Sarışın Olmak Suçmu?

Ceycuya bende katiliyorum
uslubunda bir sorun gorenler kendi usluplarina baktinizmi?
tacizden hoslandiginimi ima etmediler
megalomanliktanmi bahsetmediler
kendini sisiriyormu demediler
bu uslupmu?

bir arkadas demis:
-belki abartiyorsun, sana oyle geliyordur
-belki bulundugun ortamlardan dolayidir
-belkide cok guzelsin ve etkiliyorsunudr
yerinde bir cevap olmus

"allah kahretsin ben cok guzel bir sarisinim herkes bana asiliyor" imaji vermedi konu sahibi
ben oyle gormedim mesela
(bu arada sarisin degilim acik kumraldan kestaneye döndüm :))

bir paylasim alani burasi
sikinti dile getiriliyor
hakli veya haksiz olabiliyor konu acanlar
belki konu sahibi abartiyordur ama uslup bumu olmalidir?
evet kesinlikle kompleksli insanlarin asagilamalari bu tur tepki verenler!

konu sahibi belki abartmistir
ama bir kac olayi ust uste yasayinca
hayal kirikligina ugramistir ve acaba beni
cokmu hafif goruyorlar sac rengimden dolayi
diye kendini sorgulamaya dusmus
bunuda bizimle paylasti
bir abla bir buyuk bir ahbap bir objektif goz bir KADIN olarak
cevap veremeyiz
hemen icimizdeki kini nefreti hemcinsimize yukleriz
sanal ya burasi :)

tacize uğramak apayrı bi konu bence, güzellikle, sarı saçla vs. ile hiç alakası yok, insanın sapıklığıyla alakası var, çocukların bile tacize uğradığı bi ülkede yaşıyoruz biz, onların güzelliğinden seksapelinden sözedemeyiz değilmi, tövbe tövbe.....

arkadaşım sarı saçlarınızın hiç suçu yok, girdiğiniz ortamdaki erkekler sapık, maalesef bir çok kadın bu tür tacizlere uğruyor, sarışın olanda var olmayanda...

Farklı taraflara çekmeyipte objektif cevap veren arkadaşlara teşekkür ederim..Bazıları yüzünden konuyu açtığıma açacağıma pişman oldumm...

Ceycuya bende katiliyorum
uslubunda bir sorun gorenler kendi usluplarina baktinizmi?
tacizden hoslandiginimi ima etmediler
megalomanliktanmi bahsetmediler
kendini sisiriyormu demediler
bu uslupmu?

"allah kahretsin ben cok guzel bir sarisinim herkes bana asiliyor" imaji vermedi konu sahibi
ben oyle gormedim mesela
(bu arada sarisin degilim acik kumraldan kestaneye döndüm :))

bir paylasim alani burasi
sikinti dile getiriliyor
hakli veya haksiz olabiliyor konu acanlar
belki konu sahibi abartiyordur ama uslup bumu olmalidir?
evet kesinlikle kompleksli insanlarin asagilamalari bu tur tepki verenler!

konu sahibi belki abartmistir
ama bir kac olayi ust uste yasayinca
hayal kirikligina ugramistir ve acaba beni
cokmu hafif goruyorlar sac rengimden dolayi
diye kendini sorgulamaya dusmus
bunuda bizimle paylasti
bir abla bir buyuk bir ahbap bir objektif goz bir KADIN olarak
cevap veremeyiz
hemen icimizdeki kini nefreti hemcinsimize yukleriz
sanal ya burasi :)

ceycu'ya üslubuna dikkat etmesini söyleyen ben olduğum için,yazdıklarınıza cevap verme gereği hissettim.
Burada kimse kimseye kompleksli diyemez,siz dahil.Yineliyorum : Neyin kompleksi yapılacak ?
Herkes aynı görüşte olmayabilir,kızanlar,suç sende diyenler çıkabilir.Kaldı ki bu konu provokasyona oldukça açık bir konu.
"Burası sanal" polemiği her konuda yapılıyor.Evet sanal burası,tam da bu sebeple güzelim diyeni güzel,çekiciyim diyeni çekici farzediyoruz.Hemcinsine kin ve nefret duymak neden olur ben sahsen bilemiyorum.Sonuçta konu kadınlara yani hemcinslerimize ait bir forumda açılmış.Erkeklere açık bir forumda açılsaydı inanın yorumlar çok daha incitici olurdu.
Ben konu sahibini eleştiren,dediğiniz tarzda bir yorum yazmadım.Eleştirecek olsam bile kimseye hakaret etmeden düşüncelerimi yazabilirim.Siz de öyle yapmalısınız.İllaki hakaret yazılacaksa karşılık olarak da hakaret yazılabilir.Bu da takdir edersiniz ki hiç hoş olmaz.

Son düzenleme:
arkadaşlar başlığı açan bayan için denilmicek şeyler diyenler olmuş..yani okumadanmı yazıldı bilmiyorum ama çok yanlış anlaşıldığına inanıyorum..başta 'ben güzelim ondan' manasında birşey dememişki..neden ona yüklenir gibi dendi onlar anlamadım..bu başlığı tam tersi esmer biride açabilirdi..yada gerçekten ben güzelim diyende yani bunda ne varki?insanın ille havamı atması gerek yada benzeri..kendine özgüveni varsa bu kadar ne güzel işte..ama kendiside sarışınlıktanmı demiş..yani belki değiştirecek ondansa..ilk bir anlayın kendisini derim..
bunları demek istedim çünkü boş yere tartışıyorsunuz(dediğimi yapanlar)..yani kadın kadına düşmanlık böyle basit nedenlerden oluyor..bence üstelemeyin..boşverin..kırılmaya kırmaya değmez..

Sarışın olmakla alakasının olup olmadığını saç rengini değiştirerek anlayabilirsin neyse de bu yazılanlara ne demeli yahu?Kız hiç te öyle ben dünyanın en güzel kızıyım,çok seksiyim,çok çekiciyim dememiş.Sadece bulunduğu durumdan yakınmış.Allah bizi çirkin-kıskanç bayanlardan korusun ne diyim.Bayanların en büyük düşmanı kesinlikle kendi hemcinsi.Neler yaşadığımı bir ben bilirim ama ben demiyorum ki dünyanın en güzel kızıyım.Aksine arkadaşlarım der kıskandıkları için uğraşıyorlar diye.Güzel,çekici olmak suç değildir.Ve bence bu kadar yüklenildiğine göre geçmişten kalma bir kuyruk acınız olmalı kesinlikle:37:N'apalım yani yazdıklarınızda öyle bir kin var ki öyle görünüyorsunuz buradan.Onun dışında biz arkadaşlarımızla bu yiyecekmiş gibi bakmak konusunu da konuşmusuzdur çoğu kez.Ve vardığımız sonuçta erkek arkadaşlarımın çoğu güzel olanlara art niyetle bakmadıklarını daha çok aşk anlamında yaklaştıklarını,abartı hareketleri olan,cilveli,azıcık da yüzüne bakılır derecede bir bayana ise başka türlü baktıklarını itiraf etmişlerdi.Ama öyle de değil işte.İstersen çok güzel,çok masum ol yine o gözle bakıyorlar.Ama taciz durumlarının kesinlikle seksilikle alakası yok.Peçeden tahrik olan insanların bulunduğu bir ülkede yaşarken tacizlerle seksiliği gram bağdaştıramıyorum.Yaşla falan da alakası yok.Pedofili gibi iğrenç bir grup insan varken yaşla alakası olamadığını da anlıyoruz.Zira babam yaşındaki adamlar tarafından rahatsız edilmişimdir çoğu kez.Sonuç olarak sarışınlık,yaş,güzellik,dekolte vb. şeylerle hiç alakası yok bu durumun.Ben ortamın önemli bir etken olduğunu düşünüyorum.Örneğin; platin saç ve azıcık gösterişli bir kıyafetle esnaf dolu bir çarşıya çıkarsan bu durumdan yakınman pek mantıklı olmaz.Adamlar hergün sarı saç mı görüyorlar da bakmasınlar allasen.Fakat çağdaş insanların bulunduğu,modern ve herkesin seninle aynı ölçüde dikkat çekici olduğu bir toplumda bulunursan hiç te o dediğin şeyler olmaz.Ortam önemli gerçekten.

SAPIK kelimesine takılmadım bahsettiğim adam kesinlikle bir sapık zaten, espriye vurduğum şeyler bile algılanamamış. Kıskançlık ve kötü niyet insanları kişisel saldırıya sürüklüyor. Ne yapalım yani durumumuz böyleyse diyorum oysa. Kendime ben harikayım da demiyorum ama anlayan yok. Aslında anlaşılıyor da, kimsenin işine gelmiyor. Beğenilmemek de kötü bir şey tabi, sizi de yadırgamamak lazım.
:60::60:

Ama şunu bilmenizi isterim ki ben erkeklerin bu yaklaşımı yüzünden ağladığım günleri bilirim. Yaşamadan kimse bu durumu algılayamaz. Bu gerçekten büyük bir dert. Yoksa kimse aman ne hoş bir durum demiyor. :20::20:

Son düzenleme:
ah be canım ya.konuyu takip ettim fakat yorum yazmadım.bu arada konunun nereye kaydığı beni hiç ilgilendirmiyor.herkes kendi hakkında ne düşünüyorsa onu söyler.ben 2 senelik sarışınım.2 sene öncesinde saçlarım röfle,kızıl,mavi siyah aklına gelebilecek her çeşit renge girdi.şimdi sıkıntı duyuyor muyum?şöyle ki,sarışın olmadan önce de rahatsızdım.şunu unutma kadın heryerde kadındır,erkek te her yerde erkek...yani ne olursan ol bunu yaşarsın.bence saçtan çok aşırı mini ve dekolteler dikkat çeker.şöyle ki saçlarım sarı değilken ben de böyle giyinirdim.ama sarı olunca bir de böyle giyinirsek yandıkkk....sarı saç evet dikkat çeker.ama bence rahatsız olmayın ve görmemeye çalışın.biraz da giyime dikkat ederseniz sorun ortadan kalkar.siz keyfinize bakın,kim ne derse desin...:nazar::nazar::nazar:

Karşısındaki erkekler kendilerini arzulamadığı için kaplan kesilen ne çok kadın varmış. Ahahahahahahaa... :60::60::60:

SAPIK kelimesine takılmadım bahsettiğim adam kesinlikle bir sapık zaten, espriye vurduğum şeyler bile algılanamamış. Kıskançlık ve kötü niyet insanları kişisel saldırıya sürüklüyor. Ne yapalım yani durumumuz böyleyse diyorum oysa. Kendime ben harikayım da demiyorum ama anlayan yok. Aslında anlaşılıyor da, kimsenin işine gelmiyor. Beğenilmemek de kötü bir şey tabi, sizi de yadırgamamak lazım.:60::60:

Ama şunu bilmenizi isterim ki ben erkeklerin bu yaklaşımı yüzünden ağladığım günleri bilirim. Yaşamadan kimse bu durumu algılayamaz. Bu gerçekten büyük bir dert. Yoksa kimse aman ne hoş bir durum demiyor. :20::20:

Sana kimse saldırmadı.Bilakis seni taciz edene sapıkmış dedik.
Tacizle alakası yok,üniversite öğrencileri bile "üstüme atlıyorlar" dedin.
Sen bunu güzellik ölçüsü sayıp övününce konu tacize döndü.
Taciz güzellik ölçüsü değildir.Sapık sapıktır,güzel çirkin dinlemez,taciz eder.
Bu vesileyle okumadan yorum yapanlara özet geçmiş olayım.
Sana kimse saldırmadı ama sen sürekli saldırıyla cevap vermektesin.
İstediğin kadar beğenilmiyorsunuz filan yaz,gocunacak değilim.
Hem belki gerçekten çirkinim,hatta belki özürlüyüm,değil mi canım ?
Bunları düşünüp söylediklerine dikkat etmen lazım.

tryamor pek çok konuda ben güzelim herkes benle ilgileniyor diyorsun ama sapıklıktan bile hoşlanıp ben güzelim ondan tacize uğruyorum diyorsun ya yuh diyorum. çok çirkin olduğunu düşünüyorum. Bi insan nasl böyle bişeyden feyz alır yahu :47:

Son düzenleme:
sokakta laf atılmasını, insanların birilerinin üzerilerine atlamasını, yolda yürürken taa yedi ceddimize kadar edilen küfürlü lafları bir güzellik ölçüsü olarak sayarsak; geçen günkü kara çarşaflı hatuna atılan lafların onun çarşafının güzelliğinden kaynaklandığını düşünmemiz lazımm:27::27:
konu sahibi arkadasım, ülkemizde ruslara, almanlara vs. ne gözle bakıldıgını bilirsin.
bu yüzden sarısınlara genelde daha samimi yaklaşabiliyor erkekler.
benim saçlarım açık kumral, tamam laf atanlar vs. oluyor ama her yaklaşan kötü niyetle yaklaşmıyor.

ha bir de şu var; genç kızların yozlaştığını bazen kk da çok net görebiliyorum. laf atılmasından haz alan var yahu:53:

Son düzenleme:
sarışınlıkla alakası yok enerjindendir, aurandandır, cok güzelsindir veya
o zaman sevgilisi olmayan herkes sacını sarıya boyatır istediğini takardı koluna
bende sarışınım esasında, şimdi simsiyah yaklaşık bir yıldır boya var, ama seninki gbi bi sorun yüzünden boyatmadım. laf atanlar, yavşayanlar, iki kelime muhabbetin ardında baska seyler arayanlar hala aynı yolda devm edylr, evli olmama ragmen, parmagımda kocaman yüzük olmasına rağmen. yani diyeceğim o ki, sarışın olmak tabiki suç değil, ama dünyanın çivi çıkmış. biraz sert durmakta fayda var tek yapıcagımız bu sanırım

tryamor pek çok konuda ben güzelim herkes benle ilgileniyor diyorsun ama sapıklıktan bile hoşlanıp ben güzelim ondan tacize uğruyorum diyorsun ya yuh diyorum. çok çirkin olduğunu düşünüyorum. Bi insan nasl böyle bişeyden feyz alır yahu :47:

Yaaa sen ne diyorsun!!! :53::53::53::53:

Sapıklıktan zevk almak ne demek!!! Dikkat et laflarına! Ben bu konuda ağladığımı bile yazdım, okumuyor musun!!!

Düşüncelerin umrum dahilinde değil. Ne dediğimi anlamadan bir şey söyleyemezsin!!!

Artık bana sataşıp durmayın. Ben kendi çapımda bir şeyler yazıyorum ama beğenilmeyen ve bu konuda yarası olanlar bana hakaret ediyor. Çok yazık ve ayıp. Hangi kadın taciz edilince hoşuna gider bu!! Ayrıca ben taciz edilmiyorum, sadece erkekler bana duygusal değil de bedensel isteklerle yaklaşıyor diyorum ve bu konuda konu sahibi arkadaşımız gibi rahatsızlığımı dile getiriyorum. Tacizlerden yakındığım yok burda. Haddinizi bilerek yorum yapınız lütfen!!

Son düzenleyen: Moderatör:
Karşısındaki erkekler kendilerini arzulamadığı için kaplan kesilen ne çok kadın varmış. Ahahahahahahaa...

Bu zaman kadar sizi seven hiç olmamış ki arzulamayı güzellik olarak kabulediyorsunuz. İkide bir ben güzelim ben şöyleyim demenizden ne olduğu anlaşılıyor zaten.. Erkeklerin size neden bedensel isteklerle yaklaştığını düşünün bakalım bi ben güzelim diyene kadar. Çok kötü bişey bu.

Neyse yahu. Deli miyim ben. Bir de cevap veriyorum. Mesajımı düzeltiyorum ve bu topiğe bir daha yazmıyorum. Aaaayyyyy... Bıktım kadınların kıskançlıklarından. :12::12:

Anlatmak istediğim çok açıkken aksi iddia edilmeye devam ediliyor. İyi çatlamalar. :80::80::80:

Allah ıslah etsin..

pardonda burda kıskanan bi insan göremiyorum ben. ki trayamor sizin yorumlarınıza çoğu yerde rastlıyorum. ve ciddi anlamda saçmalıyosunuz. yok ben şöyle güzelim böyle güzelim bilmem ne bi insan kendini bu kadar övüyosa ya çok çirkindir yada bi kuyruk acısı vardır mutlaka. yazdığınız tüm mesajlarda bi sevgili arayışında bulunduğunuzu anlatıyosunuz hep. demekki çokta güzel değilsiniz biz sizi tanımıyoruz ve sizi kıskanacak bi durumumuzda yok cidden çok komiksiniz. erkeksizlik başa bela demekki :27: insanları nerelere sürüklüyo :27:

Son düzenleme:
sarışın mı esmer mi?
bi ara gecen yıl sanırım bonus bir anket yapmıştı....hatta acun bey saba tümer'e sormuştu sarışın mı esmer mi diye saba hanım da Türk sarışını demişti...hani diplerden siyah siyah çıkan...hatırladınız mı bilmiyorum ama mesela bu anketin sonucunda esmerler daha çekici çıkmıştı erkeklere göre...%69 oranıyla...ama şöyle de bi durum var zevkler ve renkler farklıdır...mesela ben doğal sarışınım ama bana esmerler daha çekici gelir...zaten hani anketler yapılır ya dünyanın en sexy bayanı kim diye...cherly cole adriana lima eva longoria genelde üst sıralardadır...güzeldirler de bu bayanlar....ama sarışın mı esmer mi demek yerine insan kendine yakışanı bilmeli kimine siyah kimine sarı saç yakışır...şimdi de genel de hürrem saçı moda oldu...kuaförler bile bu konuda bilgi vermişti insan kendine tenine yakışanı seçmeli diye...yani bu konu hakkında arkadaşımız konu sahibi sıkıntısını ifade etmiş ama benim anlamadığım ilginç kavgalar olmuş daha birbirini görmeden yok sen çirkinsin yok havalısın ...ilginç biz bayanlar birbirimize destek olmalıyız....birbirimizi acıtan değil...

Back
X