Saç Rengi ve Saç Boyama Sarışınlar,sarının her tonunu denedim daha da olsa denerim diyenler lütfen yardım

pepito

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Nisan 2012
73
4
36
Samsun
kızlar bu rengi ne yapıp edip elde edicem ama yardımlarınızı bekliyorum...daha önce bu tonu yakalayabilen var mı aranızda...lütfen paylaşımlarınızı bekliyorum ..şuanki saç rengim turuncumsu sarı...Eki Görüntüle 398637

Bende yaklaşık 8 yıldır hep sarı yaptırıyorum.Yakaladığım sarı tonundan da çok memnunum.Senin istediğin zor bir ton.Ayrıca bu sarı herkese gitmez farkındaysan resimdeki kız bronz tenli.

saçın şuanda ne renk, boya var mı kendi saç rengin mi bunlar çok önemli bunları bilmeden ben bir yorum yapamam açıkçası :)

bu rengi tek boyamayla yalakayamazsın eger kendin evde yapacaksan saç rengin siyahsa çok zor ama kumral bir bayansan önce 11 numara boya al iyice taban rengini aç bu renk berbat olacak bir hafta bekle üzerine 9.13 yada 10 gibi bir ton yap bu renge çok yakın bir sonuç elde edersin .benim saçlarım bu renk ve tesadüfen oldu görenler çok begeniyo ama şimdi bir dahaki boyamaya bu tonu nasıl muhafaza edecğimi bilmiyorum

şuan ki saçlarım 9.0 la boyanmış turuncumsu bir sarı açık yani ama sanırım biraz daha açtığımda turunculuk olacak belki bu ekledigim renge yakın bişeyler elde edebilirirm $Adsız.webp

sanırım dore sarı bu renk ama koleston 11.7 vanilya sarısı buna yakın mı acaba? bilginiz var mı kızlar yada bu vanilya sarısını kullanan var mı?

ben yakalamıştım altın sarısı renk alıp boyadım böyle olmuştu buna çok yakındı yani:51:

peki boyamadan önceki zemin yine sarımıydı ve hangi marka hangi numara bu altın sarısı?

peki boyamadan önceki zemin yine sarımıydı ve hangi marka hangi numara bu altın sarısı?

şimdi şöyle söyleyeyim esasen önce saçımı altın sarısına boyadım küllü bi renk oldu koyu kahveydi saçlarım sonra açık altın sarısına boyadım saçımı biraz daha açıldı sonra bir süre sonra tekrar onun züerine de açık altın sarısı boyadım ve buna yakın bir sarı olmuştu saçlarım
ama numarlarını hatırlamıyorum marka olarak ise nevacolor kullanmıştım biliyorsundur bitkisel bir boya

11 numaraları turuncu oluyo ya ben hiç üstüste iki kere 11 denemedim tabi bir kez boyayı
nca turuncu oluyor onun üstüne daha koyu tonlar deniyorum hep 10 yada 9.13 falan ben garnier kullanıyorum saçlarım kıvırcık ve sert koleston denedim çok matlaşıyor saçlarım daha sert oluyor volia kullandım hemen akıyor nevacolor kullandım onuda sevmedim sertleştirdi en iyisi benim saçıma garnier saçlarım sertleşmiyor

bende bugün palette 10.5 dore sarı aldım biraz platin sarı ile karıştırıp boyayacagım bakalım nasıl bişey ortaya çıkacak ;)

kızlar bu rengi ne yapıp edip elde edicem ama yardımlarınızı bekliyorum...daha önce bu tonu yakalayabilen var mı aranızda...lütfen paylaşımlarınızı bekliyorum ..şuanki saç rengim turuncumsu sarı...Eki Görüntüle 398637

canım şuan ki saç rengin turuncuysa turuncunun üstüne küllü açık kumral yada küllü sarı uygula istediğin renge ulaşırsın:)bu resimdeki renk küllü zaten

Back
X