sarışın mı,esmer mi,kumral mı,kızıl mı?

koyu kestane rengi doğal saçlarım..
8 yılı aşkındır kendi saçım üzerine platin sarı röfle attırıyorum..
yapay sarışınım diyelim..

bende kumralım...saçım açık kestane renginde...boyatayım diyorum eşim sana boyalı saç yakışmaz doğal halin daha güzel der hep....

şuan kestaneyani kendi rengimi kullanıyorum..üniversitedeyken röfle kullanmıştım..çok yakışmıştı..ama saçlarım çok yıprandı dinlensin belki düğünde röfleyi denerim..

benimde kendi saçların kestane rengi idi çok uzun yıllar röfleli sonra düz sarı ve 5 yıldırda kızıl boyatıyorum.Yaşımız genç iken boyalı sarışın olmak çok güzel duruyor bu saç bende özleşmişti herkes kendi saçım sanıyordu.malum devamlı açtırma yıprandırdı bende kızıl boyattım ilk baştan yadırgandı ama şimdi bu saç rengi beni daha genç gösterdiği doğru.bana göre kendi saç rengimizi yaşınıza göre eğer doğru bulursak olduğumuzdanda genç göstertiyor.Saçlarını koyu renkten açık renge devamlı boyatan arkadaşlara tavsiyem kendine en az ayda bir saç bakımı yaptırmalarını tavsiye ederim.Zamanla saçlar açıla açıla dökülmelere yıpranmalarına sebep oluyor

kızlar, buğday tenli, koyu kahve saçlıyım siyaha yakın ama simsiyah deil, tenim de esmer deil yani tam buğday tenliyim, düz sarının çok korkunç olcağını düşünüyorum, bi ara saçım kızıldı, yıllarca kızılı kullandım, çoğu arkadaşım da kızılı çok yakıştırdı bana, ben de seviodum yıllarca kullandım, şarap kızılı patlıcan moru vs. en çok mora yakın parlak kızılları beğeniyorum, şu ara saçım röfleli,dipler çikolata kahve, röfleleri küllü sarı, kimi çok yakıştırıyo kimi de kızıl gibi olmuyo diyolar ama ben kendime küllü açık renkleri yakıştırıyorum, düz sarı deil ama küllü röfleli olunca tenime de gidiyo, saçımın rengini seviyorum şu ara,bi ara dümdüz çikolata kahve yaptım ama yine açık renge döndüm, sapsarı olmadan açık rengi kullanabiliyorum bu röfle sayesinde. yüzüme de gidiyo çok açık olmadığı için

benimde saçımın doğal hali kestane ve beyaz tenliyim,birkaç yıldır kızıl tonları kullanıyordum ama birkaç gün önce saçlarımı boyadım doğal rengine yine......

doğal rengim nerdeyse siyah yani esmerim
ama kızılda kullandım senelerde sarışında oldum
hepside yakışıyor diye düşünüyorum ama kızılın bakımı zor oluyor bir zaman sonra akıp turunca dönüyor sarıda dipleri gelince kötü duruyor vs.
o yüzden 1 senedir kendi rengime döndüm birazda böyle kullanıcam özlemişm açıkcası
şu sıralar en çok esmerlığı yakıştıırıyorum
ee ne demişler zaten
sarışının adı, esmerin tadı...naniknaniknaniknanik

hamişlik dolayısıyla esmerim

doğal saçım koyu kumral (beyaz tenliyim) önceleri kızıldı saçlarım çok yakışıyodu, sonra siyaha boyattım sonra siyahın aralarına kızıl balyaj attırdım, şuan röfleli, sarı diyebilirim. böylede devam etcem uzunca bi süre, nişanlım böle çok sevio onunda gönlü olsun dedik:)))

koyu siyaha yakın kızıl gerçi beyazım olmasa asla boyatmazdım ama
mecburum kaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile

Back
X