Sarışın Olmak Suçmu?

Hee kötü anım var , küçükken sarışın geliyor diye korkuturlardı beni:59:
Ha bu arada bütün erkeklerde sizi bekliyordu , Allah allah orjinal sarışın geliyor diye :37:

Hee kötü anım var , küçükken sarışın geliyor diye korkuturlardı beni:59:
Ha bu arada bütün erkeklerde sizi bekliyordu , Allah allah orjinal sarışın geliyor diye :37:

YAZIKKKKK ozaman sizee ..... Bütün Erkekler benii bekliyor demedim onu nereden uydurdun acaba???? Benim zaten amacım burda erkeklerin neden bu şekilde davrandığına bir mantık yürütmek ama mantığı olmayanlar kalabalık yapmasın lütfen...

Yorumu beğenmiyince hemen yazık tüüü kaka , beğenmiyen yazmasın
Herkes beni pofpoflasın havalarını geçin artık :37:
Neyse ben aradan çekiliyimde senin gibi akıllı mantıklı (!) insanlar yorum yapsın :60:

ben bunun saç rengiyle değil de davranışla alakalı olduğunu düşünüyorum.karşıdan bakıldığında hareketli,şenşakrak bi bayansanız ucundan da olsa biraz güzelseniz erkekler ağzının suyunu akıtıverir. hemen size farklı bi gözle bakarlar. :19:

Yorumu beğenmiyince hemen yazık tüüü kaka , beğenmiyen yazmasın
Herkes beni pofpoflasın havalarını geçin artık :37:
Neyse ben aradan çekiliyimde senin gibi akıllı mantıklı (!) insanlar yorum yapsın :60:

Kimsenin pohpohlamasına ihtiyacım yok burası pohpohlama yeride değil ayrıca sen daha bunun farkına varamamışsın bence..Ayrıca yorumu beğenip beğenmemeklede alakası yok eleştiri bile olsa mantıklı olduğu sürece dikkate alınır..Bilmem anlatabildimmii...

canım bazı arkadaşların söylediklerine hiç kulak asma bence.. Kedi Ulaşamadığı Ete 'MUNDAR' dermiş..

Bunu yaşamayan bilemez. Sarışınlıkla alakası kesinlikle yok bunu bir daha belirtiyorum çünkü ben sarışın değilim ama aynı şeyleri yaşıyorum. Enerjimiz mi değişik nedir anlamadım. Yaşadığım mevzudan bahsedeyim. Belki biraz anlaşılır, konu sahibinin demek istediği de algılanabilir diye düşünüyorum. Ayrıca kendisi de oynak bir kız olmadığını belirtmiş, davranışlarla alakası yok bu işin. İnsanlar okumuyor mu anlayamadım.

Bir gün şenlikteyiz, üzerimde bir elbise var, diz altıma geliyor boyu, geniş, vücut hatlarım hiç belli değil. Zaten hava da karanlık; akşam saatlerinde yapılıyor şenlik. Konseri izliyoruz, sahneye bakıyoruz, dans ediyoruz falan. Bir adam vardı (adam dediğim 24, 25 yaşlarında sanırım) sağ tarafta. Benden 2 , 3 metre ötede. Bana baktığını farkettim ve bunu görünce hemen kafamı çevirdim. Hiç gülmüyorum, bir şey yaptığım yok, sallanıyorum sadece biraz, dans ediyorum hafiften. Konserdeyiz ne de olsa. 1 saat gibi bir süreden sonra adam benim olduğum tarafa doğru gelmeye başlamış, sonradan farkettim çünkü hiç oralı değildim. Sahnenin ön tarafına geçtim bir de baktım bana biri çarpıyor. TamDaha neler neler yaşadım da burada anlatılmaz. arkamda bu adam. Hemen ittim bunu. Ve afedersiniz çok iğrenç ama ereksiyon olmuştu herif. Yani sadece suratıma dakikalarca bakıyor ve bu halde karşıma çıkıyor. Burada benim ne suçum var? Ne bir imalı bakış, ne kakara kikiri gülüşmeler, ne de başka bir tavır. Ya da dekolte mi giydim? Hiçbir şey yok ortada.

Ve bu durumlar fazlalaşmaya başlayınca artık arkadaşımla oturup bunun üstüne kafa patlattık neden böyle oluyor diye. Arkadaşım çok sıcakkanlı, göğüs dekolteli giyinir, güzeldir, dikkat çeker, cilvelidir ama hiç böyle şeyler yaşamıyor. Nedenini bulamadık biz. Mesele dikkat çekmek, güzel olmak, sarışın olmak olsaydı bir çözüm bulunurdu. Ama değil. Bir ara moralim çok bozulmuştu bu olaylar yüzünden, kendimi berbat hissetmiştim, konu sahibini anlayabiliyorum bu yüzden. Bir et parçası mıyım ben, duygularım, ruhum yok mu benim? diye sorup duruyordum kendime. Artık bitti bu sorular. Hiçbir şeyi taktığım yok. Sen de öyle yap bence snejana83, üzerine düşünme, moral bozmaktan başka bir şey değil.

çok civciv gibiysn biraz daha farklı sarı yap derim..ama doğalsan sakın bozma rengini..millet doğal dursun diye uğraşır boyasında aman sen bozma..aldırma bence..sen kendinden emin olduktan sonra hiç bişe olmaz..bırak bakan baksın ,istediğini yapsın..sarışınlarda belki bu durum daha fazla ama inan esmerde kumraldada oluyor yeterki Allah karşına kanı bozukmu sütü bozukmu ne denirse işte çıkarmasın..sen saçından memnunsan gerisi boş aslında..bakımını ihmal etme derim..bazıları kendini geliştirsin die işte kızları kdınları böle rahat bırakmaz..asalaklar yapabilecek başka şeyleri yokturki.adam gibi gelip konuşmayı beceremezler..takılma onlara..sen istediğini yapmakta özgürsün.ona buna kendini saç renginle anlatacaksan bırak bilmesinler seni..kavun değiliz biz koklanalıp tanınalım..

Bir gün şenlikteyiz, üzerimde bir elbise var, diz altıma geliyor boyu, geniş, vücut hatlarım hiç belli değil. Zaten hava da karanlık; akşam saatlerinde yapılıyor şenlik. Konseri izliyoruz, sahneye bakıyoruz, dans ediyoruz falan. Bir adam vardı (adam dediğim 24, 25 yaşlarında sanırım) sağ tarafta. Benden 2 , 3 metre ötede. Bana baktığını farkettim ve bunu görünce hemen kafamı çevirdim. Hiç gülmüyorum, bir şey yaptığım yok, sallanıyorum sadece biraz, dans ediyorum hafiften. Konserdeyiz ne de olsa. 1 saat gibi bir süreden sonra adam benim olduğum tarafa doğru gelmeye başlamış, sonradan farkettim çünkü hiç oralı değildim. Sahnenin ön tarafına geçtim bir de baktım bana biri çarpıyor. TamDaha neler neler yaşadım da burada anlatılmaz. arkamda bu adam. Hemen ittim bunu. Ve afedersiniz çok iğrenç ama ereksiyon olmuştu herif. Yani sadece suratıma dakikalarca bakıyor ve bu halde karşıma çıkıyor. Burada benim ne suçum var? Ne bir imalı bakış, ne kakara kikiri gülüşmeler, ne de başka bir tavır. Ya da dekolte mi giydim? Hiçbir şey yok ortada.

Bence sapık bu, ne giyersen giy farketmez, takmış bir kere.

Bence sapık bu, ne giyersen giy farketmez, takmış bir kere.

Ben ne demeye çalıştım siz neden bahsediyorsunuz. :19:
Bu sadece bir uç örnek. Daha bir sürü şey var. Amacım bu mevzuların davranışla, saçla başla ilgisi olmadığını belirtmekti. Ama ben ne anlatırsam boş. Herkes almak istediğini alıyor. :61::61:

Bu sadece bir uç örnek. Daha bir sürü şey var. Amacım bu mevzuların davranışla, saçla başla ilgisi olmadığını belirtmekti. Ama ben ne anlatırsam boş. Herkes almak istediğini alıyor. :61::61:

İyi de kız doğru söylemiş,adam sapıkmış işte.
Ben çok çekiciyim,beni görür görmez tahrik oluyorlar demek istemişsin sanırım.
Bu mantığa göre, otobüste tacize uğrayanların seksapeli yüksek mi oluyor :37:

Daha bu sabah eve dönüyorum. Otobüsteyim. Yanıma 30 yaşlarında biri oturdu. Adam kolları bağlı oturuyor. Parmağıyla beni dürtüyor. Ben ters ters baktım. Adam hiç aldırmadı. Oturduğum yerden de kalkamadım çok kalabalıktı. Otobüste adama bağırsam suçlu ben olacağım daha öncede başıma gelenlerden biliyorum. Bende aman dürtmekle bir şey olmaz dedim hiç aldırmadım. Adam zaten bir kaç durak sonra indi. Böyle edepli manyaklar da var.

Bende otobüste bir olay yaşamıştım,adam resmen şeyini koluma dayamıştı :47:

Bence bu tür tacizlerin sarışınlıkla falan alakası yok (ben hiç sarışın olmadım)

tamamen sapıklık :27: :27:

Bu konuyu artık iyice kafayı takmaya başladım..Her yaklaşan erkek bir süre sonra farklı beklentiler içine girmeye başlıyor üstelik hiç bir zaman o şekilde bir izlenim bırakmama rağmen sürekli bir sulanma modunda olmaları beni sinir ediyor..Her girdiğim ortamda ilk tanıştığım bir karşı cins bile bu yönde yaklaşmaya çalışıyor..Üstelik erkeklerle göz temasından bile kaçınmama sürekli olarak yaklaşanları bile terslememe rağmen bunu bir türlü engelleyemedim..Artık sarışın olduğum içinmi acaba her erkek bu şekilde yaklaşıyor diye düşünmeye başladım..Erkeklerin sürekli gözlerinin vücudumda gezinmesinden nefret etmeye başladım..Dekolte bile giymiyorum yaa neden etrafta okadar dikkat çekmek için o tarz giyinenler varken beni rahatsız ediyolar anlamıyorum..
Sizce sarışın olmamın bir etkisi olabilirmi kızlarrr??? Daha ne yapimm ben bu yaklaşımları engellemek için fikir verebilirmisiniz??? Kendimi kötü hissediyorum artık neden hiç ciddi düşünen yaklaşmıyoda bu şekilde laylaylom ve aklı başka yerlerde olanlar yaklaşıyor diye..

eğer işaretlediğim yerden yanlış anlamadıysam , bir süre sonra farklı beklentiler içine girmeye başlıyorlarsa belki hareketlerinizde size masum geldiği halde aslında masum olmayan bişeyler vardır ....cümlede kullandığınız bir süre sonra ifadesi bana bunu çağrıştırdı

İyi de kız doğru söylemiş,adam sapıkmış işte.
Ben çok çekiciyim,beni görür görmez tahrik oluyorlar demek istemişsin sanırım.
Bu mantığa göre, otobüste tacize uğrayanların seksapeli yüksek mi oluyor :37:

:60::60::60::60:

Kadınlar işte yaa daha ne diiim. :60::60:Yok yok öyle demek istemedim. Ama evet çoookkk güzelmişim söylemesi ayıptır her zaman öyle söylerler. :12::nazar:

Tacizi en çirkinine de yaparlar. Güzellik gerekmez. Ben sadece bir örnek verdim. Yoksa etrafımdaki en akıllı , okumuş beyefendi erkek bile bu şekilde yaklaşıyor bana zaten.

Ama ben burada çok güzelim, beni görür görmez tahrik oluyorlar demedim.Bunu siz de anladınız da illa bir laf sokmak lazım karşıdakine ya o yüzden başka türlü cevap yazılıyor. :27: Konu sahibine yapılan muamele bana da yapılıyor, hiç şaşırmadım. :12::12:

Yazıyı okumadınız herhalde. En sonunda diyorum ki benim yakın arkadaşım da çok güzel, çok çekici, dekolte de giyer ama ona bu yaklaşımda bulunulmuyor. Mesele güzellik değil demeye çalışıyorum örnek vererek. Ama yüz defa da yazsam 'aayy kendini beğenmişe bak , herkes ona hasta oluyor sanıyor' diye düşünülmeye devam edecek. Bu yüzden yormuyorum daha fazla kendimi. Güzelliğim batsın ayol. :12: :27::27: Ben nezih bir yerde üniversiteli bir gençle tanıştığımda da üstüme atlayacak oluyorlar. Otobüstekileri bilmem de benim bir seksapalitem olduğu kesin. :51::51::86::86::86::86:

Ama bundan sonra sevineceğim bu duruma, oysa üzülüyordum sadece bedenime yaklşıldığından. Karşısındaki erkekler kendilerini arzulamadığı için kaplan kesilen ne çok kadın varmış. Ahahahahahahaa... :60::60::60:

Son düzenleme:
Evt genelde yanlış anlaşılıyor canım..Burda bişey söylense bile direk türk toplumuyuz işte her zaman olduğu gibi direk suç kadında bulunuyor..Üstelik haberlerde görünce kadına hiç saygı yok neden herzaman kadınlar suçlanılıyor deniliyor fakat burdada aynı muamele yani..

hiç kimse böyle bir konuda genelleme yapamaz türk toplumu falan diyerek yine hata yapıyorsunuz emin olun ki öyle değildir
burda birşeyler paylaşılıyor yazıyorsunuz neden cevap yazılsın yorum yapılsın diye eeyorum yapınca bir de olumsuzsa kaldıramıyorsunuz
her neyse önce sarışın diyerek genelleme yaptınız şimdi de türk toplumu diyerek genellem yapıyorsunuz yanlış....

Ekleme yapıyorum üstteki mesajım için. BEN OTOBÜSTE DEĞİL BİR ÜNİVERSİTE ŞENLİĞİNDE bir sürü genç kızın olduğu, şıkır şıkır insanların arasında yaşadım bu olayı. Bunu iyi ayırt etmek lazım. Ve diyorum ki neden ben? Hem de o ortamda. Bunu övünerek söylemiyoruz snejana83 ve ben. Kötü bir şey bu. Ama anlaşılmıyor. Umrumda da değil zaten artık.

Back
X