• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

şark görevi

dayım asker eşide özelde calısıyor bı cocukları var dayım giiti hakkaride orda kalıyor lojmanda verıldı ama aılesı gelmedıgı ıcın ıcerde yatıyor yengemler burda şehirde kaldı ıkı haftada bir geliyor dayım eger maddi acıdan gıdıcegınız sehır zor bı yerdeyse gıtmeyın esınız gelsın hafta sonları

cunku sınır bolgesıydı askerler korumalarla bırakıyordu havaalanına rısklı bolgeydı
sizde burd üa kalıp para biriktirn özelde olsa

aslında benımde ıstedıgım tam bu eşim şarka gıtsın evı kıraya verelım bende aılemle oturuyım ıkı sene calısmaya devam edıyım ve eşim gelince arabayı alalım dıye dusunuyorum ama gonlumde razı olmuyor onu tek gondermeye

canım eşinle karar vereceksin nihayetinde ama bence bulunduğun yerde kal derim. buda sizin sınavınız işte. gidiş geliş olur izin günlerinde. sayılı gün çabuk geçer. sıkın dişinizi biraz. kurulmuş düzeni bozup maddi sıkıntıya girmeyin.

aslında benımde ıstedıgım tam bu eşim şarka gıtsın evı kıraya verelım bende aılemle oturuyım ıkı sene calısmaya devam edıyım ve eşim gelince arabayı alalım dıye dusunuyorum ama gonlumde razı olmuyor onu tek gondermeye

gönlün razı olsun bence canım
bende senin gibi düşündüm iki yıllığına şarka geldik
eve tıkıldım, çalışma hayatım sıfırlandı,sosyal hayatım çöktü,psikolojik olarakta diplerdeyim şuan :)
kpss kazandım tercih yapamadım her yere
bence iki yıl eşinde dişini sıkabilir

şuan ki aklım olsa eşimi iki yıl beklemeyi tercih ederdim :24:

1,500 tl + 200 yemek parası toplam 1700

çocuk var annem bakıyor

ev aldık kredı ödüyoruz eşimin maaşı peşinatsız aldıgımız için oldugu gıbı kredıye kesılıyor

farz edelım kı şark bu sene cıktı ve bız gıttık evı kıraya verıp gıderız ama tekrar istanbula dondugumde kpssyı kazanamazsam sıl bastan baslıycam her seye ve bırdaha özel sektörde asla bu sartlarda iş bulamıycam

Bu sene ne olacak hic belli degil ama muhtemelen gonderir genel mudurluk esini sarka... biliyorsun artk capkin da gitti ortalik karışık ama tercihleri cok onemli zaten ilk uce hakkari şırnak tunceli yazsin gitsin.. ama iki yildan fazla bi yer gelirse nap et tek gonderme esini .. sarka evli gelip bekar giden cok..

Bu sene ne olacak hic belli degil ama muhtemelen gonderir genel mudurluk esini sarka... biliyorsun artk capkin da gitti ortalik karışık ama tercihleri cok onemli zaten ilk uce hakkari şırnak tunceli yazsin gitsin.. ama iki yildan fazla bi yer gelirse nap et tek gonderme esini .. sarka evli gelip bekar giden cok..

neden ki evli gidip bekar dönen çok :44:

şoktayım şuanda :53::53::53::53::53::53:

neden ki evli gidip bekar dönen çok :44:

Ben yalan bisey yazmadim.. su an sarktayiz. Ben sadece gozlemledigim şeyi yazdim.. konu sahibi kendi kararini verecek sonucta..
Ama nedenine gelecek olursa cok ta kuvvetleri olmayan evlilikler maalesef genelde erkegin aldatmasiyla bitmis burada. Bi tanesine de bizzat kendim sahit oldum
Kari koca sorunlari varmis onceden cocukta var ama adam baska bi bayanla gorusmeye baslamis fln ayrildilar maalesef.

Ben yalan bisey yazmadim.. su an sarktayiz. Ben sadece gozlemledigim şeyi yazdim.. konu sahibi kendi kararini verecek sonucta..
Ama nedenine gelecek olursa cok ta kuvvetleri olmayan evlilikler maalesef genelde erkegin aldatmasiyla bitmis burada. Bi tanesine de bizzat kendim sahit oldum
Kari koca sorunlari varmis onceden cocukta var ama adam baska bi bayanla gorusmeye baslamis fln ayrildilar maalesef.

ben yalan söyledin demedim ki tatlım
sebebini merak etmiştim

evet bunu bende duydum ama birebir şahit olmadım. çok kötü Allah korusun.
güvenmekte yetmeyebiliyor demek ki

ben yalan söyledin demedim ki tatlım
sebebini merak etmiştim

evet bunu bende duydum ama birebir şahit olmadım. çok kötü Allah korusun.
güvenmekte yetmeyebiliyor demek ki

Canim simdi benim ustume gelecekler muhtemel ama dogru gordugim neyse yazmak zorunda hissediyorum. . Gittiginiz en dogu il nerde bilmem ama cogu sark ilinde sosyal hayat sifir gezmek istesen ailen yaninda olmali dusunsene sadece is ve ev araainda bunalmaz mi bi erkek. .. bayan olsa hadi ugrasir biseylerle ama erkekler daha hareketli.. ha bi de su var mesela burda dogru duzgun hastanesi yok hasta olsa adam bakacak kimsesi yok içten ice erkekler eslerini sucluyorl

Canim simdi benim ustume gelecekler muhtemel ama dogru gordugim neyse yazmak zorunda hissediyorum. . Gittiginiz en dogu il nerde bilmem ama cogu sark ilinde sosyal hayat sifir gezmek istesen ailen yaninda olmali dusunsene sadece is ve ev araainda bunalmaz mi bi erkek. .. bayan olsa hadi ugrasir biseylerle ama erkekler daha hareketli.. ha bi de su var mesela burda dogru duzgun hastanesi yok hasta olsa adam bakacak kimsesi yok içten ice erkekler eslerini sucluyorl

üstüne gelince bişey yok canım
haklısın karakteri zayıf olanlar bunu boşluk biliyor. sen doğru olanı söyledin.

bende eşime güvenirim ama etrafındakilere güvenmem :27::27:
bunu birebirde yaşadım, iş arkadaşı sadece eşimi sinemaya davet etmişliği var, düşün evli adam, karısı evde ama sadece eşimi davet ediyo :27::27: ben bu kadar medeni olamıyorum malesef :24:

ayyyy fena hiç aklıma gelmemişti böyle bır durum

üstüne gelince bişey yok canım
haklısın karakteri zayıf olanlar bunu boşluk biliyor. sen doğru olanı söyledin.

bende eşime güvenirim ama etrafındakilere güvenmem :27::27:
bunu birebirde yaşadım, iş arkadaşı sadece eşimi sinemaya davet etmişliği var, düşün evli adam, karısı evde ama sadece eşimi davet ediyo :27::27: ben bu kadar medeni olamıyorum malesef :24:

Sen yeterince medeni olmussun bence Ben olsam yolardim :))))))) her kadin iyi degil kizlar evli bekarlardan medet umanlari da var

tatlım daha çıkmadı mayıs hazıran gıbı bellı oluyor o yuzden arastırma yapıyorum

bence gidin evet iş bulunmuyor ama aile kavramı çok önemli başıma geldi eşimi yalnız gönderdim ve beni aldatmaya kadar vardı sonuç o yüzden eşlerinizi boş bırakmayın ben başka şehirde 1 çocuğuml a cebelleşirken kocam aşk peşindeymiş meğer o yüzden git kardeşim iş önemli ama bu adamları boş bırakmaya gelmez

Back
X