Doğal Saç Bakım Kürleri Sarımsakla saç bakımı

Evde Yapılabilen Saç Doğal Bakım Kürleri

NurcanZ

Konu annemse yatsın tüm sekizler yana.
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
20 Ağustos 2014
159
29
38
Merhaba arkadaşlar sarımsakla saç bakımı yapan var mı kac diş sarımsakla yapmalıyım bir de kokmamasi için ne ile durulamaliyim?

Ben yapıyordum bi ara 4-5 diş sarımsak ve zeytın yagını karıstırıp 1-2 saat bekletıyordum. Yıkadıktan sonra barız bi kokusu yok fakat ıslakken kokuyor malesef.

Ne yaparsan kokar canım ben şahsen pişman oldum yaptığıma hevesini kırmak istemem ama hiç işe yaramadı. Ben zeytinyağı nın içine beş altı diş sarımsak koydum bi kaç gün beklettim içinde sonra süzüp öyle sürdüm

Ben yapıyordum bi ara 4-5 diş sarımsak ve zeytın yagını karıstırıp 1-2 saat bekletıyordum. Yıkadıktan sonra barız bi kokusu yok fakat ıslakken kokuyor malesef.
Neyle yikadin peki canim sirke falan diye duydum da onu ne kadar koyacagiz suya

Bemiks kürü yapıyorum ama yazin yapamadım kokusundan bunu deneyeyim dedim bir de canım neyle yikdin suya sirke falan ekledin mi

Neyle yikadin peki canim sirke falan diye duydum da onu ne kadar koyacagiz suya
Sarımsagı ezdım z yagını ekleyıp surdum. Yıkarken bi şey kullanmadım. Sampuan ve su. Ama bır bardak elma sirkesini ufak bi kova suyla karıstırıp dokebılırsın.

Benim bir arkadaşım sarımsağı ezip , kullandığı şampuanın içine atıp çalkalıyordu..
Öyle kullanıyordu şampuanı..
Kızın saçları kulak arkasına kadardı şimdi omuzlarında.. Uzamış saçı baya..

Sarımsagı ezdım z yagını ekleyıp surdum. Yıkarken bi şey kullanmadım. Sampuan ve su. Ama bır bardak elma sirkesini ufak bi kova suyla karıstırıp dokebılırsın.
Teşekkürler canim

sakın ha sakın............çok kötu tecrübelerim var. bin pişman olursun

Teşekkür ederim canım Sağol

Rica ederim cnm bi de aslan pencesi bir tatli kasigini bir bardak suda kaynatip aksam yemeginden yarim saat once icin dedi saca gurlesmesi falan icin
Saçım yeterince gür canım o açıdan sorun yok daha fazla uzatmak istiyorum sadece☺ yine de Sağol tatlim

Zeytinyağının içine tanesini dövüp ekliyordum saçıma sürüp bir saat bekleyip normal yıkıyordum , ama koku çıkmıyor yani ıslandıkça buram buram kokuyordu ayda bir yapardım kokunun çukmadı 2 ,3 haftayı bulurdu zaten kuaförde saçımı yıkayan kız , abla havlular tuhaf kokmuş kusura bakma dedi, halbu ki kokan benim ıslanan saçlardı

Merhaba arkadaşlar sarımsakla saç bakımı yapan var mı kac diş sarımsakla yapmalıyım bir de kokmamasi için ne ile durulamaliyim?
ayyyy ben yapmıştım bir kaç yıl önce..şöyle...epey bir sarımsağın kabuğunu soyup meyve sıkacağından geçirdim..suyu çıktı..kafa derime fısfıslı bir şişeye koyup sıktım..önce yaktı..yaksın sorun yok bir kaç saat kafamda boneyle öylece bıraktım etki etsin diye....amaaaa o koku varya o koku..her gün yıokadığım halde saçlarımı,o koku 2 hafta çıkmamıştı kafamdan sokağa çıkamıyordum..çocuklar eşim kaçıyordu benden..ne b...bulsan başına sürüyorsun dedi eşim..ben sarımsağı yemeği çok seven biri olarak sarımsaktan tiksinmiştim..çam terebentin yağı kullan..saçların tek tel dökülmez inan..ben 750 gr lık şampuanıma 1 şişe 50 gr lık çay yağını katıyorum çalkalıyorum şampuan su gibi olur..hergün bununla saçını yıka..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…