• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sarkıntılığa uğradığımızda ne yapmalıyız...?

simdi taciz etmek baska birde teklif almak yada karsi taraftan bir elektrik yada iltifat gelmeside cok baska,diyelimki karsidaki benden hoslandi bana uzaktan uzaktan msj veriyor ona abi diye hitap ederim genelde,oda olmuyorsa ignoriren etmek en dogrusu diye düsünüyorum,ha oda olmadi tabiki kafasina birsey yerlestirmek te dogru kanimca,mesela merdane :oklava:gibi yoksa komsudan al o bekler zaten sırnaşık şey bu tür yarmalara en iyisimi siddet uygulamak sanirim hehe

Sokakta iki defa fiziksel tacize uğradım.Spordan gelyordum üstümde eşofman vardı..5-6 yaşlarındayken komşumuzun oğlu tarafından bir kaç kez fiziksel tacize uğramıştım.Hoşlanmamıştım tabi kurtulmaya çalışıyordum ama tacize uğradığımın farkında değildim.Dedem yaşındaki biri tarafından da tacize uğradım.Ondan da abartıncaya kadar emin olamamıştım.Feci bir sarsıntı yaşadım.Fiziksel tacizde ne yazıkki ne sözlü ne de şiddet olarak bir tepki veremiyorum şoka giriyorum,dumur oluyorum,öylece kalakalıyorum kimseye de anlatamıyorum.hayatımda hiç kimseyle kavga etmedim,kimseye vurmadım,hiç küfretmedim ondan sanırım.Ah bi gözüm dönse en yakınımdaki nesneyi kafasına indirsem ama yok olmuyor.

Tacizde dumur oluyorum ama tecavüzde bu asla geçerli olmaz.Öyle bir şey yaşarsam plan yaparak ,işkence çektirerek öldürürüm.Çok soğukkanlıyımdır.yakınımının başına gelirse de bu durum geçerlitabi.öyle dövmekmiş,polismiş hiç uğraşamam.

Sözlü tacizde sinirlendiğimi hiç belli etmem.Küfretmem çünkü onlar zaten alışık küfüre.dalga geçiyor edasıyla erkekliğine laf ederim,hatta onu yetiştiren annesine hiç argo kullanmadan dolaylı yoldan feci hakaretler ederim.Zaten laf cambazıyımdır.

Ben hiç umursamam bile duymamazlıktan gelirim baktım olmuyor senin kız kardeşine teyzene böyle yapsalar ne yaparsın derim o da teyzem de kardeşimde yok annem de öldü der ben de seni zevzek kalın kafalı yaratık sıkma canımı git yoluna der devam ederim bunu aynen yaşadım..Hee olmadı daha da ısrarcı davranırsa ağzının üstüne bir tane tekme ;) iş bitmiştir sporcu olmanın en güzel yanı bu :D :D

aynn tek tekme ytr arkadaslar skın :D

MODERN KADINLARIN EL KİTABINDAN....

1---SOKAKTA SARKINTILIĞA UĞRADIĞINDA ASLA TEPKİ VERME.MUHATAP OLMA ÇÜNKÜ TACİZCİSİNE KÜFRETMEK ŞÖLE DURSUN TEPKİ DAHİ VEREN KADIN,TACİZCİSİNİ DAHADA KIŞKIRTMAKN ÖTE BİRŞEY YAPMAMIŞ OLUR...

2---SOKAKTA SARKINTILIĞA UĞRADIĞINDA SAKIN OLA SİNİRLENME ,PANİKEME,ÇÜNKÜ SARKINTILIK KARŞISINDA SİNİRLENEN VE AŞIRI TEPKİ VEREN BİR KADIN SADECE KENDİ İŞİNİ ZOLAŞTIRMAKLA KALIR...

3---SOKAKTA SARKINTILIĞA UĞRADIYSAN EN İYİSİ BİR AN EVVEL UNUTUP , HİÇ ANMAMAKTIR,ÇÜNKÜ HADİSEYİ HATIRLAMAK SADECE SİNİRLERİNİ DAHA BETER BOZMAYA YARAR...!

BU BÖLE DEVAM EDİYOR .. KATILIYOMUSUNUZ KIZLAR?.....

Yok ben direk biber gazımı sıkarım suratına. :1: Laf atmak neyse de öyle abartana buuum :1: Size de tavsiye ederim taşıyın kızlar. Devir kötü :24:

nişanlıyken eve gidiyordum sokakta 3-5kısı var-aksam 5gibi- biri geldi bisikletiyle yanımdan gecerken sözlu tacızde bulundu önce acayıp sınır oldummm tabıkı ne diyecegımıde bılemedim sonrasınd ayanımdan uzaklasırken ağzıma ne geldıyse sövdum :))) bisikletli hızını alamadı basladı benı takıplemeye bi yandanda bana kufur edıyor ,sözlu tacize devam.. ayy allahım ödüm koptu inanın çok korktum :( durak allahtan kalabalıktı sokulamadı yanıma.. ama gece filan uyuyamadım ya takıp ettıyse evımı oğrendıyse gibi..1hafta carsıya cıkamadım korkudan :(:(

bir kerede otobuse bınmıstım yine eve gidecektım lise son sınıftaydım sanırım..ozamanda bi adam bindi onca bos yer varken geldi benım yanıma oturdu ve dirseğinide benim belime kasıklarıma doğru surtmeye basladı okadar sinirrr oldumkii hemen kalkıp tekli koltuga oturdum ama acayıp sınırrr oldum anlatamam...ogunden sonrada hep tekli koltuklara oturdum...

tepki versen bi turlu tepki vermesen bi turlu yanii bilemiyorum..

Back
X