şark tayinleri , içimdeki garip sızı...

Canım öncelikle polis eşi olaraktan seni çok ii anlıyorum fakat işe hayırlı kısmından bakmak lazım vardır bundada bi hayır ve sen bu teşkilatın içindesn herşeye hazırlıklı olman lazım tabikide ayrılıklar kolay değil nişanı yapın yazında düğünü yaparsanız yanına tayin istersen yeterki ikinizde üzülmeyin tatlım eşimede tercih dışı istanbul geldi kaç gündür şoklardayız yani 2 yıllık evliyz ve ben şuan çalışmıyorum nasıl geçiniriz nasıl yaparız halen düğün borcu vss kısacası nasipte varmış deyip önümüze bakıcaz sen üzüldükçe oda gittiği yerde perperişan olacak senin ona moral vermen lazım eminim bu konularda çok ihtiyacı vardır yanında oldugunu herdaim hissettirmelisn bu sene herkesin hayatını mahvettiler emniyette saçma sapan tayinlerle saglıcakla kal bu arada ist hakkında fikirlerini paylaşırsan sevinirim canım
Polis eşi olarak ben de size istanbul'a hoşgelin inşallah gelin gelin güzel şehir Mevlam veriyor maaşın bereketini biz de İstanbul dışına o kadar tercih yapıyoruz Hakkari Şırnak Diyarbakır ama çıkmıyor bu tayinimiz

Canım öncelikle polis eşi olaraktan seni çok ii anlıyorum fakat işe hayırlı kısmından bakmak lazım vardır bundada bi hayır ve sen bu teşkilatın içindesn herşeye hazırlıklı olman lazım tabikide ayrılıklar kolay değil nişanı yapın yazında düğünü yaparsanız yanına tayin istersen yeterki ikinizde üzülmeyin tatlım eşimede tercih dışı istanbul geldi kaç gündür şoklardayız yani 2 yıllık evliyz ve ben şuan çalışmıyorum nasıl geçiniriz nasıl yaparız halen düğün borcu vss kısacası nasipte varmış deyip önümüze bakıcaz sen üzüldükçe oda gittiği yerde perperişan olacak senin ona moral vermen lazım eminim bu konularda çok ihtiyacı vardır yanında oldugunu herdaim hissettirmelisn bu sene herkesin hayatını mahvettiler emniyette saçma sapan tayinlerle saglıcakla kal bu arada ist hakkında fikirlerini paylaşırsan sevinirim canım
Hangi semt birim vs belli mi

canım inan kafam çok karışık kaç gündür ne yapcaz bilmiyorum bide tercih dışı olunca eşim çok etkilendi şuan şarktayız ve kçüçük bir ildeyz sakin 6 yıldır eşim burda ben 2 yıldır alıştık iyice tamam sosyal hayat hastane gezme tozma sıfır ama en azından kafamzı rahattı ve oturdugum lojman on numara biyer bizim dşündüğümz lojman çıkmaz galiba kiralar acayip ucuk siz hangi semttesnz ve kaç yıldır ordaısnz

yok canım daha ilişiği kesince başlangıç yapacak o zmn belli olacakmış neresi oldugu çok saçma yha bu adam en ara ev bulacak ne ara taşınıcaz

canım inan kafam çok karışık kaç gündür ne yapcaz bilmiyorum bide tercih dışı olunca eşim çok etkilendi şuan şarktayız ve kçüçük bir ildeyz sakin 6 yıldır eşim burda ben 2 yıldır alıştık iyice tamam sosyal hayat hastane gezme tozma sıfır ama en azından kafamzı rahattı ve oturdugum lojman on numara biyer bizim dşündüğümz lojman çıkmaz galiba kiralar acayip ucuk siz hangi semttesnz ve kaç yıldır ordaısnz
Istanbul da zaten size lojman düşmez çünkü biz bile kaç yıldır sıraya giriyoruz ama çıkmıyor kiralar semte göre değişiyor ama ortalama 1.000 tl

evet akrabalarımda var aynı işeyi sölüyolar ve işin kötü yanı eşyam çok bilmiyorum ne yapcm hiçbir fikrm yok hangi semttsnz

Anladım canım sizin ilk görev yeriniz o zmn ist eşim 9 yıllık memur benim batı olarak gelicez işte

istanbul güzeldir gitmek istemeyeceksin birdaha burdan .kiralar pahalı ama 1000 i gözden çıkaracaksınız.bence mutlu olursunuz ama imkanın varsa çalış derim

Benim arkadasimin sevgilisinin de Hakkariye cikti bundan 3 yil once. Kiz calisiyordu. Oglan evlenelim beraber gidelim falan dedi. Arkadasim olmaz, benim burda bir hayatim falan var dedi. Neyse simdi oglan geldi cok sukur ekimde de dugun var insallah.
Sizin de o gunleriniz hayirlisiyla gelir insallah. Kendinizi uzmeyin bu kadar..

benim burda bir hayatım var diyen kızla evlendmi

bravo vallahi , ben olsam arkamı dönüp bakmazdım o kıza

eşiniz değil sanırım. evlenmeyi düşünüyorsanız evlenip gidin peşinden. doğuda insna tek başına zorlanıyor. siz sonradan gitseniz daha da zorlanırsınız. biz de hakkari de görev yapmıştık. eşin yanında olunca hakkari bile çok güzel görünüyor gözüne ;)

eşiniz değil sanırım. evlenmeyi düşünüyorsanız evlenip gidin peşinden. doğuda insna tek başına zorlanıyor. siz sonradan gitseniz daha da zorlanırsınız. biz de hakkari de görev yapmıştık. eşin yanında olunca hakkari bile çok güzel görünüyor gözüne :KK66:
henüz evli değiliz gelecek yaza düşünüyorduk bu çok kötü oldu inanın ne yapacağımı şaşırdım

5 aylık hamileyim, türkiyenin en batısından en doğusuna van'a tayinimiz çıktı, gitmesem bi türlü gidip doğumu orda yapsam bi türlü, annem ağustosta bizimle gelse kalsa olmuyor babam yalnız, gelmese ben orda neyapacağım, memlekette doğum yapsam kocam yanımda olmayacak. sizde eninde sonunda yapacaksınız şarkınızı, bence evlilik çocuk derdiniz yokken bi an önce aradan çıkarın. Allah hayırlısını versin hepimizin hakkında.

henüz evli değiliz gelecek yaza düşünüyorduk bu çok kötü oldu inanın ne yapacağımı şaşırdım

tam konuyada hakim değilim de. misal şimdi evlendiniz diyelim. o doğu görevini sizden önce tamamladı siz muaf oluyor musunuz veya siz de görev sürenizi kanunda olduğu gibi tamamlamak zorunda mısınız?
şayet sizde görev yılınız tam olarak yapacaksınız yapın nikahı gidin bence. yazık adamcağız fazladan doğu görevi yapmasın. zira yerlerde sıkıntılı.

benim burda bir hayatım var diyen kızla evlendmi

bravo vallahi , ben olsam arkamı dönüp bakmazdım o kıza

bizim bir arkadaş evli doğuda görevdeler. kzı kocasına ben yapamıyorum burda gidip tayin isticem diye çıkmış gelmiş memlekete. adam da doğal olarak zor günümde yanımda olmayanı ben napim diyor??
çok ilginç evlilikler var malesef.

5 aylık hamileyim, türkiyenin en batısından en doğusuna van'a tayinimiz çıktı, gitmesem bi türlü gidip doğumu orda yapsam bi türlü, annem ağustosta bizimle gelse kalsa olmuyor babam yalnız, gelmese ben orda neyapacağım, memlekette doğum yapsam kocam yanımda olmayacak. sizde eninde sonunda yapacaksınız şarkınızı, bence evlilik çocuk derdiniz yokken bi an önce aradan çıkarın. Allah hayırlısını versin hepimizin hakkında.
allah yardımcınız olsun sizinkide çok zor

tam konuyada hakim değilim de. misal şimdi evlendiniz diyelim. o doğu görevini sizden önce tamamladı siz muaf oluyor musunuz veya siz de görev sürenizi kanunda olduğu gibi tamamlamak zorunda mısınız?
şayet sizde görev yılınız tam olarak yapacaksınız yapın nikahı gidin bence. yazık adamcağız fazladan doğu görevi yapmasın. zira yerlerde sıkıntılı.
uzayacak muhtemelen muaf olacağımı sanmıyorum

Allah yardımcınız olsun... Bizde gitmek istedik, çıkmadı. Herşey de bi Hayır vardır. Eşimin arkadaşına da Mardin çıktı. Eşi hamile doğum yapacak ve bebeğinde sorun var 2 çocuklu. Bide böyle düşünün. Bekarken gidip gelmek en güzeli evli çocuklu olunca olmuyor:KK43:

Back
X