Sarıyer-İstinye Oyun Arkadaşı

merhaba,

valla ben beklerim kızımla misafiri çok severiz :)
artık istanbul da heryer yakın metro vapur vs. bir şekilde gidiliyor artık,
yakın uzak dersek görüşecek oyun arkadaşı bulamıcaz :)

Evet doğru diyorsun, uzak yakın demeyeceğiz artık. Siz buluşma ayarladığınızda benim de haberim olursa ve de haftasonuna denk gelirse ben de katılrım size.

canım bu haftada kar geliyormuş:( hemde diğerinden daha fena:(
taksiye bin gel diceksin. ama yakın mesafe diye taksicilerde almıyor. demeden binsem inince bu sefer bebek arabasını koy çıkar yapınca adamın bir küfür etmediği kalıyor:(

canım bu haftada kar geliyormuş:( hemde diğerinden daha fena:(
taksiye bin gel diceksin. ama yakın mesafe diye taksicilerde almıyor. demeden binsem inince bu sefer bebek arabasını koy çıkar yapınca adamın bir küfür etmediği kalıyor:(

bence biz böyle giderse zor görüşürüz:)
istinyepark a yarın müsaitsen beklerim artık ben kızımı bir götürüp gezdireyim diyorum ,isyanlarda yine evde sıkılıyo:(

canım sen beni çaldır şimdi. eğer yarın kar yağmazsa inşallah yağmaz geliriz. hiç değilse gelip gelemeyeceğimi haber ederim sana. çünkü sabahları nete girmiyorum. yazamam burdan.

canım sen beni çaldır şimdi. eğer yarın kar yağmazsa inşallah yağmaz geliriz. hiç değilse gelip gelemeyeceğimi haber ederim sana. çünkü sabahları nete girmiyorum. yazamam burdan.

tamam madem ben sana çağrı atarım birazdan, artık kısmetse gelirsin:)

Merhaba!
Merak ettim bulusabildiniz mi?
Ben darulsafakada oturuyorum.. gazeteciler sitesinde bir park var ben eve yakin diye oraya gidiyorum.. Gecen hafta hava cok guzeldi, oglumla gittik ancak su anda biraz soguk oldugu icin disari cikmiyoruz, ancak hava duzelince tekrar gidicez.. bu civarlarda gittiginiz acik hava park / oyun parki var ise paylasmanizi rica ederim.

Ben oyun parkı olarak İstinye Parktakine gidiyorum. Park olarak da Poligondakine gidiyorum. Buluşamadık. Havalardan dolayı. Güzelkende ben mesaj attım arkadaş dönmediği için tek gittik. Ama istersen al kuzuyu gel İstinye Park'a bir gün yada İstinye Sahili'ne:)

Haftaici emirgan korusu muhtesem oluyor. Hem bos hemde cok keyifli. Gecen hafta anne ogul gittik, ben epey yurudum, sonra atlai parkta salinvaklara bindirdim. Acik hava o kadar iyi geldiki, eve geldiginde 3 saat uyudu. Kesinlikle tavsiye ederim.

Haftaici emirgan korusu muhtesem oluyor. Hem bos hemde cok keyifli. Gecen hafta anne ogul gittik, ben epey yurudum, sonra atlai parkta salinvaklara bindirdim. Acik hava o kadar iyi geldiki, eve geldiginde 3 saat uyudu. Kesinlikle tavsiye ederim.

Emirgana hafta sonları gidiyoruz. Boş olduğundan tek başımıza gitmeye biraz korkuyorum açıkcası...

Back
X