- Konu Sahibi nikahxsxekeri
-
arkadaşlar saçlarım güçlensin ve yenisi çıksın diye sarımsak sürdüm. tamda alnımın üst kısmına. ve çok yandı. ama baya beklettikten sonra yıkadım. bi baktım derim kabarmış, cildim kıpkırmızı olmuş. su tolamıştı. hemde çok büyük bi alan. sonra araştırırken bu siteyi buldum. bilgili bayanlar lütfen yardım edin ne yapmalıyım....tatlicadiarzusenağlama
çok geçmiş olsun canım medacassol krem sür hemen iyileşir ve iz kalmaz sevgiler
canım zeytinyağı sür demekki çok tahtriş edip asitleri yakmış.birde bepanthene diye bir kre var onu silverdinle karıştır iyi gelicektir.normal yanıklarada birebir geliyor senin alnınada iyi gelicektir.
kız allah iyiliğini versin emi, kelmisin sen
tamamen kelleşen yere kanatana kadar sürerler ki çıksın diye (saç kıran hastalığında)var saçın gürleşmesiyle bi alakası yok sarmısağın bence
ama en fazla tahriş olmuştur alnın, kimyasal bi şey değil ki
korkma canım korkmaa emi :1hug:
tatlım çok sağol. bu söylenen ilaçları gidip soracağım eczaneye. ama yarına kaldı.benim korkum hep öyle kalması çok kötü bişey yaa:1no2:
canım benim ya içim cız etti gözlerim doldu birden...
nasıl aci cekiyorsundur kim bilir :teselli:
hemen bi doktora git lütfen...
sarımsak en güçlü doğal antibiyotiktir
fakat böyle bilinçsizce kullanılınca kötü sonuçlar da doğurabiliyor
yakıcı ozelliği var cunku
bu foruma üye olmakla çok doğru bir iş yapmışsın onu bil...
saç bakımı bölümünden derdine deva olacak formuller hizmetinde Şeniz
yeter ki bi an önce iyileşsin saç derin
hadi canım hemen acilin yolunu tut senağlama
arkadaşlar saçlarım güçlensin ve yenisi çıksın diye sarımsak sürdüm. tamda alnımın üst kısmına. ve çok yandı. ama baya beklettikten sonra yıkadım. bi baktım derim kabarmış, cildim kıpkırmızı olmuş. su tolamıştı. hemde çok büyük bi alan. sonra araştırırken bu siteyi buldum. bilgili bayanlar lütfen yardım edin ne yapmalıyım....tatlicadiarzusenağlama
canım öncellikle çok geçmiş olsun benim sana önereceğim eğer kullanabilirsen rif ampul var o çok iyi gelecektir sanırım sarmısak sana allerji yaptı rif ampul hem antibiyotiktir hemde yaranın kurumasını sağlayacak ve de ağrısını alacaktır çok geçmiş olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?