şark tayinleri , içimdeki garip sızı...

Minuscule

Guru
Pro Üye
30 Haziran 2010
3.342
1.199
373
çok abartıyorsun diyecek belki bazıları biliyorum kimse ölmedi ama benim canım çok yanıyor. Erkek arkadaşımın şarkı şırnağa ev arkadaşımın ki hakkariye çıktı. bana çıkmadı ben istanbulda kaldım.ailem bursada annem her an yanıma gelebileceğini söylüyor ama onunda bir hayatı var babam var ablam var. ben bu şehirde kendimi hep kötü ve eksik hissetmiştim ama desteğim vardıher an yanıma koşan moralim bozulduğunda hastalandığımda yanımda biten bir adam yol arkadaşlığı yaptığım ev arkadaşım.kızlar dayanamıyorum içim acıyor ben nasıl sabredeceğim koskoca bir şehirde tek başıma kaldım gözümü karartıp peşinden gitsem desem gözü yaşlı bir anne var psikolojisi iyi değil benim 4 yıl önce evden çıkmışlığımı kabullenemeyen annesini kaybetmiş bir annem var. yastığa başını her koyduğunda beni düşünecek ama bende her başıma koyduğumda sevdiğim adamı.benimde şarkı çıkacak belki gelecek sene belki ondan sonra ama ne kadar uzarsa bize zarar.inanın ne yapacağımı bilmiyorum ama boşuna üzülüyorsun buda dert mi diyecekler yazmasınlar çünkü kendimi cumadan beri toparlayamıyorum.hayatım 1 dakika içinde mahvoldu.Aldığım çeyizlerim kurduğum hayallerim burada el ele geçireceğimiz nice zaman gezeceğimiz yerler ne yapayım ne edeyim artık öyle bir duruma geldim ki ben teselli verecekken onlar teselli vermeye başladı bana nasıl dayanayım 3 yıldır dibimden bir kez ayrılmamış bu adamın yokluğuna çok canım yanıyor işin içinden çıkamıyorum

Polissiniz sanırım..
Allah yardımcınız olsun, kolay değil.
Bu şark görevi nedeniyle eşler birbirinden ayrılıyor, çocuğunun hasretine dayanıyor.

Zaman geçer, zor geçer elbet kolay değil ama geçer bir şekilde.

Şimdi çok karışık oralar.
Anneciğin de haklı, lütfen duygusallığı bırak mantıklı yaklaş.

mantığım hiç bir şeyi almıyor bende gideceğim çünkü elbet neden bir an önce bitirip memleketime dönmek varken uzatayım diyorum ama orası başka cehennem 2 günde özlediğim adam gidiyor annem gözü yaşlı ne yapacağım ben nasıl toparlanacağım.

mantığım hiç bir şeyi almıyor bende gideceğim çünkü elbet neden bir an önce bitirip memleketime dönmek varken uzatayım diyorum ama orası başka cehennem 2 günde özlediğim adam gidiyor annem gözü yaşlı ne yapacağım ben nasıl toparlanacağım.

Sen de gideceksin elbet.
Ama bu kadar karışık zamanda gitmen en zoru.

Yine de bu kadar üzülüyorsan, evet er geç yapılacak bu şark.
Gönüllü olun dilekçe yazın kesin gönderirler diye düşünüyorum.

nikah yapsak diyoruz ama düğün gelecek yaza kalacak oradan gelinlik bulması düğünü organize etmesi var iki ucu her türlü .. değnek. Canım acıdığı için yazdım buraya bağırmak haykırmak istiyorum canım acıyorrr diye

Benim arkadasimin sevgilisinin de Hakkariye cikti bundan 3 yil once. Kiz calisiyordu. Oglan evlenelim beraber gidelim falan dedi. Arkadasim olmaz, benim burda bir hayatim falan var dedi. Neyse simdi oglan geldi cok sukur ekimde de dugun var insallah.
Sizin de o gunleriniz hayirlisiyla gelir insallah. Kendinizi uzmeyin bu kadar..

Benim arkadasimin sevgilisinin de Hakkariye cikti bundan 3 yil once. Kiz calisiyordu. Oglan evlenelim beraber gidelim falan dedi. Arkadasim olmaz, benim burda bir hayatim falan var dedi. Neyse simdi oglan geldi cok sukur ekimde de dugun var insallah.
Sizin de o gunleriniz hayirlisiyla gelir insallah. Kendinizi uzmeyin bu kadar..
ama bende o görevi yapacağım gideceğim oraya 3 yıl bekleyemem ki dayanamam :(

Valla polis eşi olarak okurken duygulandim biz de Şark çıksın dedik ama çıkmadı bence sen de gitmelisin zaten her şekil de sen de Doğu görevi yapacaksın annen de artık kabullensin

Sirnaga cikan arkadaşınız şırnak in neresine çıktı bnm evim silopi de Şırnak'ta

Kızlar işten koştum yanına gittim ama ağlamaktan konuşamıyorum nasıl geçicek bu sızı öldü sanki diyorlar bana biliyorum öyle bir şey olmadı beterin beteri vardır ama gerçekten deli gibi ağlamaktan kendimden geçiyorum

Allah yardımcınız olsun. İnşallah merkezi bir yer olur. En kısa zamanda kavuşmanızı diliyorum. Siz de mi polissiniz? Gitseniz nasıl olur bilemedim ama şuan çok yeni böyle hissetmeniz normal acı ama gerçek; alışacaksınız

Tayin dönemîni bilmiyor muydunuz

Keşke bu sene evlenip birlikte gitseydiniz

Bir de düşüneceğiniz çok şey var gelinlik vs en son

Tayin dönemîni bilmiyor muydunuz

Keşke bu sene evlenip birlikte gitseydiniz

Bir de düşüneceğiniz çok şey var gelinlik vs en son
Biz iki yıllık memuruz ilk kez tercih yaptık ciddiye bile almamıştık çünkü böyle bir şey daha önce olmuyordu çok ani oldu birde bana çıkmadan ona ve ev arkadaşıma çıkması çok koydu bana biraz borcu var diye gelecek yaza düğün yapmayı planlıyorduk. Yemin ederim bir sürü çeyiz aldım tek bir eksiğim kalmadı ama gözüm hiç birini görmüyor ne eşya ne gelinlik ne bir şey gözüm hiç birini görmüyor

Back
X