve lazer, fizyoterapi falan yazdı. ben gitmedim. çünki ziyan olur diye korktum

Dille alakalı sıkıntı yok endişe etmeyin.
Doktor olayını araştıracaksınız en iyisini bulup gideceksiniz olay bu.
Farz edlim ki sarımsak olayı doğru (ki mümkün değil) tüpler kapalı kendiniz mi açacaksınız?
İllaki doktora gidilecek sonunda.
biliyorum cnm. doktora gidicem zaten. sadece böyle bişey yapan ya da duyan oldumu diye sormak istedim. ve tüpleri kapalı olup da açtıran, hamile kalan var mı? çok acıtıyormu o_O

Sen cektirdigin filmin cd sini al bi profesore goster. Tuplerin tikaliysa laparoskopi ile aciyolar. Yani ameliyat olman gerekir
Lazer ya da fizyoterapi ne ise yariycakmis anlamadim

biliyorum cnm. doktora gidicem zaten. sadece böyle bişey yapan ya da duyan oldumu diye sormak istedim. ve tüpleri kapalı olup da açtıran, hamile kalan var mı? çok acıtıyormu o_O

Muhtemelen anestezi altında yaparlar işlemi acı filan olmaz.

Kızlar bizim ülkemizdeki gibi düşünmeyin. Eğer bahsettikleri doktor Azerbaycanlı filansa olabilir. Onlar hala eğitim konusunda rusların etkisi altındalar ve kendilerine has alternatif tıp önerileri olabiliyor. Zarar verme konusuna gelecek olursak sarımsak sanırım içinden bir ip geçirilerek konuluyor. Ben bunu başka rahatsızlıklar için de duydum. Herhangi bir zararı yokmuş sonuçta sarımsağı ezip özsuyunu çıkarıp koymuyoruz. Bunları deneyen birçok kişi var. Uygulayıp uygulamamak kişiye kalır ama ben alternatif tıpa güveniyorum. Söylenen şey çok abartılı bir şey değil

Sen cektirdigin filmin cd sini al bi profesore goster. Tuplerin tikaliysa laparoskopi ile aciyolar. Yani ameliyat olman gerekir
Lazer ya da fizyoterapi ne ise yariycakmis anlamadim
ameliyyat mı? :KK14: off keşke açık olsa da bunlara grrek kalmasa... lazer ve fizyoterapi yapılmalıymış. benim tüplerin ağzı sıkışmış. çok güçlü soğuk algınlığı yaşamıştım evlendikten sonra o zaman tıkanmış gibi dedi doktor. sızdırıyo dedi

Kızlar bizim ülkemizdeki gibi düşünmeyin. Eğer bahsettikleri doktor Azerbaycanlı filansa olabilir. Onlar hala eğitim konusunda rusların etkisi altındalar ve kendilerine has alternatif tıp önerileri olabiliyor. Zarar verme konusuna gelecek olursak sarımsak sanırım içinden bir ip geçirilerek konuluyor. Ben bunu başka rahatsızlıklar için de duydum. Herhangi bir zararı yokmuş sonuçta sarımsağı ezip özsuyunu çıkarıp koymuyoruz. Bunları deneyen birçok kişi var. Uygulayıp uygulamamak kişiye kalır ama ben alternatif tıpa güveniyorum. Söylenen şey çok abartılı bir şey değil
evet bizde zor biraz tıp olayları. ve daha çok bu gibi şeyler yapılıyo. doktora gidicem inşAllah bi daha. ama canım çok sıkkın :KK14:

Ya yil 2017 hala oraniza buraniza asidik seyler koyuyorsunuz arkadas memleketin hastanesi var doktoru var gidin bakilsin dr acik dedigi seye kendi kocakari yontemi ile deneme yapmak nedir cokmu biliyorsun adam bosa okumus atsin diplomasini cope hayir dr guvenmiyorsan baskasina git baska hastanede baktir
Birde arkadasimada dr tavsiye etmis demiyormusunuz heralde 17 burada biri kizinca aklinca bizi kandiriyor diyorum yalan soyluyor o arkadasiniz hic bir doktor sarmisak koy bakalim koku gelecekmi demez suphesi varsa filmle bakar
Mantar falan olacaksiniz birde hic kusura bakmayin sabah sabah cahil cesaretinize cok kizdim

SARımsağı bilemeyeceğim ama mantar sebebiyle vajinal fitil kullanmıştım sabaha kokusu ağzımdaydı.

Rahim filmi çekiyorlar sanırım tüpleri açmak için.

Komşunuz sanırım bebeği midesinde taşıdığını sanıyor. Tüpler ve rahim ayrı bir sistem. Sindirim sistemi ayrı bir sistem. Bir bağlantıları yok. Koyduğunuz sarımsağın kokusunun vajinadan mideye ordan yemek borusuna ordan da ağza geçme ihtimali yok. Öyle olsa regl olduğunuzda ağzınızdan kan kokusu gelmesi gerekir.

Ya yil 2017 hala oraniza buraniza asidik seyler koyuyorsunuz arkadas memleketin hastanesi var doktoru var gidin bakilsin dr acik dedigi seye kendi kocakari yontemi ile deneme yapmak nedir cokmu biliyorsun adam bosa okumus atsin diplomasini cope hayir dr guvenmiyorsan baskasina git baska hastanede baktir
Birde arkadasimada dr tavsiye etmis demiyormusunuz heralde 17 burada biri kizinca aklinca bizi kandiriyor diyorum yalan soyluyor o arkadasiniz hic bir doktor sarmisak koy bakalim koku gelecekmi demez suphesi varsa filmle bakar
Mantar falan olacaksiniz birde hic kusura bakmayin sabah sabah cahil cesaretinize cok kizdim
ya doğru dürüst doktor mu var sanki burda? burdaki doktorları gırtlaklayasım var artık. hepsi başından savıyo. ne yapacağımı şaşırdım. bişey olmaz diye diye kafamın etini yediler ben de koydum. ne bileyim

hangi kocakarı?
doktor tavsiye etmiş ya onu diyorum .bu nasıl doktor koca karı ilacı önermiş...bu gibi şeyler çocuğunun olacağı varsa da engeller..bu kız arkadaşın senin gerçekten arkadaşın mı...bunları çooook eskiden çocuk olmasın spermleri öldürsün diye kadınlar yaparmış benim halamda yapmış 50 60 yıl önce..gençliğinde tabi..o zaman doktor falan yok ..

Komşunuz sanırım bebeği midesinde taşıdığını sanıyor. Tüpler ve rahim ayrı bir sistem. Sindirim sistemi ayrı bir sistem. Bir bağlantıları yok. Koyduğunuz sarımsağın kokusunun vajinadan mideye ordan yemek borusuna ordan da ağza geçme ihtimali yok. Öyle olsa regl olduğunuzda ağzınızdan kan kokusu gelmesi gerekir.
haklısınız belki de. bana denenmiş ve ağızdan koku gelmiş diyince yaptım tereddütle olsa da.

Babaannemler zamaninda cocuk olmasin diye iliskiden sonra koyarlarmis. Bilemicem...

doktor tavsiye etmiş ya onu diyorum .bu nasıl doktor koca karı ilacı önermiş
erkek doktor ve de uzman. benim akrabamı da o iyileştirmiş kız 6 yıldır hamile kalamıyordu. annesi demiş ki eğer kalırsa senin ismini verecem oğlu olursa. olmuş ve onun ismini vermişler

Back
X