sarışın mı,esmer mi,kumral mı,kızıl mı?

sarışın tabiki...ama her sarıyı tutmam...tek tenk sarıda sevmem.çok doğal duran ara tonlarla kaynaşmış bir bütün röfle.doğal duran sarışınlık,hele buğday tenliyseniz muhteşem oluyor.

sarısın ve kumrallar cogunlukta bende kumralım:) saclarımı boyatmayı dusunuyorum cok kararsızım annem bır sarıdır tuturmus yakısmıcagnı dusnuyorum kuaforde bakır kızılı yakıscagnı soledı beyaz tenlıyım hıc bılmıom daha once hıc boya kulanmadım:(

her rengi denedim.
ama yine de kızıl kızıl.
beyaz tenli ve makedonya göçmeniyiz.
kızıl beyaz tende müthiş duruyor.
palette sonbahar kızılı.
a.s

ya kizlar yardi edin bana sacimi kizla boyadim gecen hafta ama tutmadi acaba yinemi ayni renkte yapsam tutarmi tabi hemen yapacam tutarmi sizce bana onereceginiz boya markasi varmi kizil tonlarda...

canım,
palette serisindeki kızıllara bakabilirsin.
her markayı denedim bir kızıl saç seven olarak.
ama en çok paletteten memnun kaldım.
bir dene istersen.

orjinal fabrika çıkışım kumralsırnaşık şeysırnaşık şeyama her rengi denedim mor,pembe,turuncu,kızıl,koyu kumral,çikolataa kahve,sarı...:icecream:

saçlarımın doğal rengi koyu kahve ama siyaha boyuyorum.3 yıldır siyah ve çok yakışıyor.

Saçlarım siyah,kendi rengi boyatmıyorum.Tenim açık renk o yüzden hoş duruyor bazen mavi lens takıyorum baya iyi oluyor hani :)

saç rengim kestane tenim beyaz, eskiden sarışındım, doğal sarışın ,yani sonradan koyulaştı saç rengim

ben de çoğu Türk gibi esmerim tabikide ve çok memnunum, bronz bi tenim var saçlarımı çikolata kahveye boyuyorum çok parlak ve güzel duruyo..

sarışın bayanları çok alımllı,,,havalı yapıyo kanımca.....şakkıdışakkıdışakkıdı
sarının havası başka derim...:içelim::içelim:

bende esmerim kendı saç rengim çok koyu kahverengi siyaha boyadım ılk kez ve çok güsel yakısıoda kolestonun boyası çok güsel valla onu kullan derim ben:teytey:

Ya ilginç ama ben ne olduğumu bilmiyorm :-))) yani bembeyaz ten ve açık kestane saç aslında açık kumralım ama sarışın diyenlerde az deil :-)

kendi sac rengim siyah hemde baya bi koyu siyah gecen ay çilek kzıılı yaptım erkek arkadasım beğenmedi geri siyaha döndüm:)

açık kumralım, tatilde sararan tipten. Eskiden sarı yapıyordum, sonra sıkıldım, nasıl olsa beyazlamaya başlayınca boyamam gerekecek, şimdi kaç yıldır doğal açık kumral olarak geziyorum, e sevgilimde böyle beğeniyor, sarışın halimi de fotoğraflardan beğendi ama beklesin değil mi, ileride nasıl olsa beyazlar çıkacak, bazen sarışın, bazen kumral olurum o zaman:dance:

ben kendim kumral,beyaz olmama rağmen esmer kadınlara bayılıyorum,kara kaşlı, kara gözlü kadınlardan,gözümü alamıyorum

Back
X