sarışın mı,esmer mi,kumral mı,kızıl mı?

bisquit

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Kasım 2007
692
4
96
İstanbul
evett kızlar...kadınlar kulübünde şöyle bi yoklama yapalım bakalım....

siz sarışın mısınız,,esmer mi,,kumral mı,,kızıl mı???

saç rengi açısından sormaktayım......

bakalım kadınlar kulübünde en çook nasıl hatunlar varmış:)

a.s.a.s.a.s.

ben başlıyım :)

her rengi denedim,,sarışın esmer kızıl...şimdi esmerim..ama kumral olmak istiyorum:):teytey::teytey::teytey:

Kesinlikle açıkkumralım. Doğal saç rengime kuaförler bayılır iyi gölge olur yapalım diye. Bunun dışında bakır kızıla bayılırım:)

sarısın canım tenımde beyaz ama nısanlım bana hep papatyam der zaten:teytey: oyuzden sarıdan vazgecmıcem koyuya boyatım dıyorum istemiyo rmustakbel esımklava:baska karı olursun dıyor:roflol:

ben de doğal sarışınım beyaz tenli :) kuaförüm saç rengimi çok beğeniyor

bence de sarışın. ben de her rengi denedim ama en iyisi ve erkeklerin en çok beğendiği sanırım sarı.. havalı duruyo en basiti.

..................................................................................................

benm saclarım kızıldı ama bayadr boyamıodum aktı bakır tonlarında simdi yakında acık kestane yapıcam

sarışınım sarıyı severim... sengözlerimebaksanab(yapay ama olsun kumralım esasındayerimseniben)

uzun süre de sarı olmaktan vazgeçeceğimi sanmıyorum....a.s

ya kizlar yardi edin bana sacimi kizla boyadim gecen hafta ama tutmadi acaba yinemi ayni renkte yapsam tutarmi tabi hemen yapacam tutarmi sizce bana onereceginiz boya markasi varmi kizil tonlarda...

ya kizlar yardi edin bana sacimi kizla boyadim gecen hafta ama tutmadi acaba yinemi ayni renkte yapsam tutarmi tabi hemen yapacam tutarmi sizce bana onereceginiz boya markasi varmi kizil tonlarda...

bir kez boyamayla tutması zor olur annem de bi ara kızıl kullandı kolestonunkini kullanıyordu gayet te güzel olmuştu rengi

saçımın uçları şarap kızılı üstlerde kestane rengi.

bende dogal sarısınım gözlerimde mavi.ama sacımı siyaha boyadım yazın.simdide cikolata kahve.ama koyu renklerden sıkıldım.oryalle actırıp sarıya boyatacam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…