Sarışın Olmak Suçmu?

Sarışınlar daha fazla dikkat çekiyor bu bir gerçek,özellikle erkeklerin ilgisini çektiği doğrudur.Ama böyle manyak adamlar olduğu sürece saç renginin önemi yok onlar için dişi olsun da ne olursa olsun.

canım türkiye'de zaten kadın olmak suç. kadınsal duygular da hala günah. hele bir de sarışınsan, git bakalım doğuanadoluya, hani şu tecavüze uğrayan bir öğretmen kızcağızın olduğu ilin ilçesine, rusyadan ukraynadan çalışmak(!) için kaçmış gibi bakarlar insana. istersen topuğuna kadar uzayan bir etek giy, başında görünen siyahtan azıcık açık renk bi tel saç olsun bakayım. bizzat denenmiştir.:64:

canım türkiye'de zaten kadın olmak suç. kadınsal duygular da hala günah. hele bir de sarışınsan, git bakalım doğuanadoluya, hani şu tecavüze uğrayan bir öğretmen kızcağızın olduğu ilin ilçesine, rusyadan ukraynadan çalışmak(!) için kaçmış gibi bakarlar insana. istersen topuğuna kadar uzayan bir etek giy, başında görünen siyahtan azıcık açık renk bi tel saç olsun bakayım. bizzat denenmiştir.:64:

Evet bizim toplumuzda malesef öncelikle suç kadınlarda oluyor..Buna burdada yorumları gördükçe doğruluğuna inandım yani..Hiçbişey yapmıyorum dediğim halde hemen etrafta arama suç sendedir deniliyo anlamadımkii..Eğer kadınlar böyle düşünüyosa gerçekten herşey müstehaktır bize ...Neymiş ben geyik yapıyomuşum,egomu tatmin ediyomuşumum gerçekten bu yorumlar komik bence..Acaba bu durumdan memnun olan birisi akıl ararmı diye hiç düşünülmüyor..
Tşk ederm cnm objektif yorumun için..

Ne söyleyip yardım etsin sana peki buradakiler..?? boyu devrilsin bakanların, yuh olsun erkeklere, ne bakıyosunuz kıza diyip kullaklarını mı çekelim? ya da vahh kardeşim bende aynı dertten muzdaribim keşke sarışın doğmasaydık mı diyelim? veya; aman hiç biryere gitme, kendini eve kapat ört oranı buranı diyip fikir mi beyan edelim.. allah sahibine bağışlasın, bakarlar bakıyorlar, ne yapıp önüne geçeceksin, her bakana sor ozamn ne bakıyosun diye:9::9: merak ettim acaba ne diyecekler? "sarısın ondan bakıyorum" mu diyecekeler?? geç bunları yaa basbaya geyik yapıyosun, bunun neresi dert hiç anlamadım.

Ne söyleyip yardım etsin sana peki buradakiler..?? boyu devrilsin bakanların, yuh olsun erkeklere, ne bakıyosunuz kıza diyip kullaklarını mı çekelim? ya da vahh kardeşim bende aynı dertten muzdaribim keşke sarışın doğmasaydık mı diyelim? veya; aman hiç biryere gitme, kendini eve kapat ört oranı buranı diyip fikir mi beyan edelim.. allah sahibine bağışlasın, bakarlar bakıyorlar, ne yapıp önüne geçeceksin, her bakana sor ozamn ne bakıyosun diye:9::9: merak ettim acaba ne diyecekler? "sarısın ondan bakıyorum" mu diyecekeler?? geç bunları yaa basbaya geyik yapıyosun, bunun neresi dert hiç anlamadım.

Geyik anlayışınız gerçekten çok ilginç..Siz muhtemelen haberleri izlerken herhangi bir tecavüz yada taciz haberi gördüğünüzdede bunlar geyik yapıyor diyip gülüyorsunuz..
Siz bu şekilde akıl verecekseniz kalsın zaten ilerde birgün gerekirse bu akılları kendiniz için kullanırsınız..Ben zaten cevabımı aldım en büyük hata bu konuyu buraya dökmekmiş..

arkadaşımızın üstüne giden konuyu bırakıp onunla ugraşan herkesi kınıyorum
meger kimse çekemiyomuş yaa tryamor'u...
yorum yapmış kendi yaşadıklarını anlatmış güzel olması ve bunu dile getirmesi niye herkese batmış anlamadım ezik olsa daha mı iyi olcaktı....

yorumlarını başka konularda okuyup takdir ettiğim insanların burdaki aşalıyıcı yorumlarını görünce bi kez daha anladım ki sanaldan ne kimseyi tanırsın nede onlara güvenebilrsin

sizde yazın güzelseniz anlatın bahsedin mutlu oluruz biz:)
kimse size güzelsiniz diye diş bilemez gizli gizli yorumlarınızdan yola çıkıp sizi aşağılamaz yanii....
yazıklar olsun yaaa....

bi insan güzel olabilir bunuda istedigi gibi yazar kimseyide ilgilendirmez ...
artık diğer konulardaki yorumlarınızda okumadan geçicem
kalitenizi belli ettnizzzz alkış simayli:)

Evet bizim toplumuzda malesef öncelikle suç kadınlarda oluyor..Buna burdada yorumları gördükçe doğruluğuna inandım yani..Hiçbişey yapmıyorum dediğim halde hemen etrafta arama suç sendedir deniliyo anlamadımkii..Eğer kadınlar böyle düşünüyosa gerçekten herşey müstehaktır bize ...Neymiş ben geyik yapıyomuşum,egomu tatmin ediyomuşumum gerçekten bu yorumlar komik bence..Acaba bu durumdan memnun olan birisi akıl ararmı diye hiç düşünülmüyor..
Tşk ederm cnm objektif yorumun için..

canım burda kendini sakın övme üstüne çullanırlar falan...
suç sende olur,,sen kesin bişey yapmıssındır
erkekler yoksa hiç bakarmı yaa melek onlar melek.....

canım burda kendini sakın övme üstüne çullanırlar falan...
suç sende olur,,sen kesin bişey yapmıssındır
erkekler yoksa hiç bakarmı yaa melek onlar melek.....

Aynen öle canım insanı bişeyi sölediğine söyleyeceğine pişman ediyorlar..Okadar alışmışlarki hep kadınlar suçlu..Üstelik bunları söyleyenlerde hemcinslerimiz..Ne kadar acı bir durum yaa..

tryamor en son yazdığınla karakterin belirlenmiştir. Tekrar diyorum allah ıslah etsin..

sen kimsin ki onun karakterini belirliyosun!

Banlanmaktan da ölesiye korkuyor. Yazdıklarını tekrar tekrar siliyor. Banlanacağım, iyi olur buradanda biraz uzaklaşırım yazmıştı, sildi banlanıcam zaten :S yazıyor kendini acındırma numaralarına giriyor ki adminler acısın bu kız suçsuz desin banlamasın. Lafının bile arkasında duramayan bir insan. Ne denir ki daha..

keşke seni banlasalar be terbiyesiz...

Aynen öle canım insanı bişeyi sölediğine söyleyeceğine pişman ediyorlar..Okadar alışmışlarki hep kadınlar suçlu..Üstelik bunları söyleyenlerde hemcinslerimiz..Ne kadar acı bir durum yaa..

canım sen çirkinim deseydin hepsi seni teselli etmek için cici kız maskelerini takardı

boşver aldırma sen...

Son düzenleme:
yorumları okudum çok şaşırdım kadınların yaklaşımlarına gerçekten :53: boşuna dememişler bir kadının en büyük düşmanı kadındır diye :51: özellikle tryamor'a söylenenleri hiç aklım almadı :68: lafı evirip çevirip nasıl anladıysanız kızın üstüne gitmişsiniz :36: bir kadın bu konuda böyle yaklaşım gösterirken erkeklerden nasıl bir yaklaşım bekliyorsunuz merak konusu :44:

Guzelse guzel.Sokaklar guzel kadınlarla dolu.Kıskanmak da nedır yahu?Sımdı omrumuzde gormedıgımız bı SARISIN hanımı mı kıskanıcaz yok artık!Davranıslarına dıkkat et cok ıclı dıslı olma sacını koyuya boyat bı hafta sonra tekrar ugra topıge.Bak dert falan kalmayacak

canım sen çirkinim deseydin hepsi seni teselli etmek için cici kız maskelerini takardı

boşver aldırma sen...

canım sana katılıyorum.. bu nedir ya insan bazen burda konu açmaya korkuyo valla.. elinizin altında klavye var diye karşınızdaki insanı görmüyosunuz die bu kadar terbiyesizleşmeye bi anlam veremiyorum açıkcası..sonra adınızda doğru söyleyeni dokuz köyden kovuyolar oluyor..siz sadece hakaret ediyosunuz.. görmediğiniz bi insanı bile bu kadar çok kıskanıyossanız bence asıl şizofren sizlersiniz..
çok komik gerçekten konu sahibine bukadar yüklenmek..:82: cecencim sende sinirlenme boşver kendi çaplarında takılsınlar :21:

canım sana katılıyorum.. bu nedir ya insan bazen burda konu açmaya korkuyo valla.. elinizin altında klavye var diye karşınızdaki insanı görmüyosunuz die bu kadar terbiyesizleşmeye bi anlam veremiyorum açıkcası..sonra adınızda doğru söyleyeni dokuz köyden kovuyolar oluyor..siz sadece hakaret ediyosunuz.. görmediğiniz bi insanı bile bu kadar çok kıskanıyossanız bence asıl şizofren sizlersiniz..
çok komik gerçekten konu sahibine bukadar yüklenmek..:82: cecencim sende sinirlenme boşver kendi çaplarında takılsınlar :21:

haksızlığa gelemiyorum canım yapımdan kaynaklı bişey ama daha fazla yorum yapıp konuyu üstte tutmayalım zaten uyarı almış bi konu teşekkür ederim ayrıca:)

haksızlığa gelemiyorum canım yapımdan kaynaklı bişey ama daha fazla yorum yapıp konuyu üstte tutmayalım zaten uyarı almış bi konu teşekkür ederim ayrıca:)

rica ederim bende haksızlığa gelemem ama gerçekten çok sinirlerim bozuluyo yani konuyu nekadar saptırıyorlar komik vallahi yaa:26: ego tatmini sanırım:51:

Back
X