Sarışın Olmak Suçmu?

snejana83 canim bence sen kapattir bu konuyu. Burada sana kimsenin yardimci olacagi yok. Kendileri ego tatmini yapiyorlar farkinda degiller, güzel oldugunu belirtmek suc sonucta hele bundan dolayi yakinmak daha da suc. Hatta laf atsalar da suc senin, tacize ugrasan da... Cirkinim diye yakinabilirsin seve seve yardimci olurlar, o zaman sorun yok. Sacini koyu renge falan boyama cünkü degisen bir sey olmaz olan dogalligina olur.
Sana tavsiyem yöneticilerden rica et kapatsinlar konuyu cünkü her baktiginda yorumlar moralini bozacak.

Sadece konu sahibinin ilk mesajını okudum gerisini okumadım.
Pek anlayamadım sarışın olmakla ne alakası var ki?
O tip erkekler sarışınmış esmermiş güzelmiş çirkinmiş hiiç ilgilenmio ilgilendikleri tek şey malumunuz.
Sapıklık dizboyu olmuş bu ülkede etrafta o kadar çok saçma sapan insan var ki.
Sarışınlığınızla bağdaştırmayın bence siz kendinizde bişey aramayın sorun bizde değil o iğrenç yaratıklarda

ben seni kastetmedim orda zaten senin konularda bi yorumunu gördüğüm yok...
varsada suana kadar hiç ilgimi çekmedi:26:

öffff.. kimi kastettiysen ettin diğer arkadaşlarım adınada aynısı geçerli onlarda bilip bilmeden kendi kendine tepinen biri için aynı şeyi söylerlerdi.. hadi güle güle

okuyormusunuz hemCİNSlerimizin yazdıkları nı ?

Bunlar nasıl kişilikler ? Nasıl karakterler ? Zayıflıkları acizliklerini burada mı yazıp çizerek tatmin ediyorlar ? Okuduklarıma inanamadım ne kadar basit ne kadar ucuz cümleler ! Tam sokak ağzı, kişiliklerini çok iyi deşifre etmişler.

Bu yazdığım hakaret mi evet hakaret hadi bana da ceza verin !

Back
X