- 14 Haziran 2016
- 253
- 180
- 23
- 38
Polis eşi olarak ben de size istanbul'a hoşgelin inşallah gelin gelin güzel şehir Mevlam veriyor maaşın bereketini biz de İstanbul dışına o kadar tercih yapıyoruz Hakkari Şırnak Diyarbakır ama çıkmıyor bu tayinimizCanım öncelikle polis eşi olaraktan seni çok ii anlıyorum fakat işe hayırlı kısmından bakmak lazım vardır bundada bi hayır ve sen bu teşkilatın içindesn herşeye hazırlıklı olman lazım tabikide ayrılıklar kolay değil nişanı yapın yazında düğünü yaparsanız yanına tayin istersen yeterki ikinizde üzülmeyin tatlım eşimede tercih dışı istanbul geldi kaç gündür şoklardayız yani 2 yıllık evliyz ve ben şuan çalışmıyorum nasıl geçiniriz nasıl yaparız halen düğün borcu vss kısacası nasipte varmış deyip önümüze bakıcaz sen üzüldükçe oda gittiği yerde perperişan olacak senin ona moral vermen lazım eminim bu konularda çok ihtiyacı vardır yanında oldugunu herdaim hissettirmelisn bu sene herkesin hayatını mahvettiler emniyette saçma sapan tayinlerle saglıcakla kal bu arada ist hakkında fikirlerini paylaşırsan sevinirim canım