sımdı herkes bırbırıne sardı sende bana mı cnmBu cevabı bana verdıgıne gore sımdı acaba sen mısın dıye dusunmuor degılım..bu arada dogal sac rengim hiç boyatmadım
![]()
:):):):) yok canım ya sana laf atmıyorum sarmadım sana öyle şeyler de yapmam:)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sımdı herkes bırbırıne sardı sende bana mı cnmBu cevabı bana verdıgıne gore sımdı acaba sen mısın dıye dusunmuor degılım..bu arada dogal sac rengim hiç boyatmadım
![]()
siz inanmaya devam edin.. Ben az öncekı hanımefendıye sormustum.. Size değil..
Sevgiler..
canım işin açıkçası ben sarışın degilim baktım ve dalga geçtim çok saçma buldu ama senin yazını görmedim ve okumadım sana tavsiyem bu tür insanlarla hayatında hiç muhattap olma tartışma konuşma selam bile verme seni anlamayan kardeşin bile olsa restini çek ve hep güleryüzlü ol o zaman şansın hep açık olur :) bir şeylerle dalga geçen insanlar hayatlarında kötü şeyler yaşamamış ama yaşlanınca yaşayacak olan insanlar gençken yaşamak kolay atlatılır :) şansın bol bahtın açık ol
sun rest çekmeyi unutma :)
wenars ve egerian ın yazdılarından başka okuduğum yok. Onlar benim başka topiklerde yazdıklarımı okumuş olduklarından anlayacaklarını umuyorum çünkü. Diğerleri zaten hiçbir şey bilmiyor. Bu yüzden boşuna yazdıklarımı alıntılayıp cevap vermeyin.
evet evettt rest çeksin banaaumursamasın benii ağlamicam sözzz
hayatımda da hiç kötü şey yaşamadım yahuuubir kaç hadise mi atlatsam naapsamm
![]()
hadi artık kapatalım bu konuyu bence...konu sarışınlık konusuna dönsün...konu sahibi pişman olacak bu konuyu açtığına....
Dış cepheden baş sorunuza cevap vereyim sarışın olmak evet suç :):) ve cevreye zararlı bir durum bunuda bugün ögrendim :):):)
çok üstüne gidilmedimi kızlar sizce....hadi kapatalım artık bu konuyu....kimse kimsenin ne yaşadığını bilemez....lütfen ama...