Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar sarımsak şampuanı kullanın tavsiye ederim kızlar

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri
bende zigavus' un sarmısak şampuanını kullandım.ilk zamanlar saçımdan tek tel bile nerdeyse düşmedi diyebilirim hatta alnımın kenarlarında saç çıkardıgınında farkına vardım.yalnız şampuan bitince evdeki önceden kullandıgım şampunla yıkadım saçımı sonra farketmedim tabi bi hafta kadar şampuanımı kullanmaya devam ediyordum ki saçlarımın diplerinde küçük küçük kırmızı sivilce gibi yaralar bi kaşıntı anlatamam tam 10 gün sürmüştür yani tepemde buzla gezmiştim.kaşırken bi yandan da saaçlarım önüme dökülüyor tabi.Diyecegim şu eger devamlı kullanacaksanız alın bu sarmısak şampuanlarını.

ben sarımsaklı şampuanımı kendim yapıyorum.birkaç diş sarımsağı sütte azıcık kaynatıp şampuanıma doğruyorum birkaç parça halinde.faydası oluyordur umarım..hala dökülme yaşadığımdan bilemicem :50:

merhaba ben kullanıyorum yaklaış bir aydır. ilk günler azalttı ama şimdi sanki eskisindende yoğun dökülüyor. sizlerde durum nedir?

kokusu yok bitkisel bir koku var içinde hani diğer şampuanlardaki gibi parfüm kokusu yok bu güzel bişe bence doğallığını gösterir.ben kullanmaya devam ediyorum hala.saçlarım benim çok cansız şuan pırıl pırıl parlıyo uzatıyo bi kere ve sıklaşmaya başladı.ben artık başka şampuan kullanmam.:34::34::34::34:

cnm grçekten işe yarıyomu gürleştrdimi saçlarını.bnm saçlarım çok ince telli cansız yağlı.sen nekadar kulllanıp sonuç aldın.bilgilendirirsen çok sevinicem:71:

evet bende geçensene kullan9ıyrdum saçlarım gürleşmiş ve uzamıtı,ve sarımsağı yerdimde ayrıca dha etkili olsn die,
son rav saçlarımı boyayınca o gürlük gitti,sndü resmen

kizlar yapmayin etmeyin allah rizasi icin bu dolandiricilara paranizi vermeyin. benim eski sevgilim kimyagerdi buyuk bir hammadde firmasinda mudurdu. bana sivi sabunla sampuanin ayni maddelerden yapildigini anlattiginda agzim acik kalmisti. inanmazsaniz sampuanla sivi sabunun icindekiler bilgilerini kiyaslayin. kullanilan hammaddeler yizde 95 ayni. o bitki ozlu dedikleri sanpuanlarinda iclerinde 2 gr yag yokmus. en pahalisi 30 kurusu gecmiyormus. bu sampuanlarin icinde sles ve tuz var saclari yipratir ve doker eger saclariniz dokulmesin istiyorsaniz muhakkak sulfatsiz sampuanlari kullanin. bunlar
genos 150 tl
alterna 50 tl
organicum 20 tl
sante 20 tl
tigi 25 tl
sebamed 25 tl
nude 20 tl
nival 18 tl
doa 7,5 tl
bu yazdığın şampuanları eczanede bulabilirmiyiz yoksa internet üzerindenmi sipariş edebiliriz..

ben sarımsaklı şampuanımı kendim yapıyorum.birkaç diş sarımsağı sütte azıcık kaynatıp şampuanıma doğruyorum birkaç parça halinde.faydası oluyordur umarım..hala dökülme yaşadığımdan bilemicem :50:

yaptığın şey sarımsaklı şampuanlarla aynı, ama ben pek inanmıyorum sarımsağın mucizesine. avrupa forumlarına bakıyorum orada böyle birşey yok. bizde var demek ki avrupalı kadınlar bakımdan anlamıyor diyeceğim ama, kozmetik devleri o ülkelerde, aklıma tek şey geliyor türk uyanıklığı, insanları sarımsaklı şampuan diye kandırıyorlar gibime geliyor.

kızlar ben yaklaşık 1 ay kullandım hiçbir işe yaramadı bende.. aksine çok daha fazla dökülmeye başladı. blendax yeşil çay özlüme döndüm, o daha çok işe yarıyo valla :21:

benim de saçlarım çok dökülüyor ama bu doğal die düşünüyorum. çünkü saç kendini yeniler bence çok fazla kimyasallara yüklenmeyelim. aramazda boya yapan bayanların saçı daha çok dökülüyordur benim saçlarım hiç dökülmezdi bir boya yaptım artık dökülmeye başladı ne kadar boyadan uzak durursak o kadar kar ama 20 yaşındayım saçlarım beyaz:( hepsi deil ama ara ara var:) ben elidor un sampuanlarını kullanıyorum çok memnunum. dökülmeye karşı olanı sanki güçlendiriyor saçları.. ama yine de tam emin olamıyorum.

saçları ince telli cansız olan tıpkı benim gibi hemen bi sarımsak şampuanı edinin aktarlarda veya eczanelerde satılıyo güvenilir ve çok ii gelio.:46::46::46::46::46::46::46::46:

sende ne gibi etkileri oldu canım bugün bende aldım ama bide biogreen diye bi marka vardı onda da aklım kaldı ama natur way aldım bakalım sonuçları ne olacak

arkadaşlar herkesde aynı etki olurmu bilemem ama ben fiyto sarımsaklı şampuan aldım yanında losyonda hediye verdiler kullandığımdan beri inanılmaz döküüyo kafamda saç kalmadı desem yeridir :( gürleşmesi için hani kuaförden saç uzatma tarifi vardıya sinemaki badem yağı bemix onu yapın dehşet gürleşmişti benim saçlarım

Kızlar bende BioGreen marka aldım.. Ama saçlarımı keçe gibi yapıyor tarayamıyorum :(( saç kremi kullansam şampuanın ardından şampuanın etkisini azaltırmı ?

bende blue ocean aldım hiç öle sert fln yapmadı saçımı da bikaç kere kullandım bakalım nolcak

ben naturway kullanıyorum yumuşacık yapıyor, krem kullanmaya bile gerek kalmıyor:21:

evet yumuşacık yapıo ama benim saçlarım çok ince telli olduğundan sönük gösteriyo acaba önce zeytinyağlı sabun daha sonra azıcık natur way şampuandan kullansam nasıl olur fikirlerinize itiyacım var çok yumuşak saç sevmiorum şekle falan girmiyo zaten azıcık saçımvar :(

Kızlar bende uzun süredir Otacı Sarımsak şampuanını kullanıyorum. Gayet memnunum bana saç dökülmesine iyi gelir diye tavsiye ettiler. Gerçi dökülmeye iyi geldi mi bilmiyorum ama en azından rahat ediyorum. Ben içerisine yağda ekliyorum bu arada.

Back
X