Sarımsak sürdüm kıl kökleri yandı artık çıkmıyorr :( :(

sibelmndz

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
14 Ekim 2014
4
1
3
35
Kızlar özür dilerim konu yanlış yerde ancak ilgili yere açtığımda konuya kimse yardımcı olmamıştı.Sorunum şu ; bazı küs bölgeler vardı, oralar için sarımsağı direk olarak kaşlarıma sürdüm.Yaklaşık 1 ay kadar belli aralıklarla uyguladım.İlk zamanlar tüyler çıkmaya başlamıştı, ancak sürdükten sonra yanma oluyordu ve bilmediğim için bişey olmaz diyip geçiştirdim ( lanet olsun ki :( ) . Ve sonra araştırdığımda sarımsaktaki asitin kıl köklerini yaktığını öğrendim.Artık çıkmıyor ve çok çirkin oldular :( . Diyorumki sarımsak yağı kullansam acaba etkili olurmu yoksa diğer sağlam tüyleride yakarmı. Lütfen yardımcı olun :(

İlk defa duydum yaktığını. Oysa herkes tavsiye ediyor. Geçmiş olsun. Acaba sarımsağın cinsine göre mi değişiyor ya da başka bir şey mi oldu çünkü ilk etapta çıktı diyorsunuz .
O zaman tüy bitirmede kullanılırdı madem yakıyor kökleri.

Bu arada ufak bir tavsiye, lanet okumayın, çok riskli.

Bence hemen bir cilt uzmanına gidin kontrol etsin belkide alerjiniz var bilemezsiniz .. En kötü ihtimalle kalıcı makyaj ile kaşlarınızı düzeltirebilirsşniz .. Ama çok iyi araştırın getçekten kaliteli sertifikalı bir yerde yaptırın

Ilginç ben de yaptım bu uygulamayı bir kaç sene öncesi kuaförüm tavsiye etmişti kaşlarım için dediğin gibi yanıyordu :)) ama baya çıktı kaşlarının kalınlaşmasını sarımsak a borçluyum o_O

arkadaslar yorumlar icin tesekkurler ancak sorum su ; sarimsak yağinda da asit varmidir yani sarimsak gibi yakarmi kokleri ??

Eğer ciddiyseniz çok iyi oldu bu konuyu açtığınız.Çünkü yaklaşık 1 haftadır benim de kaşlarımda inanılmaz bir seyrelme oldu resmen kaşsıza dönüyorum gün geçtikçe.Herkes diyor ''sarımsak sür'' diye.1 kere sürdüm sadece.Ve o yanma bende de oldu.Bu arada doktora gittiniz mi sebebinin ne olduğunu öğrenmek için ?

Bu arada bilen arkadaşlar varsa kaşın çok dökülmesinin tam olarak sebebi nedir ? Vitamin eksikliği falan mı ? Normalde zaten çok yoktu iyice döküldüler ayrı konu da açmak istemiyorum bunun için bilen varsa cevaplayabilir mi ?

Eğer ciddiyseniz çok iyi oldu bu konuyu açtığınız.Çünkü yaklaşık 1 haftadır benim de kaşlarımda inanılmaz bir seyrelme oldu resmen kaşsıza dönüyorum gün geçtikçe.Herkes diyor ''sarımsak sür'' diye.1 kere sürdüm sadece.Ve o yanma bende de oldu.Bu arada doktora gittiniz mi sebebinin ne olduğunu öğrenmek için ?

Bu arada bilen arkadaşlar varsa kaşın çok dökülmesinin tam olarak sebebi nedir ? Vitamin eksikliği falan mı ? Normalde zaten çok yoktu iyice döküldüler ayrı konu da açmak istemiyorum bunun için bilen varsa cevaplayabilir mi ?
Ben stresten olur diye biliyorum. Benim stres yaptığımda hemen kaslarim seyrelir simdide öyle hatta yine stresli bi dönemdeyim diye :( ama kkaslarimi alan bayan da herkes de donemsel dökülme olur genelde yerine gelir geri saclar gibi falan demisti.

Ben stresten olur diye biliyorum. Benim stres yaptığımda hemen kaslarim seyrelir simdide öyle hatta yine stresli bi dönemdeyim diye :KK43: ama kkaslarimi alan bayan da herkes de donemsel dökülme olur genelde yerine gelir geri saclar gibi falan demisti.

Umarım bu yüzdendir.
Hayret çok da stresli değilim şu aralar ama biyolojik olmasından iyidir.Bildiğiniz kaşlarımın yarısı döküldü herhalde 1 hafta içinde şaka gibi...

arkadaslar yorumlar icin tesekkurler ancak sorum su ; sarimsak yağinda da asit varmidir yani sarimsak gibi yakarmi kokleri ??
bence sarımsak yağı da uygulamayın.. belli ki sarımsak yaramıyor size.. kalıcı makyajla.. vs.. düzelttirebilirsiniz kaşlarınızı ama bazıları çok yapay duruyor mutlaka iyi bir yere yaptırın.geçmiş olsun.

ka$lari ters yöne taramak kan dola$imini hizlandirir o bölgeyi canlandirir
cesitli tüy cikaran bircok yag var onlari masajla sürmek zeytinyagi, badem yagi , hint yagi vs ... karisimda olabilir bunlardan günlük olarak uygulanirsa iyi bir sonuc alinir

Umarım bu yüzdendir.
Hayret çok da stresli değilim şu aralar ama biyolojik olmasından iyidir.Bildiğiniz kaşlarımın yarısı döküldü herhalde 1 hafta içinde şaka gibi...
Benimde simdi sol kasimda baya boşluklar oldu:( göz teramisini iyi geliyor diye duydum kaslari gurlestiriyormus onu denemeyi düşünüyorum siz de b deneyin isterseniz :)

http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/kaslarim-dik-cikiyor-yardimm.767981/
konu tekrarı yasaktır. bunu bilerek yapmakta ceza ssebebidir. lütfen bunu tekrarlamayınız. verdiğim linkten devam edin lütfen

1. 1- Hertürlü Dini ve Siyasi konu ve yorum yasaktır.

2- Karabasan, cin, peri, 3-5 harfliler, öcüler, böcüler, hocalar, büyülerle ilgili konu açmak yasaktır.

3- Açtığınız bir konunun devamı niteliğinde Kaynana bölüm-1, çekim 2, kayınpeder bölüm-3 tarzı konular açmak yasaktır, devam niteliği olan konular derhal kapatılır.

4- Burası Bir Derdim Var bölümüdür, canınızın sıkıldığı, üzüldüğünüz, dertlendiğiniz ve çare aradığınız her konuyu buraya açabilirsiniz fakat "saçımı ne renk boyamalıyım, karamel mi fındık kabuğu mu?(resimli), arkadaşımın kuzeninin amcasının kızının görümcesinin düğününde abiye giyeceğim sizce hangisi(resimli), orta sehpa mı konsol mu acaba hangisini alayım karar veremedim, koltuk altı kıllarım, kaşımı nerde aldırayım, gebe miyim test yaptım baksanıza, Küçükbakkalköy'de kuaför önerisi vs vs bölümle alakası olmayan konular açılması yasaktır, açan üye bilmeden bir sefer açmışsa taşınır ama her aklına geleni bu bölüme açmayı adet haline getirmişse bölümle ilgisiz konusu kapatılır, ısrarcı olursa ceza alır. Hele bu bölüm daha çok okunuyor deyip diş taşını bile buraya yazanlara hiç af yok.

Lütfen her aklınıza gelen konuyu buraya açmayın, ilgili bölümlere açın.

Back
X