Merhaba kk.. gerçeklerle yüzleşmek ne kadar zormuş,dün eşimle aramızdaki sorunlardan konuştuk. 4 yıllık evliliğimizin 2 yıl içinde kızımızın doğumuyla gerçekleştirdiği değişimi.. birbirimize ne kadar uzaklaştığımızı.. öyle ki cinsel hayatımızın olmayışını geçtim artık ayrı odalarda uyuyoruz..
Dün ona benimle vakit geçirirken sıkıldığını konuşma başlangıcında daha “bitse de gitsek “ havasında olduğunu söyledim,doğruladı,hafif alaycı bir şekilde asıl istediğinin bu olmadığını,bitse de tv yi açsam diye geçiriyormuş içinden. Birbirimize karşı sevgimiz azaldı,sen benim sana söylediğim yani kızgınlıkla söylediklerimi içinden atamıyorsun dedim,sustu. Konuş diyorum sükut ikrardan ğelir diyor. Ama bana umut vermeyi de bırakmıyor(!) tekrar eskisi gibi güzel günlerimiz olursa ben de eskisi ğibi olabilirim diyor.. sanki çabalayıp onu kazanmak zorundaymışım gibi,tek yorulan oymuş bütün hatalı benmişim gibi.. çok kırıldım. Gün içinde ona vatsapptan bişe yazardım okumaya vaktinin olmadığını söylerdi,eve gelince de biraz kızımızla oynar o uyuyunca da geçer tv karşısına,benimle bişe yapmak istemediği açık..
Ne yapmalıyım da onun gibi umursamadan devam etmeliyim bilmiyorum. O çabalasın eyvah noluyor desin istiyorum??
Bunların başlangıcı ayrı odalarda kalmakla başlıyor , kızım beş aylık bir gece bile ayrı yatmadik yatamazda . Sadece kocalrin teklif etmesini bekliyor bayanların bir çoğu ,yada kocaya ima Edip icraatı karşıdan bekliyor . Fazla anaç ruhlu oluyoruz maalesef ..kocalar da bir süre sonra bu rutine alışıyor . Eşim kızım bir aylık olunca ben çocuğun yanında yapamam dedi ama çöktüm ümüğüneMerhaba kk.. gerçeklerle yüzleşmek ne kadar zormuş,dün eşimle aramızdaki sorunlardan konuştuk. 4 yıllık evliliğimizin 2 yıl içinde kızımızın doğumuyla gerçekleştirdiği değişimi.. birbirimize ne kadar uzaklaştığımızı.. öyle ki cinsel hayatımızın olmayışını geçtim artık ayrı odalarda uyuyoruz..
Dün ona benimle vakit geçirirken sıkıldığını konuşma başlangıcında daha “bitse de gitsek “ havasında olduğunu söyledim,doğruladı,hafif alaycı bir şekilde asıl istediğinin bu olmadığını,bitse de tv yi açsam diye geçiriyormuş içinden. Birbirimize karşı sevgimiz azaldı,sen benim sana söylediğim yani kızgınlıkla söylediklerimi içinden atamıyorsun dedim,sustu. Konuş diyorum sükut ikrardan ğelir diyor. Ama bana umut vermeyi de bırakmıyor(!) tekrar eskisi gibi güzel günlerimiz olursa ben de eskisi ğibi olabilirim diyor.. sanki çabalayıp onu kazanmak zorundaymışım gibi,tek yorulan oymuş bütün hatalı benmişim gibi.. çok kırıldım. Gün içinde ona vatsapptan bişe yazardım okumaya vaktinin olmadığını söylerdi,eve gelince de biraz kızımızla oynar o uyuyunca da geçer tv karşısına,benimle bişe yapmak istemediği açık..
Ne yapmalıyım da onun gibi umursamadan devam etmeliyim bilmiyorum. O çabalasın eyvah noluyor desin istiyorum??
İste dinlemeniz gereken yorum bu.Bunların başlangıcı ayrı odalarda kalmakla başlıyor , kızım beş aylık bir gece bile ayrı yatmadik yatamazda . Sadece kocalrin teklif etmesini bekliyor bayanların bir çoğu ,yada kocaya ima Edip icraatı karşıdan bekliyor . Fazla anaç ruhlu oluyoruz maalesef ..kocalar da bir süre sonra bu rutine alışıyor . Eşim kızım bir aylık olunca ben çocuğun yanında yapamam dedi ama çöktüm ümüğüne)) nasil alışırlarsa oyle gidiyirlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?