Sarsıntılı yolculuk düşük yapar mı?

Solukiklimler

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
21 Eylül 2022
628
54
18
Arkadaşlar ikinci tüp bebek denemesi için tedaviye başladım. Bundan önceki tedavimde de bebek tutundu ama bir beş haftalıkken düştü. Bir tane de normal gebelik yaşadım o da düştü.
iş yerim 40 dakikalık mesafede ve yolun bir kısmı kötü. Baya sarsıyor zıplatıyor . Bebeklerin düşmesinde bunun rolü var mı? Rapor mu alayım. Verirler mi ?

Arkadaşlar ikinci tüp bebek denemesi için tedaviye başladım. Bundan önceki tedavimde de bebek tutundu ama bir beş haftalıkken düştü. Bir tane de normal gebelik yaşadım o da düştü.
iş yerim 40 dakikalık mesafede ve yolun bir kısmı kötü. Baya sarsıyor zıplatıyor . Bebeklerin düşmesinde bunun rolü var mı? Rapor mu alayım. Verirler mi ?
Valla canım kişiden kişiye değişir bence ben transfer oldum yarım saat sonra İzmir'den Bodrum'a geldim doktora sordum birşey olur mu diye yavaş yavaş gidin demişti cuma günü randevum var yine Bodrum dan İzmir'e gittim çok sarılmadan mı yoksa mide bulantısı zorladı ondan mı kanaman oldu doktoru aradım Yok yolla alakası yok dedi tekrar yine siz doktorunuza sorun bnce

Bence kesın bellı olana kadar rapor alın sonra aklınız kalmasın ıns hayırlısı olsun

Isterseen rapor al, mümkünse görevlendirme işte.
Benim de yolum 30 dk ama yol sarsıntıli değil, olsaydı sürekli gitmemek için görevlendirme isterdim yakın yere.

Back
X