trisina kum tanesi... Kayıtlı Üye 10 Ocak 2011 5.035 23 358 28 Temmuz 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi trisina #1 alacalı soyduğumuz kabakları parmak şeklide dilimliyoruz... dilimlediğimiz kabakları kızrtıp servis tabağına alıyoruz ve üzerine hazırladığımız sarımsaklı limonlu sosumuzu döküyoruz... harika bir tat mutlaka denemenizi tavsiye ediyorum... afiyet olsun... .............................................................. 1 kilo kabak 1 baş sarımsak 1 tane limon tuz ve sıvıyağ ...........................................................
alacalı soyduğumuz kabakları parmak şeklide dilimliyoruz... dilimlediğimiz kabakları kızrtıp servis tabağına alıyoruz ve üzerine hazırladığımız sarımsaklı limonlu sosumuzu döküyoruz... harika bir tat mutlaka denemenizi tavsiye ediyorum... afiyet olsun... .............................................................. 1 kilo kabak 1 baş sarımsak 1 tane limon tuz ve sıvıyağ ...........................................................
trisina kum tanesi... Kayıtlı Üye 10 Ocak 2011 5.035 23 358 3 Ağustos 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi trisina #2
DoktoraGittim Aktif Üye Kayıtlı Üye 11 Eylül 2008 102 0 96 İstanbul 11 Ağustos 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi trisina #3 ellerine saglik mtlaka deneyecegim.