Sarışın Olmak Suçmu?

Ben kendi adıma konuşuyorum kimseyle dalga geçmedim bu tür şeyler herkesin başına gelebilir. Burada zaten bu düşmanlığın sebebini bazen ben de anlamıyorum. Benim tuhafıma giden adama sapık denildi diye siz ne anladınız bilmem ne diyerek insanlarla dalga geçen kişiye neden bunları yazmıyorsunuz...

o arkadaş orda verdiği örnekle başka bir şeye dikkat çekmek istemiş anladığım kadarıyla, mevzu adamın sapıklığına gelince de huzursuz olmuş ve "bu kısma yoğunlaşmayalım lütfen" manasında "ben ne anlattım, siz nereye takıldınız" demiş. biraz empati yaparsanız o arkadaşın hissettiklerini siz de anlayacaksınızdır diye düşünüyorum.
yoksa elbette ki hiçbir taciz kabul edilemez ve hepsi sapkıncadır. ama bunu karşıdakini kırmadan ifade etmek daha güzel olur.
hiçbir kadının üç beş ciğeri beş para etmez herif yüzünden böyle şeyler yaşamasını veya bunları hatırlayıp huzursuz olmasını istemem. eminim siz de istemezsiniz.
işte bu yüzden kelimelerimizde, üslubumuzda birazcık dikkatli olalım diyorum.

sapıklık zihinsel, hormonal bir anomalidir.
bu anormalliğe sahip olmayan erkekler de tacizde bulunabiliyorlar ne yazık ki. ben bu konunun yazışma sürecini takip ediyorum baştan beri.
burada belli ki rahatsız oldukları taciz olaylarını paylaşan arkadaşlara gerçekten çok acımasızca saldırıyorsunuz, kendilerini ve psikolojilerine korumak adına böyle cevap vermeleri çok doğal değil mi sizce de?
hem seksapalitesi yüzünden tacize uğramış olması da olası... neden bundan bu kadar rahatsız oluyorsunuz?

kadın tacize uğrasın, sarkıntılığa maruz kalsın, askıntı olanlarla bilmem nelerle uğraşsın ama güzelliğiyle övünmeye gelince yooook haddini bilsin.
bilmesin kardeşim. seksapalitesinin cefasını çekiyorsa vefasını da çeksin ne olacak?! niye bundan rahatsız oluyoruz bu kadar?

tacizi bile sidik yarışı mevzusu haline getirdik ya... yanarım yanarım buna yanarım.

ceycu,siz kime kızdınız anlamadım doğrusu.
Ben de kimseye saldırmış değilim.Tacizci hariç,ona sapık dedim o kadar :51:
Saldırıya geçen ve son cümlenizdeki yarışı yapan,aslında savunduğunuz kişi.

o arkadaş orda verdiği örnekle başka bir şeye dikkat çekmek istemiş anladığım kadarıyla, mevzu adamın sapıklığına gelince de huzursuz olmuş ve "bu kısma yoğunlaşmayalım lütfen" manasında "ben ne anlattım, siz nereye takıldınız" demiş. biraz empati yaparsanız o arkadaşın hissettiklerini siz de anlayacaksınızdır diye düşünüyorum.
yoksa elbette ki hiçbir taciz kabul edilemez ve hepsi sapkıncadır. ama bunu karşıdakini kırmadan ifade etmek daha güzel olur.
hiçbir kadının üç beş ciğeri beş para etmez herif yüzünden böyle şeyler yaşamasını veya bunları hatırlayıp huzursuz olmasını istemem. eminim siz de istemezsiniz.
işte bu yüzden kelimelerimizde, üslubumuzda birazcık dikkatli olalım diyorum.

Bak bu mesajı yazan arkadaşımız başından geçen taciz olayını anlatmış. Bu çok kötü bir şey o ayrı ancak başka bir üyemiz adam sapıkmış diye yorum yapmış. Bu arkadaşımızda sapık lafından sonra lafı nerden anladınız diye yazmış. Sonra başka bir mesajda yok arzulanıyorum, kaliteli insanlar bana takılıyor seksapalitem yüksek falan filan yazmış. Siz bizi eleştirine kadar bu mesajları tekrar bir okuyun. Yazdığı bu örnekle sizce neye dikkat etmek istemiş. Bir bayan kapalı da giyinse tacize uğrayabilir demek istemiş tamam buna katılıyorum ama diğer taraftan yazdığı mesajlar gerçekten çok komik:37:

Son düzenleme:
Ben ne demeye çalıştım siz neden bahsediyorsunuz. :19:
Bu sadece bir uç örnek. Daha bir sürü şey var. Amacım bu mevzuların davranışla, saçla başla ilgisi olmadığını belirtmekti. Ama ben ne anlatırsam boş. Herkes almak istediğini alıyor. :61::61:

Adam sapıkmış lafına arkadaşımızın verdiği garip cevap:51:

Arkadaşlarr neden bu kadar konunun dışına çıktınız anlamıyorum..Ceycu arkadaşımın demek istediği sadece suçlamadan önce eleştiri bile olsa kırmadan yapılması -ki bende bundan yanayım..Sonuçta ben bu konuyu akıl danışmak için açtım haksız yorum yapılıpta suçlanmak için değil..Burda suçlanacağım bir durum yokken boşu boşuna bu şekilde yargılanmakta oldukça üzücü..Ben konunun başındada belirttim ben hiçbirşey yapmadığım halde bu tarz yaklaşımların olduğunu..Sarışın olmakla alakalı olabilirmi diye sadece danışmak istedim yoksa bende zaten sürekli kırıtan bu ilgiden memnun olan bir karaktere sahip olsam hiçççç şikayetçi olupta buraya danışma gereğinde bulunmam..Farklı taraflara çekmeyelim LÜTFEN...

Arkadaşlarr neden bu kadar konunun dışına çıktınız anlamıyorum..Ceycu arkadaşımın demek istediği sadece suçlamadan önce eleştiri bile olsa kırmadan yapılması -ki bende bundan yanayım..Sonuçta ben bu konuyu akıl danışmak için açtım haksız yorum yapılıpta suçlanmak için değil..Burda suçlanacağım bir durum yokken boşu boşuna bu şekilde yargılanmakta oldukça üzücü..Ben konunun başındada belirttim ben hiçbirşey yapmadığım halde bu tarz yaklaşımların olduğunu..Sarışın olmakla alakalı olabilirmi diye sadece danışmak istedim yoksa bende zaten sürekli kırıtan bu ilgiden memnun olan bir karaktere sahip olsam hiçççç şikayetçi olupta buraya danışma gereğinde bulunmam..Farklı taraflara çekmeyelim LÜTFEN...

Burada ilk kırıcı olan arkadaşımız taciz olayaını anlatan arkadaşımız. Niye hala yok kırıcı olmayın yok sapıklık değil hormonel bozukluk falan filan diyip duruyorsunuz...

Ceycu arkadaşımızı kızdırmışız , sinirini bozmuşuz çok çok üzüldüm anlatamam:59:

Neyse geçelim bunu
Konuya gelelim , neden yazıda yada başlıkta sarışınlık ve güzellik gibi kavramlar ön plana çıkartılıyorda
Neden bıktım bu sapık erkeklerden filan denmiyor ?
Kimin başına gelmemiştirki bu tür olaylar?
Kim bu olayları ben çok güzelim işte o yüzden başıma geliyor diye anlatırda övünür anlamıyorum
Hatta bu konu çok komik bir hal almaya başladı
Ülkemizde milyonlarca kadın var hepsi ayrı ayrı güzel ve
Ne yazıkki bir sürü sapık , kişiliksiz erkek var
Yaşanan bu tür olayları güzelim , şöylede böyle diye lanse edilmesi bence bir bayan için kötü..

Son düzenleme:
Ceycu arkadaşımızı kızdırmışız , sinirini bozmuşuz çok çok üzüldüm anlatamam:59:

Neyse geçelim bunu
Konuya gelelim , neden yazıda yada başlıkta sarışınlık ve güzellik gibi kavramlar ön plana çıkartılıyorda
Neden bıktım bu sapık erkeklerden filan denmiyor ?
Kimin başına gelmemiştirki bu tür olaylar?
Kim bu olayları ben çok güzelim işte o yüzden başıma geliyor diye anlatırda övünür anlamıyorum
Hatta bu konu çok komik bir hal almaya başladı
Ülkemizde milyonlarca kadın var hepsi ayrı ayrı güzel ve
Ne yazıkki bir süre sapık , kişiliksiz erkek var
Yaşanan bu tür olayları güzelim , şöylede böyle diye lanse edilmesi bence bir bayan için kötü..

Ben de saatlerdir aynı şeyi anlatmaya çalışıyorum ama canım onlar sapık değil hormonel bozukluk kırk yıllık sapıklığın adı hormonel bozukluk oldu hadi onu da geçtim bu hormonel bozuk insanlardan da hoşlanan bayanlar oluyormuş eh ne de olsa onların seksapalitesi yüksek...

Ben de saatlerdir aynı şeyi anlatmaya çalışıyorum ama canım onlar sapık değil hormonel bozukluk kırk yıllık sapıklığın adı hormonel bozukluk oldu hadi onu da geçtim bu hormonel bozuk insanlardan da hoşlanan bayanlar oluyormuş eh ne de olsa onların seksapalitesi yüksek...

Eee cefasını çekiyorsa , sefasınıda çekmesi gerekiyormuş
Saygıdeğer arkadaşımız ceycu öyle diyor ya :37:
Şimdik bizimde yaşadığımız tacizleri yazıp , çok güzelim seksiyim hep o yüzden oluyor demeliyiz. :27:

ceycu .!.:
kadın tacize uğrasın, sarkıntılığa maruz kalsın, askıntı olanlarla bilmem nelerle uğraşsın ama güzelliğiyle övünmeye gelince yooook haddini bilsin.
bilmesin kardeşim. seksapalitesinin cefasını çekiyorsa vefasını da çeksin ne olacak?! niye bundan rahatsız oluyoruz bu kadar?

Eğer tenin esmer sen boya ile sapsarı olduysan işte böyle tipe ben bile bakıyorum.. :84:

bazı sarılar çok kötü görünüyolar yani kendi nekadar düzgün olursa olsun tipi aksini gösterebiliyor..
oyüzden sarı saç seçerken abartıya kaçmamak yada tenine uydurmak önemli..
yapmacık deil dogal durmayı başarabilmeli insan..
bazı sarı saç okdar güzel duruyorki yüzüne yakışıyo ama bazısı varki yaşı 25 gösteriyo 45 :60::60:

ben burda "çok güzelim yaşasın tacize uğruyorum" diyen hiç kimseyi görmedim. sadece sizin üstüne gitmenizin sonucunda konu saptı ve bir arkadaş böyle bir cevap vermek durumunda kaldı. iyi niyetle okursanız o cevabı veren arkadaşın da niyetinin kendini övmek olmadığını anlarsınız.
kaldı ki övse ne olur? buyurun siz de övün. şahsen ben hiç rahatsız olmam. kendini seven bir insan beni ancak mutlu eder.
ama lütfen bunu bu mevzu üzerinden yapmayın. sapla samanı bu kadar birbirine karıştırmayın.
konuyu hala uzatan arkadaşların ne yapmaya çalıştığını anlayamıyorum.

tam olarak ne demeye çalışıyorsunuz? insanlara "sen kendini ne sanıyorsun" mesajı vererek hangi duygunuzu tatmin etmeye çalışıyorsunuz?
burada tacizden bahsediyoruz ve küçük ya da büyük, sürekli ya da tek seferlik, öyle ya da böyle... hiçbir şekilde kabul edilebilir bir şey değil. ee hala ne konuşuyoruz o zaman? nedir derdimiz?
tacizle kendini övmeye çalışan kimse yok! ama kompleksli bir kısım kişi görüyorum burda. tekrar ve tekrar yapıcı olunmasını rica ediyorum.

bir çok arkadaşımızın bu başlığa ilk yorumu
"ahahahyt sen kendini ne sanıyorsun, herkes sana bakıyor sanıyorsan paranoyaksın" gibi şeyler olmuş. bu çok adice ve çirkin bir cevap. bu ayarda cevap verenlerin kendi içsel sorunlarına yoğunlaşmaları gerektiğini düşünüyorum. gerçekten normal değil çünkü.

Zaten verilen tepkilerde bu durumu paranoyaklık yada kendini beğenmişlik olarak gören kişilereydi..Yoksa hakkatten o arkadaşta ben tacizden memnunum yaşasın tacize uğradığım için mutluyum yada güzel olduğum için tacize uğruyorum demedi..Sadece konu bu şekilde anlaşıldığı için oda bu şekilde bir yorumda bulundu..Nasıl olsa ters anlaşılıyor madem böyle anlamak istiyorsunuz yanlış anlamaya devam edin tepkisiydi bu yorumda ama konuyu baştan takip etmeyip ortadan konuya girenler farklı şekilde yorumlamaya devam ettiler ve konu olmadık yerlere çekildi...ALLAH aşkına tacizden memnun olup sapıkları savunma gibi bir durum olabilirmi..Zaten bu durumdan hoşnut olan birisi kendini saklar toplumda hoş karşılanmayacağı için tutupta benim çok hoşuma gidiyor diye burda belirtmez..Akıl var mantık var yanii..

ceycu önce söylediklerinize dikkat edin ! Ne demek kompleksli ? Neyin kompleksiymiş bu ? Tartışmayı bilmiyorsunuz,işi hakarete vardırıyorsunuz ama her nasılsa bizlere tartışma dersi veriyorsunuz.Size veya başkasına hakaret edilmedi,siz de üslubunuzu bozmayın.
Ayrıca siz neden taraf olup uzatıyorsunuz o da ayrı bir konu.Konuyu kapatalım diyor,hızınızı alamıyorsunuz.Yapıcı olmaktan sözeden siz,her mesajınızda aynı görüşte olmayanları kıyasıya eleştirip üzerine hakaret ediyorsunuz.
Ben tacizden övünen birini gayet net görüyorum.Ve sözettiğim kişi elbette konu sahibi değil.Konuyu uzatmamak için mesajı buraya kopyalamıyorum.Birkaç sayfa önce yazılanlar ortada zaten.Kendisini taciz edene sapık dedik diye,hahaaayt ben güzelim,çekemiyorsunuz,siz arzulanmıyorsunuz diyerek iyi niyetli yaklaşmayı mümkün kılmadı maalesef.

Ailem de sarısın , renkli gözlü kız-erkek cok var..
Kuzenim sarıdır ama hic böyle bir olayla karsılastıgını görmedim. Sarısınlıgına bagladıgı da olmadı hic?
Aynı zaman da arkadasım var onun da sacları sarıdır sarıdan vazgecemiyor :) Ne bileyim herkes aynı problemleri yasıyor. Sarısın olmalarını sebep olarak görmüyorum ben sarısın degilimdir ama benim de yasadıgım kötü olaylar oldu. Bununla ilgisi olduguna inanmıyorum ben.

Bi de böyleleri var değil mi?

yaaa çok güzeliiiim.. bütün gözler üzerimdeeeeee

ayyy valla Allah seni inandırsın gözleriyle yiyolaaaaar :)

Valla eğer erkekler size rahatlıkla yaklaşıp sizden beklentilerini kolayca dile getirebiliyorlarsa ortada sizinle ilgili bir sorun var demektir. ve bunun sebebi sanmıyorum ki sarışın olmanız olsun.

ya da bu sizin hüsn_ü kuruntunuz da olabilir.

Katılıyorum kesinlikle..

.her nekadar kabul etsenizde etmesenizde tacizden hoşlanan bayanlarda var, hoşlanmayan bayanlarda var....

Hatta bir kısım bayanlar,taciz edilmeyi beğenilmek arzulanmak olarak adlandırıyorlar..ne kadar acı...

Bu kadınlar kulübünde de bütün kadınlar aynı fabrikadan çıkma değil heralde..farklı kesimlerden farklı kültürlerden hepsi...herkes farklı düşünebilir,farklı şeylerden hoşlanabilir....

Konu sahibi arkadaşım, sarışın olmak yada esmer olmak bence taciz olayını tetikleyici bir unsur değil..sen sarışınsın diye kimse sana sarkmaz kimse seni taciz etmez..kimse ''aaa ben bu bayanla ciddi düşünürdüm ama sarışın olduğu için laylaylom yaparım''demez...

Bence, senin farkında olmadığın bir hareketin ,bir davranışın sebep olmuş olamazmı..belki sen normal sanıyorsundur ama gülüşün bakışın oturman kalkman yada nebileyim işte mutlaka birşey vardır senin bile farkında olmadığın...

Sarışınlığa esmerliğe bağlama olayı..çok saçma gelir ve gülerim...

Sarışınlıkla hiçbir alakası olduğunu sanmıyorum.. =)

Dışarı çıktığımızda sarışınlardan çok hangi saç rengi var ki karşımıza çıkan ?

Artık herkesin saçı "sarı".

Herkesin saçı sarı iken nasıl dikkat çeksin ki sarışınlar.. :40:

Bu insanın hal ve hareketleriyle ilgilidir. Ağır başlı olmalıdır insan özellikle bir hanım..

Severim şu sözü:
" Kadın olmak; İpek saçlar, pembe topuklar, ince bel değil, bütün bunların içerisinde edep ile takva ile hanımefendi olabilmeyi başarabilmektir..! " :42:

bir çok arkadaşımızın bu başlığa ilk yorumu
"ahahahyt sen kendini ne sanıyorsun, herkes sana bakıyor sanıyorsan paranoyaksın" gibi şeyler olmuş. bu çok adice ve çirkin bir cevap. bu ayarda cevap verenlerin kendi içsel sorunlarına yoğunlaşmaları gerektiğini düşünüyorum. gerçekten normal değil çünkü.[/QUOTE]

arkadaşım bir başkasının yorumu hakkında yorum yapmadan önce kendi üslubunu düzeltmeni tavsiye ederim...gülünç oluosun... ne demek "adice bir cevap" benim bu olaya bakışım geçmişte yaşadıklarım bna bu yorumu yazdırmış ..sana hakaret hakkı veren bir durum yok ortada

Son düzenleme:
bakıyorumda konuyu acn arkadas hakaret etmemiş,, sadece biraz abartı yazmıs.. onun bu tarz bir konuyu acması diğer arkadasları neden bu kadar rahatsız etti onu anlamadım ben? yani size ne?begenmediysen konuyu o güzel parmaklarını yorma

Back
X