zahmet edip değerli vaktinizi bu topikte harcamamanızı tavsiye ederim. derdim var diyene yardım eli uzatılır bizde, sopa değil...
yardm isteyene el uzatırz geyik yapana değil

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
zahmet edip değerli vaktinizi bu topikte harcamamanızı tavsiye ederim. derdim var diyene yardım eli uzatılır bizde, sopa değil...
yardm isteyene el uzatırz geyik yapana değil![]()
canım türkiye'de zaten kadın olmak suç. kadınsal duygular da hala günah. hele bir de sarışınsan, git bakalım doğuanadoluya, hani şu tecavüze uğrayan bir öğretmen kızcağızın olduğu ilin ilçesine, rusyadan ukraynadan çalışmak(!) için kaçmış gibi bakarlar insana. istersen topuğuna kadar uzayan bir etek giy, başında görünen siyahtan azıcık açık renk bi tel saç olsun bakayım. bizzat denenmiştir.![]()
Ne söyleyip yardım etsin sana peki buradakiler..?? boyu devrilsin bakanların, yuh olsun erkeklere, ne bakıyosunuz kıza diyip kullaklarını mı çekelim? ya da vahh kardeşim bende aynı dertten muzdaribim keşke sarışın doğmasaydık mı diyelim? veya; aman hiç biryere gitme, kendini eve kapat ört oranı buranı diyip fikir mi beyan edelim.. allah sahibine bağışlasın, bakarlar bakıyorlar, ne yapıp önüne geçeceksin, her bakana sor ozamn ne bakıyosun diyemerak ettim acaba ne diyecekler? "sarısın ondan bakıyorum" mu diyecekeler?? geç bunları yaa basbaya geyik yapıyosun, bunun neresi dert hiç anlamadım.
Evet bizim toplumuzda malesef öncelikle suç kadınlarda oluyor..Buna burdada yorumları gördükçe doğruluğuna inandım yani..Hiçbişey yapmıyorum dediğim halde hemen etrafta arama suç sendedir deniliyo anlamadımkii..Eğer kadınlar böyle düşünüyosa gerçekten herşey müstehaktır bize ...Neymiş ben geyik yapıyomuşum,egomu tatmin ediyomuşumum gerçekten bu yorumlar komik bence..Acaba bu durumdan memnun olan birisi akıl ararmı diye hiç düşünülmüyor..
Tşk ederm cnm objektif yorumun için..
canım burda kendini sakın övme üstüne çullanırlar falan...
suç sende olur,,sen kesin bişey yapmıssındır
erkekler yoksa hiç bakarmı yaa melek onlar melek.....
tryamor en son yazdığınla karakterin belirlenmiştir. Tekrar diyorum allah ıslah etsin..
Banlanmaktan da ölesiye korkuyor. Yazdıklarını tekrar tekrar siliyor. Banlanacağım, iyi olur buradanda biraz uzaklaşırım yazmıştı, sildi banlanıcam zaten :S yazıyor kendini acındırma numaralarına giriyor ki adminler acısın bu kız suçsuz desin banlamasın. Lafının bile arkasında duramayan bir insan. Ne denir ki daha..
Aynen öle canım insanı bişeyi sölediğine söyleyeceğine pişman ediyorlar..Okadar alışmışlarki hep kadınlar suçlu..Üstelik bunları söyleyenlerde hemcinslerimiz..Ne kadar acı bir durum yaa..
canım sen çirkinim deseydin hepsi seni teselli etmek için cici kız maskelerini takardı
boşver aldırma sen...
canım sana katılıyorum.. bu nedir ya insan bazen burda konu açmaya korkuyo valla.. elinizin altında klavye var diye karşınızdaki insanı görmüyosunuz die bu kadar terbiyesizleşmeye bi anlam veremiyorum açıkcası..sonra adınızda doğru söyleyeni dokuz köyden kovuyolar oluyor..siz sadece hakaret ediyosunuz.. görmediğiniz bi insanı bile bu kadar çok kıskanıyossanız bence asıl şizofren sizlersiniz..
çok komik gerçekten konu sahibine bukadar yüklenmek..:82: cecencim sende sinirlenme boşver kendi çaplarında takılsınlar![]()
haksızlığa gelemiyorum canım yapımdan kaynaklı bişey ama daha fazla yorum yapıp konuyu üstte tutmayalım zaten uyarı almış bi konu teşekkür ederim ayrıca:)
sen kimsin ki onun karakterini belirliyosun!