• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sarkik memeler

Bi gun senle sahildeydk gezdik dolastik en son cay bahcesin de oturduk dondurma yiyoduk ben iri goguslu kadinlara gozum kayiyodu sende farkedip bana dondun gozlerin dolmustu bana dedin ki gogusleri mi beyen miyomusun dedin tabi salkik iri diyil diye baska kadinlara bakiyosun dedin o gun sen cok uzuldun benim seni begenmedimi anladin ben kivirmaya basladim hatirlarsin iste gozlerin dolmustu BEN ONUN VICDANINI BILE YASIYORUM KI BU OKUZ KAFAM SENIN GONLUNU ANLAMADI KIYMETINI BILMEDI :-(( SANA DURUST OLUYORUM SAMIMI OLUYORUM YALAN YOK PISMANIM:-(

su mesaja bakarmisiniz bu adama iki yilimi verdim ben.
aylardr bnmle barsmak icib yalvariyo mesaja bakarmisinz durustmus o

Sarkık meme istiyormuş adam bence sadaka falan ver bi yere :D İyi yırtmışsın

acıyorum kızlar iki seneme... gözlerim dolmuş muş yalan ya uyduruyor bitarafından ben ona şaka maksatlı öyle demiştim o gün koca memeli bi kadın geçiyodu yanımızdan... ne bakıyosun sen beni begenmiyosun dimi dogru söyle felan dedim ama gülerek dedim.... ne bileyim gerceken begenmediğini.... baksanıza neler varmıs aklında :44::44::44:

Son düzenleme:
varya hakaret etmek küfür etmek istiyorum..... işin kötü tarafı piskolojım bozuldu bunun gibi bir cok mesaj aldım salaktan :/ kendimi begenmemeye başladım :/

acıyorum kızlar iki seneme... gözlerim dolmuş muş yalan ya uyduruyor bitarafından ben ona şaka maksatlı öyle demiştim o gün koca memeli bi kadın geçiyodu yanımızdan... ne bakıyosun sen beni begenmiyosun dimi dogru söyle felan dedim ama gülerek dedim.... ne bileyim gerceken begenmediğini.... baksanıza neler varmıs aklında :44::44::44:

Ya adam sapık salağın teki, ne diye üzülüyorsun Allah allah :D

Bi gun senle sahildeydk gezdik dolastik en son cay bahcesin de oturduk dondurma yiyoduk ben iri goguslu kadinlara gozum kayiyodu sende farkedip bana dondun gozlerin dolmustu bana dedin ki gogusleri mi beyen miyomusun dedin tabi salkik iri diyil diye baska kadinlara bakiyosun dedin o gun sen cok uzuldun benim seni begenmedimi anladin ben kivirmaya basladim hatirlarsin iste gozlerin dolmustu BEN ONUN VICDANINI BILE YASIYORUM KI BU OKUZ KAFAM SENIN GONLUNU ANLAMADI KIYMETINI BILMEDI :-(( SANA DURUST OLUYORUM SAMIMI OLUYORUM YALAN YOK PISMANIM:-(

Sen ona böyle bir cümle mi kullandın.Sizin ilişki biraz,tencere dibin kara,senin ki benden kara olmuş.Öyle lafa böyle muamele.

sesli güldüm :90::90::90::90:
trajikomik :53:

Sen ona böyle bir cümle mi kullandın.Sizin ilişki biraz,tencere dibin kara,senin ki benden kara olmuş.Öyle lafa böyle muamele.

asssla böyle bişey demedim o böyle lafımı çevirip uydurmaya bayılırr................ bikerede ona biz ayrılırsak sen hiç aşk acısı çekmezsin o kadar duyusal değilsin gibi geliyo bana demiştim.... evirmiş çevirmiş ben bi erkeğin benim için aşk acısı cekmesını ıstiyomuşum hep manyak yemin ediyorum manyakkkk

Son düzenleme:
o ne ya..ayıp bu şekilde yazılır mı.ne dediğinin farkında değil..

sarkık meme bu konunun neresınde?

senın mı memen sarkık? o mu sarkık memelı sevıyor?

bu adam memeyle kafayı nıye bozmuş?

özrün yolu ikizlerden nıye geçiyor?

bu neyin kafası?

asssla böyle bişey demedim o böyle lafımı çevirip uydurmaya bayılırr................ bikerede ona biz ayrılırsak sen hiç aşk acısı çekmezsin o kadar duyusal değilsin gibi geliyo bana demiştim.... evirmiş çevirmiş ben bi erkeğin benim için aşk acısı cekmesını ıstiyomuşum hep manyak yemin ediyorum manyakkkk

Ama sen ona şakaya vurarakta olsa meme muhabbeti,beğenmiyorsun muhabbeti yapmışsın.Ve yukarda saydığın şeyleri konuşabiliyorsanız ikinizde çocuksunuz.İlişki saygı varsa yol alır.Dert etmeye bile değmez.Mesajına tenezzül edip cevap vermeye bile değmez.İki yılımı verdim diye dertlenme.Allah tan iki yıl kaybetmişim diye sevin.

oha hatta yuh. ve bilumum başha nidalar.
öküzün önde gideninin nirvanaya ermişi bu:1:

benim memelerim sarkık felan değil yaa atttıgı mesaj bu :D 80 beden südye takıyorum ve hani armut tipi meme derlerya öyle.. sadece birde kilo vermitim o ara yumuş oldu biraz ;:S ne biliym bu mesağı alınca piskolojım bozuldu :S :S :S :S

Ama sen ona şakaya vurarakta olsa meme muhabbeti,beğenmiyorsun muhabbeti yapmışsın.Ve yukarda saydığın şeyleri konuşabiliyorsanız ikinizde çocuksunuz.İlişki saygı varsa yol alır.Dert etmeye bile değmez.Mesajına tenezzül edip cevap vermeye bile değmez.İki yılımı verdim diye dertlenme.Allah tan iki yıl kaybetmişim diye sevin.

evet bende kendimi öyle avutuyorum evlenmişte olabilirdim daha zo bi yıkım olabilirdi benim için..

eski sevgililerimden biri face.de biraz takıldıktan sonra tuvalete gittiğinde şeytan dürtöüş. hemen gidip mesajlarına bakmıştım.. çıkmaya başlayalı 2 ay olmuştu ve arkadaşına... oğlum bu sefer büyük balık yakaladım... bi görsen tam taş hatun... dolgun ve dik göğüsler;ince bir bel,sütun bacaklar ve seksi bir k.ç... daha:5: ama verince yaşadım oooluum...yazmıştı...:47: ve normalde çok ilgili,kibar ,düşünceli bir adam gibi görünüyordu..dışarı çıkacaktık..ben makyaj yapıyordum... başımdan aşağı kaynar sular döküldü:5::5::5: işte o mesajdan sonra kendisi eski sevgilim oldu:2:

demek istediğim şu ki... seninki öküzmüş falan ama en azından beğenmese de seni SEN olduğun için sevmiş.... yukarıda yazdığım durum daah kötüydü inan:(

Son düzenleme:
Rüknettin bana ordan bi bira aç oğlum konuyu çözücem :ssz:

''benim memelerim sarkık beğenmiyosun başkalarına bakıyorsun'' diyerek çizdiğin çizgi biraz yamuk olmuş. oğlanceğizde cesaret etmiş bakmış bakmış itiraf etmiş..

herkes kendi değerini kendi biçer...
unutmayın erkeklerin çoğa yüksek algıya göre şekillenir.
misal; bi şeyi arkadaşı beğeniyorsa o da beğenir..
sen kendin hakkında böyle konuşursan, o da sana bunu hissetmeye başlar...

ne memeymiş be :51::51::51::51:
1208097726_1.gif

bence ikinizde tuhafsınız bir de gelmiş burda sutyen ölçünüzü yazmışsınız.

bu adam tomruk bence özrü kabahatınden beter dalga geçiyorda olabılır tuhaf bı ilişki

Back
X