Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar SARIMSAK SUYUYLA SAÇ ÇIKARANLAR?

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

mabel01

Guru
Kayıtlı Üye
23 Temmuz 2014
539
129
323
Kızlar sarımsağı katı meyve sıkacağından geçirip suyunu saçıma sursem olur mu böyle yapan varmı aranızda saçım dokulmuyo ama çok seyreldi saç gürleştirir mi? Bilen yazsın lutfen

Kızlar sarımsağı katı meyve sıkacağından geçirip suyunu saçıma sursem olur mu böyle yapan varmı aranızda saçım dokulmuyo ama çok seyreldi saç gürleştirir mi? Bilen yazsın lutfen
sarımsak suyuyla değil de zeytinyağlı sarımsakla minik saçlarım çıkmıştı benim.. bu sekilde de olur ama hem sarımsağın suyu az çıkar baya bi sarımsak kullanırsın hem de taneleri saçında kalıp koku yapabilir

Direk suyu daha etkili olur diye düşünmüştüm zeytinyağlı deniyim madem. Ne kadar sure uyguladın minik saç çıktı?

Direk suyu daha etkili olur diye düşünmüştüm zeytinyağlı deniyim madem. Ne kadar sure uyguladın minik saç çıktı?
canım zaten sarımssk zeytinyağında bekledikçe özü zeytinyağına geçiyor. 2 ay uyguladım ben.

karanfil kürü var canım kullananlar memnun.. ben bi kaç kez denedim ama durulanmadığı için yağlanmaya müsait olan saçlarımı iyice yağlandırdı bi daha da kullanmadım o yüzden

Tamam canım sağol başka bildiğin gürleştirme kurleri varmı
karanfil kuru gercekten etkili bende kullandım dökülmeyi kesiyor düzenli kullanırsanız sacta cıkartıyo ben hergece olmak üzere 3 ay kadar kullandım gercekten faydasını gördüm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…