• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sarkik memeler

Ahaha ay özür dilerim ama iki küsür yılda gözü başka bi'kadının memesine, bacağına ilişse dönüp de sen benim göğüslerimii, bacaklarımı beğenmiyo musun deyip gözlerimi doldurmam:53::9:

İkinizde bi'garipsiniz.

Adamın olayda gönül alma değil yani bariz dalga geçiyo.

ay kusura bakmayın valla moralim bozuktu şu an düzeldi yani :9: :9:
demek adamın en vicdan yaptığı konu memeler miymiş aklında çıkmamış onca zamandır vay arkadaş nasıl bir hatunsa :9:
atın çöpe gitsin valla bu adamı ve daha fazla özür dilemesine müsade etmeyin mazallah neler çıkar :10:

uzuldugunuz gonlunuzu alacak dogru cumleleri kuramayacak kadar odun olması mı?
begenmemesi mi?
yoksa bu memeler ile hayatıma nasıl devam edecegim mi?

1-o odunu yakın gitsin. fakat tartısma icinde ateş cıksa bile ısıtamayacak kadar beceriksiz.
2- siz baskalarına bakıp gozleriniz doldugu surece birilerinin begenmemesini de dert edersiniz, once kendinizle barısın.
3- spor yapın, kendinizi sevmenize de yardımcı olur. baskalarının sevmesine ihtiyacınız yok.

son olarak, fake olsanız bile sevdim, beceriksiz erkek icin kurulabilecek sacma cumleleri ustalıkla secip aktarmıssınız cunku :))

o başka kadınlara baksa ben neden bakıyorsun ki yanında ben varken başkalarına derim...ve soğuk davranırım.demekki beni beğenmiyor derim çekerim kendımı.ayaklarımın altını öpse affetmem

Dam ustunde un eler sarkik sarkik memeler :9:
Resmwn sacmalamis boyle af dileme mesajimi olur :1:

"Ben seni memeleyemedim ay bilemedim kiymetini goremedim su an cok memeyim yani sey uzgunum benim vicdanim senin memene ay kalbine... anlasana cok yalnizim kimseyi bulamadim aklim fikrim memede" diye cevirebiliriz bence bu mesaji :27:

:D:D:D bencede tam çeviri olmuş :D

Bence bu adamdan bir cacık olmaz salla gitsin aklı fikri memede bide seni beğenmediğimi anlamıştın demiş cevap bile verme sana ulaşamasın bir daha uğraşma böyle biriyle,sende spor yapabilirsin durumdan rahatsızsan sarkıklığından

Back
X