- 30 Haziran 2010
- 3.342
- 1.199
- 373
çok abartıyorsun diyecek belki bazıları biliyorum kimse ölmedi ama benim canım çok yanıyor. Erkek arkadaşımın şarkı şırnağa ev arkadaşımın ki hakkariye çıktı. bana çıkmadı ben istanbulda kaldım.ailem bursada annem her an yanıma gelebileceğini söylüyor ama onunda bir hayatı var babam var ablam var. ben bu şehirde kendimi hep kötü ve eksik hissetmiştim ama desteğim vardıher an yanıma koşan moralim bozulduğunda hastalandığımda yanımda biten bir adam yol arkadaşlığı yaptığım ev arkadaşım.kızlar dayanamıyorum içim acıyor ben nasıl sabredeceğim koskoca bir şehirde tek başıma kaldım gözümü karartıp peşinden gitsem desem gözü yaşlı bir anne var psikolojisi iyi değil benim 4 yıl önce evden çıkmışlığımı kabullenemeyen annesini kaybetmiş bir annem var. yastığa başını her koyduğunda beni düşünecek ama bende her başıma koyduğumda sevdiğim adamı.benimde şarkı çıkacak belki gelecek sene belki ondan sonra ama ne kadar uzarsa bize zarar.inanın ne yapacağımı bilmiyorum ama boşuna üzülüyorsun buda dert mi diyecekler yazmasınlar çünkü kendimi cumadan beri toparlayamıyorum.hayatım 1 dakika içinde mahvoldu.Aldığım çeyizlerim kurduğum hayallerim burada el ele geçireceğimiz nice zaman gezeceğimiz yerler ne yapayım ne edeyim artık öyle bir duruma geldim ki ben teselli verecekken onlar teselli vermeye başladı bana nasıl dayanayım 3 yıldır dibimden bir kez ayrılmamış bu adamın yokluğuna çok canım yanıyor işin içinden çıkamıyorum