• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sarkıntılığa uğradığımızda ne yapmalıyız...?

aaaaaaaaaaaaa hic susamam vallaaaaaa kötükedihüso

kizkardesimle ben tatilde usakta gezerken, pesimize 2 tane moruk takildi (afedersiniz ama hem yasli hemde sapiklardi), gülüyolar konusuyolar fisir fisir, biz nereye onlarda oraya,
tmm dedim kendime "bosver dedim sesini cikarma", sonra biz kizkardesimle hemen bitane pastahane vardi oraya girdik (garsonlari vs, taniyoruz, tanismistik yani),
dedim buraya girelim oturalim, sonra onlarda zaten yollarina giderler,
aa yok adam kenardan gecerken (pastahanenin duvarlari yok, hepsi cam yani disarisi icerisi görülüyor),
gecerken bakip bakip gülüsüyolar, sapiklar ama böyle resmen sapikca.kötükedihüso
benim tepem attimi, kosa kosa gittim kapiya. ciktim disari, arkalarindan bagirdim, dedim yasindan basindan utan, ben senin kizin yasindayim, sen git evine karini cocuklarini doyur pis heriffffff kötükedihüso ,
garsonlar hemen kostu yanima, ee bütün sokaktakilerde cikti bakiyo ama, ben susamam arkadasssss kötükedihüso.
inanirmisiniz dönüp bakmadi bile, hemen hizli hizli yürüdüler gittiler. zaten dönüp baksalar, garsonlar girisecek :roflol:
sonra garsonlardan biri , "cok fenasin" dedi
isine gelirse :dilcikar: dedim
böyle bicok vakaalarimiz var ama arkadaslara katiliyorum, giyim tarziyla hal ve hareketlerle cidden alaksi yok artik.
evet belki eskiden öyleydi, edeplilere belki öyle satasan olmazdi cok,
ama simdi istedigin kadar kapali giyin, istedigin kadar önüne bak yürü, (ki bizde öyle sokakta gülüp oynasan tipler degiliz, gayet sertiz),
yinede yapacagini yapiyorlar, bu erkek milleti cidden cok sapik oldu, zaman cok kötüye gidiyor allah bizleri böyle sapiklardan korusun :kızgın:

kapalılar erkekleri tahrik ediyormuşşş o yüzden başı kapalılara korna çalmalar peşine takılmalar bundanmış !!

:1shok::1shok::1shok: bence alakası yok
laf atanlar kapalı açık ayırt etmiolar valla:jeyyar:
ama şu bi gerçek ben nekadar rastladıysam aşırı açık giyinmiş bayanlar daha çok maruz kalıyo laflara.

Yolda tekken uğramadım nedensekaydirigubbakcemile

arkadaşımla falan giderken uğradık gereken cvpları gerektiginden fazla sarf ettik:lepi:
sarkıntılık yapana tek cevabım git anaga yap yetmezse bacına yap diyorum:1closedeyes:

sıkıysa yapsın bir şeyşakkıdı

bir gün yine iş cıkışı arkadaşımla carşıda gidiyoruz. iki salak takıldı. O günde sigortalarım atmış adinin birine. onunda siniri var bende:kızgın:
kıştı. karanlıktı hava. kalabalık olmasına ragmen böyle bir hayvanlıgı yaptılar işte:mymeka:
arkadaşımla konuşuyolar cafeye gidelim bilmem ne falan diye. ben seslenmiyorum pekde duymuyorum dedim ya sinirlerim alt üst.
kafamı kaldırdım biri arkadaşıma yaklaşıyo. anında müdahale ettim ne be ne dedim bagırdım.(öpmeye kalkıyordu)
git anagı öp yetmezse bacını öp dedim.
ay biz bilmem ne falan demeye başladı. neyya siz ney dedim defolup gidin. yoksa polis cagırırım dedim.hiç yürümeyelimmi? carşıda sizin gibi ahlaksızlar yüzünden dedim
cevredende bakanlar var. noluyo falan diye.
dopuklayıp gittiler:mymeka:

erkeklarin bana bakmasına bile tahammülüm yok benim , buna asla tahammül edemem. ne sesiz kalırım nede umursamamazlık ederim:kızgın:
elin kavatı gelip bana sarkıcak bende kabak cicegi gibi durucam mı? işte o zor:dilcikar:

genelde laf attıklarında hiç oralı olmuom köpek gibi konuşup duruolar. uzatmıyolar. ama lise zamanlarımızda cvp veriridik ozaman iş uzardı. sonra yolda hiçbişe yokmuş gibi yürüyüp yoluma gidiom. bizim evin aşağısında bi serseri grubu vardır herzaman ordadırlar. laf atarlardı herzaman hiçbizaman cvp vermdim onlara şimdi bikaç senedir ne laf duydum onlardan nede başka bişey.
Allah şükür şu zamana kadarda elle taciz falan olmadı olursada düşünemiyorum yani. bibergazı iyi fikir.

demek ,vazgeçiyorlar bi müddet sonra.....cevap vermediğinden ötürümü acaba....
gerçektende elle taciz berbat bişi ... rabbim yaşatmasın...a.s.

bence sen kim oluyorsun be die bir giriş yaparım sonra söyle etrafı bi o kişinin basına toplarım eee duyarlı bir vatandaş kesin vardır yoldan gecen hanıma sarkıntılıkmı edilir die girer olaya gerisi güzel :)

ben cevap veririm minyon tipli ama tersi pis biriyimdir. hic beklemedikleri anda benim tepkimi duyan erkeklerin kacisini gormeniz lazim cooook eglenceli coook...

demek ,vazgeçiyorlar bi müddet sonra.....cevap vermediğinden ötürümü acaba....
gerçektende elle taciz berbat bişi ... rabbim yaşatmasın...a.s.

bilmiyomki ben hiç tepki vermem yani bana atılmıyomuş gibi yoluma devam ederim ama ağır terbiyesizce şeyler duyarsam eğer benim abimde senin bacına diyo aynısını der geçerim. bikeresinde yine ağır bi laf duydum dedim bende aynını annen için düşünüyorum. çocuk geldi özürdiledi benden.
ama bu bizim cvp verip vermememizle son bulacak bişey değil keşke son bulsada bizde erkekler gibi sokaklarda rahat rahat dolaşsak.
magandalar ne olacakkötükedihüso

SÜPER.....!!!!!!!!
GÖRMEK İSTERİM GERÇEKTEN....:roflol:

BU ARADA NİCKİNE BAYILDIM.....a.s.

tesekkur ederim :1hug:

kafami asagi bakar gibi yapip ama yukari bakan gozlerle kafa da iki yana sallanarak gerekli cevabi YUKSEK sesle soylerim. hatta gecen kis zaten kafamin bozuk oldugu anda ne diyorsunuz len dedim. tabi bunlar sasirdilar hic beklemiyorlardi afalladilar ama bende yuksek sesle konusuyorum. sonra ssst sarili sana diyorum dedim arkasindan ama tipis tipis kactilar. zaten kafam bozuktu.... :oklava:inanin bana yuksek seste baskalarina rezil olma korkusu mu bilmem yoksaa benim korkmuyor gorunmem mi erkekler cok afalliyorlar resmen kaciyorlar en kiro olanlari bile...şakkıdı tek puf noktasi bunun; yapayalniz issiz bir sokaktaysam yapmam tabiibenneyaptımki...

öyle sözle laf atmalarda fazla umursamıyorum.. daha çok yapışıyolar çünkü.. ama durumu abartır ağır konuşursa lafımı da esirgemem:mymeka: bağırır çağırır rezil ederim onu..bu arada bazı arkadaşlar annene söle bacına yap falan diyolarmış bayıldım aklımda bulunsun a.s walla fiziksel mudahale olursa yer biber gazını gözüneÇok üzgünüm çoook
anlayabilmiş de deilim henüz laf atmaktan dokunmaktan falan ne haz alıyolarfisfisfis sapık ruhlu herifler:oklava:

Son düzenleme:
Ben hiç umursamam bile duymamazlıktan gelirim baktım olmuyor senin kız kardeşine teyzene böyle yapsalar ne yaparsın derim o da teyzem de kardeşimde yok annem de öldü der ben de seni zevzek kalın kafalı yaratık sıkma canımı git yoluna der devam ederim bunu aynen yaşadım..Hee olmadı daha da ısrarcı davranırsa ağzının üstüne bir tane tekme ;) iş bitmiştir sporcu olmanın en güzel yanı bu :D :D

çok tatlısın yaaa aklımda bulunsun böyle bişi ALLAh korusun başıma gelirse aynen yazdıklarını söylicem.

tesekkur ederim :1hug:

kafami asagi bakar gibi yapip ama yukari bakan gozlerle kafa da iki yana sallanarak gerekli cevabi YUKSEK sesle soylerim. hatta gecen kis zaten kafamin bozuk oldugu anda ne diyorsunuz len dedim. tabi bunlar sasirdilar hic beklemiyorlardi afalladilar ama bende yuksek sesle konusuyorum. sonra ssst sarili sana diyorum dedim arkasindan ama tipis tipis kactilar. zaten kafam bozuktu.... :oklava:inanin bana yuksek seste baskalarina rezil olma korkusu mu bilmem yoksaa benim korkmuyor gorunmem mi erkekler cok afalliyorlar resmen kaciyorlar en kiro olanlari bile...şakkıdı tek puf noktasi bunun; yapayalniz issiz bir sokaktaysam yapmam tabiibenneyaptımki...

MÜTİŞSİN TATLIM.....!!!
CESARET VERİCİ .....DEMEK ONLARDA TIRSABİLİYOLAR...a.s

öyle sözle laf atmalarda fazla umursamıyorum.. daha çok yapışıyolar çünkü.. ama durumu abartır ağır konuşursa lafımı da esirgemem:mymeka: bağırır çağırır rezil ederim onu..bu arada bazı arkadaşlar annene söle bacına yap falan diyolarmış bayıldım aklımda bulunsun a.s walla fiziksel mudahale olursa yer biber gazını gözüneÇok üzgünüm çoook
anlayabilmiş de deilim henüz laf atmaktan dokunmaktan falan ne haz alıyolarfisfisfis sapık ruhlu herifler:oklava:

FİZİKSEL MÜDAHALE ÇOK İĞRENÇ.....HAKİKATEN LAF ATMAKTAN VEYA DOKUNMAKAN NE ZEVKLARLAR ANLAMIŞ DİİLİM....:uhm:

Son düzenleme:
tacize uğradığım zaman evet sessiz kalıyorum ama yumruklarımı konuşturuyorum.en son bana arkadan yaklaşıp el hareketi yapan gencin sonu içler acısı oldu.çünkü o an benden yediği dayak haricinde onu her gördüğümde dövdüm.çaresiz işe gidiş yolunu değiştirmek zorunda kaldı.ellediğine elleyeceğine bin pişman ettim.zaten burdaki tüm esnaf beni tanıdığı için ben geçerken kafalarını öne eğiyorlar.bi ara duydum korkumuzdan laf bile atamıyoruz demişlerdi.gece bile rahatlıkla sokağa çıkarım.çünkü kendimi savunmayı biliyorum.bu yüzdende özellikle kadınların karate,judo gibi herhangi bir spor branşı ile uğraşmalarını zorunlu görüyorum

OHHHHHHHH......!!!!!!!!!
NE İİ OLMUŞ......!!!!a.s
SANIRIM YAPTIĞI SON TACİZ OLMUŞTUR.....süprizzzzz
EWET HAKLISIN.... BİKİLDE SAVUNMA DERSİ ALMALIYIZ ASLINDA...BU İBA GEREKLİ BİŞİ....a.s

kızlar bizim burda hırsızlar var daha doğrusu hırsızlarla komşuyuz bu tarz taciz laf atma hatta tecavüz gibi her türlü insanlık dışı davranışı sergiliyolar ve benim onlardan öğrendiğim bişey var ve bunu sizlerle paylaşmam gerektiğini düşünüyorum " ONLAR DİYOLARKİ Bİ BAYANA SÖZLÜ TACİZDE BULUNUNCA KIZ EGER CEVAP VERİYOSA O ZAMAN O KIZ KAŞINIYO DEMEKTİR" yani onların mantığına göre bu böle, onun için birileri size karşı sözlü tacizde bulunursa gurur yapıp üzerinize mal edipde hiç cevab vermeyin duymamazlıktan gelip yolunuza devam edin, hatta onlarla hiç göz teması kurmayın onları görmemezlikten gelin çünkü onlar ıssırmaya hazır köpek gibiler göz teması kurunca kontrollerini yitirip taşkınlık yapıyolar.... ancak yanınıza yaklaşıp dokunmaya kalkışırsa kendinizi koruyun tabi...

Saygılar.

Son düzenleme:
Sözlü ya da fiziksel ,taciz etmeye utanmıyor da ben mi utanacağım tepki vermeye ? Ben tepki vermesem yarın öbür gün başkasına yapacaktır.İyi ,hoş da öyle arsızlar var ki...Yakında karakol varsa ki -Çarşıda çok fazla oluyor bu tür tacizler-usul usul çekerim karakolun önüne.Yüksek sesle kalabalık bir ortamda isem rezil ederim onu.Çoğu kadın utanıyor sesini çıkarmaya.O utansın ,rezil olsun.Nasıl cüret ederler anlamıyorum!..

Kendimden alıntı yaptım ama...kaydirigubbakcemile3Dediğim gibi özellikle Karşıyaka çarşı'da takip edenler olabiliyor.O zaman karakolun kapısındaki polise giderdim.
Bir defasında da ,yağmurlu bir gündü,final zamanıydı zaten gergin oluyorsun.Oğlanın tekine elimdeki şemsiye ile vurmuştum.kaydirigubbakcemile3 Bunlar ısrarla laf atanlara yaptıklarımdan bir kaçı.
Ne olursa olsun rezil ederim,terslerim.Korkusuzum bu konuda.:içelim:

gayet akıllıca güzel yazmışınız fakat siz demekki sabıkalılarla daha tanışmamışınız sizin karşınıza çıkanlar sanıyorum bireysel suç işleyenler, benim bahsttiklerim ise çete bildiklerimi burada yazmayı çok isterdim fakat bazılarını asılsız iddaalarla töhmet altında bırakmaktan hakkımda soruşturma açılır ve ben birilerinin gözündeki perdeyi aralayım derken, kendi başıma belayı sararım, kendinizi koruyun tabi ama size şunu sölim kim olusa olsun fazla bi güvenmeyin nede olsa "AL GÜLÜM VER GÜLÜM" devrinde yaşıyoruz, yada belki size şu ata sözü bişey hatırlatır " ..........." bilmem anlatabildimmi benim gördüğüm şahid olduğum bunlar dikkatli olun derim, kin güttüklerinin peşini kolay kolay bırakmıyolar , artık suçlular ve suçluların arka bahçesine nasıl bi çare bulunur bilmiyorum",minareyi çalan kılfını uydurur misali" benim bu bahsettiğim soruna uygun bi çare bulunursa aslında daha iyi olur ben düşünüyorum düşünüyorum LAKAYIT KALMAKTAN BAŞKA Bİ ÇARE BULAMIYORUM...

SAYGILAR

Son düzenleme:
Back
X