• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sarkıntılığa uğradığımızda ne yapmalıyız...?

Sozlu tacizde, laf atmalarda tepki vermem o kim oluyor ki tepki verecem. Onlarin beklentisi tepki almak zaten. Basimi egerim yoluma devam ederim. Birgun elbet agir bir tas basini yarar.

Elle taciz olayi Allaha sukur basima hic gelmedi, ama boyle birseyde tepkisiz kalmam. Benim babamin, erkek kardesimin, esimin, sevgilimin ve ya akrabalarimin disinda hic bir erkek bana dokunamaz.

çok sinir bozucu bişey yaa

Allahım yaa bi gün akşam 7 kardeşimle markete gittik hava kararmıştı ozaman karşıdan karşıya geçerken arabadan üstümüze şişe fırlattılar tam önümüze düştü ya bi yerimize gelip kesseydi
aynı yerde başka zaman da gündüz gündüz üstümüze su attılar
yaparkende zevk çığlıkları atıyolardı bu kişiler
Allahım yaa
sinirden elim ayağım titremişti artık ordan geçmiyoruz
sözlü sataşanlara ise çok sinirlenmediğim sürece cvp vermemeye çalışıyorum seviyelerine inmeye ne gerek var
ama yinede Allah kimsenin başına vermesin

adam bana asılacak bende hiç birşey olmamış gibi davranacam:1shok:

kafa göz girerim valla....:mymeka::oklava:Kötü Kazen

demek sokakta yürürken biri bana sarkıntılık yapacak
bende yap kardeşim güzele bakmak,elleşmek sevaptır diyip sakin olacağım öylemi
çok saçma geldi banasengözlerimebaksanab
o gibi durumlarda elime ne gelirse kafasına geçirir,kafa göz dağıtırımjeyyar
tamamen katılıyorum
bayıldım yorumuna

çok sinir bozucu bişey yaa

Allahım yaa bi gün akşam 7 kardeşimle markete gittik hava kararmıştı ozaman karşıdan karşıya geçerken arabadan üstümüze şişe fırlattılar tam önümüze düştü ya bi yerimize gelip kesseydi
aynı yerde başka zaman da gündüz gündüz üstümüze su attılar
yaparkende zevk çığlıkları atıyolardı bu kişiler
Allahım yaa
sinirden elim ayağım titremişti artık ordan geçmiyoruz
sözlü sataşanlara ise çok sinirlenmediğim sürece cvp vermemeye çalışıyorum seviyelerine inmeye ne gerek var
ama yinede Allah kimsenin başına vermesin

geçmiş olsun tatlım yaa. vallahi verilmiş sadakan varmış.....
dediğin gibi allah kimsenin başına vermesin...

Sözlü tacizlerde hiç bir şey olmamış gibi davranırım onu yok sayarım zaten yanından geçip gidince ve ilgilenmeyince susar kalır eğer cevap verirsem devam edeceğini ve durumun beni daha çok üzeceğine eminim.

Ama elle taciz olursa ki başıma hiç gelmedi inşallah gelmez de onu orda rezil eder gerekirse yakında ( polis -asker -güvenlik görevlisi ) birilerine teslim ederim . Ayrıca elle tacizlerde sessiz kalınmaması gerektiğine inanıyorum çünkü etrafta mutlaka bir namus bekçisi biri oluyor ve o sapığın haddini mutlaka bildiriyor :))

Sözlü tacizlerde hiç bir şey olmamış gibi davranırım onu yok sayarım zaten yanından geçip gidince ve ilgilenmeyince susar kalır eğer cevap verirsem devam edeceğini ve durumun beni daha çok üzeceğine eminim.

Ama elle taciz olursa ki başıma hiç gelmedi inşallah gelmez de onu orda rezil eder gerekirse yakında ( polis -asker -güvenlik görevlisi ) birilerine teslim ederim . Ayrıca elle tacizlerde sessiz kalınmaması gerektiğine inanıyorum çünkü etrafta mutlaka bir namus bekçisi biri oluyor ve o sapığın haddini mutlaka bildiriyor :))

AYYY O ELLE TACİZ ÇOK FENA YA .. ALLAH YAŞATMASIN ....BENDE BU KONUDA KATILIYORUM SANA TATLIM...a.s.

Küfür etmem genellikle ama sessiz ve hareketsiz kalmam :) Bu yazıyı kim yazmış hürremciğim erkek mi acaba :)
Kısaca rahat durun işimizi rahat yapalım demek istemiş galiba :roflol::roflol:
Sözlü değil fiziksel olarak karşılık veririm, ah bir yakalasam :)

aynen özgürcem...CADIARZU
hatta farklı zamanlarda bana saldıran 4 kişiyi evire çevire dövdüğümü de bilirim...
polis gelene kadar adamlar kaçmıştı ama iyice dövüp rahatlamıştım...
şimdi bu nasıl olur falan demeyin.adam sarkıntılık ettiği zaman tüm gücümle en hassas yerine bir tekme atıyor,adamı yere düşürüyorum.sonrası zaten kolay:oklava:

yaff hürremcim bu nasıl modern kadınlıkmış yaa.. ben yeri gelir modern olurum ..yeri gelirsede yani tacizde falan valla çingene bile olurum............. .:oklava::oklava:
bu tacizcilerin ALLAH cezasını versin ..onların yüzünden topku taşıtlara binmekten nefret ediyorum ..pis pis yaslanmaya çalışırlar o kötü kokan nefesleriyle ..şeytan dio fırlat tekerin altına ..ben araba kullanıyorum ama park etmekte biraz acemiyim sayelerinde onuda öğrenip geliştiricem ..

yaff hürremcim bu nasıl modern kadınlıkmış yaa.. ben yeri gelir modern olurum ..yeri gelirsede yani tacizde falan valla çingene bile olurum............. .:oklava::oklava:
bu tacizcilerin ALLAH cezasını versin ..onların yüzünden topku taşıtlara binmekten nefret ediyorum ..pis pis yaslanmaya çalışırlar o kötü kokan nefesleriyle ..şeytan dio fırlat tekerin altına ..ben araba kullanıyorum ama park etmekte biraz acemiyim sayelerinde onuda öğrenip geliştiricem ..

İYİ EDERSİN TATLIM BENİM..a.s.

HAKİKATEN TACİZ BÜYÜK SORUN MALESEF...

allah belasını versin böyle taciz eden erkeklerin, kanları genlerinden geliyor şerefsizlerin... bacılar biber gazı bulundurun çantanızda tacize uğradığınızda bolca biber gazını sıkın allah ne verdiyse ağzını burnunu kıracaksın en güzel adalet kendi adaletin... ondan sonra polis gereğini yapar:))))

allah belasını versin böyle taciz eden erkeklerin, kanları genlerinden geliyor şerefsizlerin... bacılar biber gazı bulundurun çantanızda tacize uğradığınızda bolca biber gazını sıkın allah ne verdiyse ağzını burnunu kıracaksın en güzel adalet kendi adaletin... ondan sonra polis gereğini yapar:))))

HELAL DİCEM SANA...
BERBAT Bİ DURUM....ADALET AMA NASI....:uhm:

ben sözlü tacizlere kulak tıkıyorum ama elle taciz edilsem indiririm suratına yumrugu bağırırım polis varsa kaçar o da heralde:)basıma gelmedi allah korusun çok iğrençtir bi duygu olduguna eminim..bazen yolda yiyecek gibi bakan tipler olur ya hani o zaman bile kendimi kötü hissediyorum hele babam yasındakiler bakınca üfff iyice sinir oluyorum pislikler ..

ben sözlü tacizlere kulak tıkıyorum ama elle taciz edilsem indiririm suratına yumrugu bağırırım polis varsa kaçar o da heralde:)basıma gelmedi allah korusun çok iğrençtir bi duygu olduguna eminim..bazen yolda yiyecek gibi bakan tipler olur ya hani o zaman bile kendimi kötü hissediyorum hele babam yasındakiler bakınca üfff iyice sinir oluyorum pislikler ..

aynen katiliyorum tatlim.....dediğin gibi babam yaşindakilere hiç ama hiç yakiştiramiyorum....

bu yazıyı yazan muhtemelen sapık ....sürekli sarkıntılık yapıyor galiba...bayanlar sussun ses çıkarmasın ben elleyim diyor..oh ne ala....

geçen yıl bir akşam saat 9 civarıydı eşimle birlikte ana caddede yürüyorduk eşimin elinden tutmuştum.ara caddeden biri çıktı yanımızdan geçerken popomo elledi.çok sinirlendim.kendi kendime şimdi bağırıp çağırsam eşimin başı belaya girecek diye ..eşimde 2 gün sonra yurtdışına gidecekti.ama ben dayanamadım.dönüp adama git ananı elle diye bağırdım.eşimde ne olduğunu anlayamadı birden.hemen herifin arkasından yakalayıp adamın ağzını burnunu dağıttı tabi.adam eşimin elinden zor kurtulup kaçtı.
neyseki kaçtı..eşiminde başı belaya girecekti.böyle sapıkların Allah belasını versin..birde eşim yanımda yaw ne cesaret...hala aklıma geldikçe sinirlenirim..noluyorsa elleyince anlamamdım gitti.....

bu yazıyı yazan muhtemelen sapık ....sürekli sarkıntılık yapıyor galiba...bayanlar sussun ses çıkarmasın ben elleyim diyor..oh ne ala....

geçen yıl bir akşam saat 9 civarıydı eşimle birlikte ana caddede yürüyorduk eşimin elinden tutmuştum.ara caddeden biri çıktı yanımızdan geçerken popomo elledi.çok sinirlendim.kendi kendime şimdi bağırıp çağırsam eşimin başı belaya girecek diye ..eşimde 2 gün sonra yurtdışına gidecekti.ama ben dayanamadım.dönüp adama git ananı elle diye bağırdım.eşimde ne olduğunu anlayamadı birden.hemen herifin arkasından yakalayıp adamın ağzını burnunu dağıttı tabi.adam eşimin elinden zor kurtulup kaçtı.
neyseki kaçtı..eşiminde başı belaya girecekti.böyle sapıkların Allah belasını versin..birde eşim yanımda yaw ne cesaret...hala aklıma geldikçe sinirlenirim..noluyorsa elleyince anlamamdım gitti.....

CANIM....!
ÇOK GEÇMİŞ OLSUN.....KÖTÜ Bİ DURUM.....ALLAH KORUMUŞ EŞİNİN BAŞI DERDE GİRMEMİŞ.....AMA ADAMDA HAKETTİĞİNİ BULMUŞ....
HAKİKATEN NE OLUYOKİ ELLEYİNCE ... BEN DE ANLAMIŞ DİİLİM...:uhm:

BU ARADA RÜYACIM...YAZIYI YAZAN Bİ KADIN.....ŞİMDİ ADINI HATIRLAMIYORUM....MODERN KADININ EL KİTABI DİYE GEÇİYO.....BULDUĞUM ANDA ADINI VERİCEM SANADA....a.s.

kadın ozaman tacizden ve sarkıntılık edilmekten hoşlanıyor olmalı..yada ona hiç sarkıntılık etmemişler..gelsin ben sarkarım ona.....

genelde laf attıklarında hiç oralı olmuom köpek gibi konuşup duruolar. uzatmıyolar. ama lise zamanlarımızda cvp veriridik ozaman iş uzardı. sonra yolda hiçbişe yokmuş gibi yürüyüp yoluma gidiom. bizim evin aşağısında bi serseri grubu vardır herzaman ordadırlar. laf atarlardı herzaman hiçbizaman cvp vermdim onlara şimdi bikaç senedir ne laf duydum onlardan nede başka bişey.
Allah şükür şu zamana kadarda elle taciz falan olmadı olursada düşünemiyorum yani. bibergazı iyi fikir.

Back
X