Bunu yaşamayan bilemez. Sarışınlıkla alakası kesinlikle yok bunu bir daha belirtiyorum çünkü ben sarışın değilim ama aynı şeyleri yaşıyorum. Enerjimiz mi değişik nedir anlamadım. Yaşadığım mevzudan bahsedeyim. Belki biraz anlaşılır, konu sahibinin demek istediği de algılanabilir diye düşünüyorum. Ayrıca kendisi de oynak bir kız olmadığını belirtmiş, davranışlarla alakası yok bu işin. İnsanlar okumuyor mu anlayamadım.
Bir gün şenlikteyiz, üzerimde bir elbise var, diz altıma geliyor boyu, geniş, vücut hatlarım hiç belli değil. Zaten hava da karanlık; akşam saatlerinde yapılıyor şenlik. Konseri izliyoruz, sahneye bakıyoruz, dans ediyoruz falan. Bir adam vardı (adam dediğim 24, 25 yaşlarında sanırım) sağ tarafta. Benden 2 , 3 metre ötede. Bana baktığını farkettim ve bunu görünce hemen kafamı çevirdim. Hiç gülmüyorum, bir şey yaptığım yok, sallanıyorum sadece biraz, dans ediyorum hafiften. Konserdeyiz ne de olsa. 1 saat gibi bir süreden sonra adam benim olduğum tarafa doğru gelmeye başlamış, sonradan farkettim çünkü hiç oralı değildim. Sahnenin ön tarafına geçtim bir de baktım bana biri çarpıyor. TamDaha neler neler yaşadım da burada anlatılmaz. arkamda bu adam. Hemen ittim bunu. Ve afedersiniz çok iğrenç ama ereksiyon olmuştu herif. Yani sadece suratıma dakikalarca bakıyor ve bu halde karşıma çıkıyor. Burada benim ne suçum var? Ne bir imalı bakış, ne kakara kikiri gülüşmeler, ne de başka bir tavır. Ya da dekolte mi giydim? Hiçbir şey yok ortada.
Ve bu durumlar fazlalaşmaya başlayınca artık arkadaşımla oturup bunun üstüne kafa patlattık neden böyle oluyor diye. Arkadaşım çok sıcakkanlı, göğüs dekolteli giyinir, güzeldir, dikkat çeker, cilvelidir ama hiç böyle şeyler yaşamıyor. Nedenini bulamadık biz. Mesele dikkat çekmek, güzel olmak, sarışın olmak olsaydı bir çözüm bulunurdu. Ama değil. Bir ara moralim çok bozulmuştu bu olaylar yüzünden, kendimi berbat hissetmiştim, konu sahibini anlayabiliyorum bu yüzden. Bir et parçası mıyım ben, duygularım, ruhum yok mu benim? diye sorup duruyordum kendime. Artık bitti bu sorular. Hiçbir şeyi taktığım yok. Sen de öyle yap bence snejana83, üzerine düşünme, moral bozmaktan başka bir şey değil.