Tekka 🦐🦐🦐 Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 18 Haziran 2021 140 277 18 13 Ağustos 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi Tekka #1 Merhabalar... Konuyu yanlis yere actiysam ozur diliyorum... Bu koyu daha once ziyaret edenlerden bilgi almak isterim... Kadinlara ozel plaji varmis... Tarihi kalesi cok guzelmis... Sizce yasanabilir bir koymu...
Merhabalar... Konuyu yanlis yere actiysam ozur diliyorum... Bu koyu daha once ziyaret edenlerden bilgi almak isterim... Kadinlara ozel plaji varmis... Tarihi kalesi cok guzelmis... Sizce yasanabilir bir koymu...
Bonus Nirvana Pro Üye 11 Nisan 2007 87.568 514.417 1.223 13 Ağustos 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi Tekka #2 Sarıyerde kadınlar plajı var ama garipçe köyünü bilmiyorum. Garipçe köyüne 20 sene önce gitmiştim bi suyu vardı orfan doldurup eve getirirdik her hafta. Çok tatlı bi yerdi
Sarıyerde kadınlar plajı var ama garipçe köyünü bilmiyorum. Garipçe köyüne 20 sene önce gitmiştim bi suyu vardı orfan doldurup eve getirirdik her hafta. Çok tatlı bi yerdi
Tekka 🦐🦐🦐 Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 18 Haziran 2021 140 277 18 13 Ağustos 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi Tekka #3 Bonus .!.: Sarıyerde kadınlar plajı var ama garipçe köyünü bilmiyorum. Garipçe köyüne 20 sene önce gitmiştim bi suyu vardı orfan doldurup eve getirirdik her hafta. Çok tatlı bi yerdi Genişletmek için tıkla... Tesekkur ederim... 20 yilda degismistir.... Kalabalik bir yermi ?
Bonus .!.: Sarıyerde kadınlar plajı var ama garipçe köyünü bilmiyorum. Garipçe köyüne 20 sene önce gitmiştim bi suyu vardı orfan doldurup eve getirirdik her hafta. Çok tatlı bi yerdi Genişletmek için tıkla... Tesekkur ederim... 20 yilda degismistir.... Kalabalik bir yermi ?
Bonus Nirvana Pro Üye 11 Nisan 2007 87.568 514.417 1.223 13 Ağustos 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi Tekka #4 Yeniden gidip görmek istediğimi söyledim su artık yok dediler değişmiş baya köprüden sonra merak ediyorum bende
Yeniden gidip görmek istediğimi söyledim su artık yok dediler değişmiş baya köprüden sonra merak ediyorum bende
Bonus Nirvana Pro Üye 11 Nisan 2007 87.568 514.417 1.223 13 Ağustos 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi Tekka #5 Tekka .!.: Tesekkur ederim... 20 yilda degismistir.... Kalabalik bir yermi ? Genişletmek için tıkla... Yok ya o zaman değildi tabi köydü baya ama düzgün bi köydü ne zaman gittiğimi düşününce 20 yıl olduğunu anladım nasıl geçiyo zaman
Tekka .!.: Tesekkur ederim... 20 yilda degismistir.... Kalabalik bir yermi ? Genişletmek için tıkla... Yok ya o zaman değildi tabi köydü baya ama düzgün bi köydü ne zaman gittiğimi düşününce 20 yıl olduğunu anladım nasıl geçiyo zaman
Tekka 🦐🦐🦐 Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 18 Haziran 2021 140 277 18 13 Ağustos 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi Tekka #6 Bonus .!.: Yeniden gidip görmek istediğimi söyledim su artık yok dediler değişmiş baya köprüden sonra merak ediyorum bende Genişletmek için tıkla... Anladim... tesekkur ederim cevabiniz icin...
Bonus .!.: Yeniden gidip görmek istediğimi söyledim su artık yok dediler değişmiş baya köprüden sonra merak ediyorum bende Genişletmek için tıkla... Anladim... tesekkur ederim cevabiniz icin...
Bonus Nirvana Pro Üye 11 Nisan 2007 87.568 514.417 1.223 13 Ağustos 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi Tekka #7 Tekka .!.: Anladim... tesekkur ederim cevabiniz icin... Genişletmek için tıkla... Ne demek keşke yardımcı olabilsem genç kızlığıma gittim valla adını görünce dayanamayıp yazdım
Tekka .!.: Anladim... tesekkur ederim cevabiniz icin... Genişletmek için tıkla... Ne demek keşke yardımcı olabilsem genç kızlığıma gittim valla adını görünce dayanamayıp yazdım
Tekka 🦐🦐🦐 Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 18 Haziran 2021 140 277 18 13 Ağustos 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi Tekka #8 Bonus .!.: Ne demek keşke yardımcı olabilsem genç kızlığıma gittim valla adını görünce dayanamayıp yazdım Genişletmek için tıkla... Etki birakmis sizde... Guzel bir yer demekki...resimlerini gordum bende... Bazi olumsuz yorumlarda duydum ... O nedenle onu acmak istedim
Bonus .!.: Ne demek keşke yardımcı olabilsem genç kızlığıma gittim valla adını görünce dayanamayıp yazdım Genişletmek için tıkla... Etki birakmis sizde... Guzel bir yer demekki...resimlerini gordum bende... Bazi olumsuz yorumlarda duydum ... O nedenle onu acmak istedim
Bonus Nirvana Pro Üye 11 Nisan 2007 87.568 514.417 1.223 13 Ağustos 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi Tekka #9 Tekka .!.: Etki birakmis sizde... Guzel bir yer demekki...resimlerini gordum bende... Bazi olumsuz yorumlarda duydum ... O nedenle onu acmak istedim Genişletmek için tıkla... Olumsuzluk her yerde vardır ya ondan kaçış yok insanın olduğu her yerde sorun olur
Tekka .!.: Etki birakmis sizde... Guzel bir yer demekki...resimlerini gordum bende... Bazi olumsuz yorumlarda duydum ... O nedenle onu acmak istedim Genişletmek için tıkla... Olumsuzluk her yerde vardır ya ondan kaçış yok insanın olduğu her yerde sorun olur
Tekka 🦐🦐🦐 Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 18 Haziran 2021 140 277 18 13 Ağustos 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi Tekka #10 Bonus .!.: Olumsuzluk her yerde vardır ya ondan kaçış yok insanın olduğu her yerde sorun olur Genişletmek için tıkla... Cok haklisiniz...
Bonus .!.: Olumsuzluk her yerde vardır ya ondan kaçış yok insanın olduğu her yerde sorun olur Genişletmek için tıkla... Cok haklisiniz...