• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şaşırdım ama salaklığıma doymuyorum

ARKADASS

kocasının bebeği
Kayıtlı Üye
3 Ocak 2008
656
1
96
Eskişehir
ben gerçekten salağım ve hala doymuyorum salaklığıma c.tesi k.validem gittik k.validemin menekşeleri var bakamıyorum bir haftalığına şehir dışına cıkacak kızım sana vereyim işyerinde yeşillik alanımız var oraya ekerler dedi tamam anne dedim sonra çiçekleri veririker cok üzüldü ağladı(ama başka bişey üzüldü belli anlamadım ne olduğunu) bende üzüldüm nede olsa insanım ya vicdanim varya salağım salak ben eve geldim içim husursuz arıyımda nasılsun diyip kafasını dağıtım dedim aynen konuşma şöyle:
ben:anne nasılsın napıyosun
k.valide:iyiyim napıyım,
ben:aklımız sende kaldı nasılsın demek için aradım çiçekler için mi üzüldüm ayrıldın diye
k.valide:çiçekleri senin kafana geçiririm
ben:(şok geçirdim kala kaldım)neden öyle diyosun
k.valide:istedin cevap bu senin
ben :görüşürüz anne iyi geceler oğlunun selamı var

ağzım acım kaldı ne diyeceğimi ne söyleyeceğimi şaşırdım hala soktayım :1shok::1shok:

Son düzenleyen: Moderatör:
ben bir şey anlamadım. çiçekleri siz almadınızmı. size vermedimi..

ben hiç birşey anlamadım?
neden böyle yaptı ki?
öncesinde sonrasında birşeyler olmuş mutlaka..

(ama başka bişey üzüldü belli anlamadım ne olduğunu)

sorunun cevabı burda canım.

fakat ne olursa olsun öyle cevap vermek yakışmamış, kimseye yakışmaz...takdir ettim saygını bozmamışsın.

Niye telefon edip sormuyorsunki?....................

derim tabi anne neden böyle konuşrun diye şu cavbı verecek adım gibi eminim sen yanlış anladın ben öyle demek istemedim ben seni kızımdan bile cok seviyorum aynen bu cevabı verecek adım gibi eminimkafamçokkarıştı

ben bir şey anlamadım. çiçekleri siz almadınızmı. size vermedimi..

evet ciçekleri bana verdi al eksinler diye ama neden ağladı bilmiyorum ebnde üzüldüm işte dediğim gibi salaklık bende neden arıyorum ki o beni ağlatırken aradı mı ama salak insan olunca işte :mymeka:

Valla şok oldum inanki sen peki neden hiç bir şey söylemeden kapattın ki telefonu ??

şunu cok iyi biliyorum ki onun söylediği değil benim söylediğim havada kalacaktı ben böyle söyledim de bu kız cevap verdi olmayacaktı sanki bişey yokken söylemişim gibi olcaktı istediği gibi herşeyi haklıya cevirmeyi cok iyi biliyor Çok üzgünüm çoook

Neden ağlıyormuş peki?ki size böyle kırıcı davranmış?........................

birine sinirlenir oturup ağlar sonra etrafında kime gelirse genelde bana denk gelir ağzından cıkan kulağına uğramadan konuşur sen böyle söyledin diyincede yalancı yanlış anlayan sen olur cıkarsın ortaya

Back
X