şark tayinleri , içimdeki garip sızı...

Eşim polis benim de, evlendigimiz sene sark istedik evimizi direk batmana kurduk coluk çocuk yokken gitmek daha kolay, eşyalar falan hep kutulu açılmamış gittiği için hiçbir şeye birsey de olmadı

4 senenin doldu şimdi ankaraya dönüyoruz

Eşim polis benim de, evlendigimiz sene sark istedik evimizi direk batmana kurduk coluk çocuk yokken gitmek daha kolay, eşyalar falan hep kutulu açılmamış gittiği için hiçbir şeye birsey de olmadı

inanın içimdeki yıkılmışlığı dağılmışlığı kelimelerle ifade edemiyorum. gitmek istiyorum itiraz etmesede canı yanmış bir aile var yüreğim göğüs kafesime sığmaz oldu hayallerim istanbulda geçireceğimiz zaman işkence yapıyorlar gibi hissediyorum.

benim burda bir hayatım var diyen kızla evlendmi

bravo vallahi , ben olsam arkamı dönüp bakmazdım o kıza

Neden ki? Kiz hakli, isini biraksa gitse geldiginde hayatini kuramayacak belki orda mutsuz olacak. Cocuk kabul etti birbirlerini cok seviyorlar zaten. Nişan yapmışlardı ama bence arkadasim cok akillica davrandi.. Simdi guzel guzel evlenecekler insallah..

Sizde polisseniz ve doğu görevini eninde sonunda yapmanız gerekiyorsa kıyın nikahınızı gidin.Nereden baksan zor birisi üzülecek eninde sonunda ya annen ya sevgilin.Hakkınızda hayırlısı olsun.

inanın içimdeki yıkılmışlığı dağılmışlığı kelimelerle ifade edemiyorum. gitmek istiyorum itiraz etmesede canı yanmış bir aile var yüreğim göğüs kafesime sığmaz oldu hayallerim istanbulda geçireceğimiz zaman işkence yapıyorlar gibi hissediyorum.

Biz gurbetteyken babam vefat etti ama dönüp bakınca iyiki gitmişim diyorum ben de memurum neden gitmeyecektim ki, sen de eninde sonunda gideceksin öyle düşün

İnş canim bursa lojmanda oturduğumuz için bilmiyorum orda cikarmi birazcık içimi rahatlattin mak müh KPSS girdim zaten bu sene gelirsek çalışmayı enbasindn dusunuyorm düğün yaptık krediler fln mecbur eşime destek olmam lazım nereleri onerirsin semt olarak eşim asayiş Anadolu yakası diyorlar ama herşey karışık

Sizinde şark göreviniz olacağına göre ve birbirinizden eminseniz nikahlanın gidip yapın. Allah korusun şuan ortalık karışık ama ilerde çoluk çocuk olduğunda daha zorlaşır sizin için.

Ben fatihte çalışıyorum evim bayrampaşada. Bayrampaşa güzeldir ama evler pahalı ne kadsr bütçe ayırdığınızada bağlı şuan bir sürü kişi ev boşaltacak bence eşin bağlantıya geçsin bende bakarım istersen
İnş canim bursa lojmanda oturduğumuz için bilmiyorum orda cikarmi birazcık içimi rahatlattin mak müh KPSS girdim zaten bu sene gelirsek çalışmayı enbasindn dusunuyorm düğün yaptık krediler fln mecbur eşime destek olmam lazım nereleri onerirsin semt olarak eşim asayiş Anadolu yakası diyorlar ama herşey karışık

çok abartıyorsun diyecek belki bazıları biliyorum kimse ölmedi ama benim canım çok yanıyor. Erkek arkadaşımın şarkı şırnağa ev arkadaşımın ki hakkariye çıktı. bana çıkmadı ben istanbulda kaldım.ailem bursada annem her an yanıma gelebileceğini söylüyor ama onunda bir hayatı var babam var ablam var. ben bu şehirde kendimi hep kötü ve eksik hissetmiştim ama desteğim vardıher an yanıma koşan moralim bozulduğunda hastalandığımda yanımda biten bir adam yol arkadaşlığı yaptığım ev arkadaşım.kızlar dayanamıyorum içim acıyor ben nasıl sabredeceğim koskoca bir şehirde tek başıma kaldım gözümü karartıp peşinden gitsem desem gözü yaşlı bir anne var psikolojisi iyi değil benim 4 yıl önce evden çıkmışlığımı kabullenemeyen annesini kaybetmiş bir annem var. yastığa başını her koyduğunda beni düşünecek ama bende her başıma koyduğumda sevdiğim adamı.benimde şarkı çıkacak belki gelecek sene belki ondan sonra ama ne kadar uzarsa bize zarar.inanın ne yapacağımı bilmiyorum ama boşuna üzülüyorsun buda dert mi diyecekler yazmasınlar çünkü kendimi cumadan beri toparlayamıyorum.hayatım 1 dakika içinde mahvoldu.Aldığım çeyizlerim kurduğum hayallerim burada el ele geçireceğimiz nice zaman gezeceğimiz yerler ne yapayım ne edeyim artık öyle bir duruma geldim ki ben teselli verecekken onlar teselli vermeye başladı bana nasıl dayanayım 3 yıldır dibimden bir kez ayrılmamış bu adamın yokluğuna çok canım yanıyor işin içinden çıkamıyorum

yaklaşık 3 yıllık evliyim. eşimin bu sene şark tayini çıktı. 2. şark ilki yüksekova'ydı. ben kızımla 1 sene daha şu an bulunduğumuz ilde kalacağım sonrasında benim atama(şu an çalışmıyorum-ögretmenim) durumuna göre ne yapacağımızı belirleyeceğiz. ben de bu şehirde yalnızım.
bugun hizmet anısını, bütun kalan eşyalarıni getirdi taburdan; sabah da ilişik kesmeye gidecek. son 2 haftamız, sonra ne zaman gelecek belirsiz.. ama 1 sene geçecek bir şekilde, insallah.
kızım daha 1 bucuk yasinda olmasa giderdim gerci
sizin için de geçer merak etmeyin, şu aşamada annenizi üzmeyin bence.

Son düzenleme:
yaklaşık 3 yıllık evliyim. eşimin bu sene şark tayini çıktı. 2. şark ilki yüksekova'ydı. ben kızımla 1 sene daha şu an bulunduğumuz ilde kalacağım sonrasında benim atama(şu an çalışmıyorum-ögretmenim) durumuna göre ne yapacağımızı belirleyeceğiz. ben de bu şehirde yalnızım.
bugun hizmet anısını, bütun kalan eşyalarıni getirdi taburdan; sabah da ilişik kesmeye gidecek. son 2 haftamız, sonra ne zaman gelecek belirsiz.. ama 1 sene geçecek bir şekilde, insallah.
kızım daha 1 bucuk yasinda olmasa giderdim gerci
sizin için de geçer merak etmeyin, şu aşamada annenizi üzmeyin bence.
ama görevi bende yapacağım onun orada 3 yılı var hepsini bitirip gelse sonra benimki çıkacak birde benimkini yapmak içinmi gideceğiz ? yanımda ailemde dahil kimse yok annem gelecek kalacak ama nereye kadar bir yıl boyunca benimle yaşayamaz ki. sizin durumunuz daha zormuş allah hepimizin yardımcısı olsun

Hayırlı olsun AdAm_OLaCaK_KIZ AdAm_OLaCaK_KIZ bize de ankara geldi seni merak ettim baktım, çok sevindim senin adına, hepimiz için hayırlı olsun.. Biz de evlendiğimizde eşim ankarada idi evi orda kurmuştuk fakat beni eşimin yanına vermediler o zaman kıdem olarak ben üst olduğumdan, bu sefer yönetmelik değişmiş umuyorum ki artık gidebilirim sorunsuz şekilde

Back
X