• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şaşırdım ama salaklığıma doymuyorum

kız benimkide düğün olaağı zaman bi naz bi niyaz senkikız evi oymuş gibi düğünde oynamadı bile. zaten düğüne de ablasının kızı kaynım bide o geldi başkada akrabası gelmediydi.düğünü bizim akrabalarla yaptık.erkek evi gibi annem içti oynadı babam içmeden oynadı:) tüm sülale oynadı bi o oynamadı kız anası gibi naz yaptı surat astı.bide düğünçıkışı kaynım onu arabaya bindi sanmış teyzesinin kızı binince basıp gitmişler.soru filan soruyolarmış cevap yok bi bakmışlar arabada kadın yok:) sonra yarı yoldan geri dönmüşler.şaşkın orda ööyle bekliyo kimse bakmıyo bile:) sonra derdini hafifletmek için almışlar sahile filan götürmüşler.

Sabah sabah sen beni güldürdün Allah da seni güldürsün insallah delikafadulden

çok şaşırdım bayram değil seyran değil eniştem beni niye öptü bu hesaba dönmüş aynen

bu sabah gitti aramadım akşam eşimle konuştum akşama annen bana böyle böyle dedi dedim aama elini vicdanına koyarak konuşacaksın dedim kız kardeşin var evli onunda k.validesi var benim sana gösterdiğim desteği bunca zaman evliliğimizde yaşanan kötü günlere rağman senin yanında ve elini sımsıkı tutuyorum tutucamda maddi manevi her zaman seninde kız kardeşin böyle bir gelin diyelim(benim tam tersimdir) k.validesinin söylediklerini terbiyesini bozmadan susacak saygıda kusur etmeyecek bir gelin ve k.validesi bu lafları söylüyor bir abi olarak duysan bir anne olarad duysa ne hisseder ne yaparsın celip ne yapıyorsunuz nedemek bu demezsinizin seni cok seviyorsa oğlunu oğlunun sevdiği kadını sevmek zorunda ama ne yazıkkı ne seviyor nede sayıyor beni kabullenemedi ama amacı seni biliyor beni sevdiğini amacı bana böyle söyleyipo beni anemın kapısına göndermek başka amacı yok seninde yanına gitmeni sağlamak dedim iyi konuşmuşmuyum kızlar

bu sabah gitti aramadım akşam eşimle konuştum akşama annen bana böyle böyle dedi dedim aama elini vicdanına koyarak konuşacaksın dedim kız kardeşin var evli onunda k.validesi var benim sana gösterdiğim desteği bunca zaman evliliğimizde yaşanan kötü günlere rağman senin yanında ve elini sımsıkı tutuyorum tutucamda maddi manevi her zaman seninde kız kardeşin böyle bir gelin diyelim(benim tam tersimdir) k.validesinin söylediklerini terbiyesini bozmadan susacak saygıda kusur etmeyecek bir gelin ve k.validesi bu lafları söylüyor bir abi olarak duysan bir anne olarad duysa ne hisseder ne yaparsın celip ne yapıyorsunuz nedemek bu demezsinizin seni cok seviyorsa oğlunu oğlunun sevdiği kadını sevmek zorunda ama ne yazıkkı ne seviyor nede sayıyor beni kabullenemedi ama amacı seni biliyor beni sevdiğini amacı bana böyle söyleyipo beni anemın kapısına göndermek başka amacı yok seninde yanına gitmeni sağlamak dedim iyi konuşmuşmuyum kızlar

ee peki eşiniz ne dedi..

bişey demdi bunların hepsinde haklısın yok böyle bişey desem bile annem böyle düşündürüyor dedi ben artık annemi bırakalım kenara ben kendi evime aileme bakıcam artıksende takma boşver dedi

eşin haklı takmamaya çalış
en iyi tepki tepkisizliktir
inan insan düşündükçe daha çok deliriyor..

ben gerçekten salağım ve hala doymuyorum salaklığıma c.tesi k.validem gittik k.validemin menekşeleri var bakamıyorum bir haftalığına şehir dışına cıkacak kızım sana vereyim işyerinde yeşillik alanımız var oraya ekerler dedi tamam anne dedim sonra çiçekleri veririker cok üzüldü ağladı(ama başka bişey üzüldü belli anlamadım ne olduğunu) bende üzüldüm nede olsa insanım ya vicdanim varya salağım salak ben eve geldim içim husursuz arıyımda nasılsun diyip kafasını dağıtım dedim aynen konuşma şöyle:
ben:anne nasılsın napıyosun
k.valide:iyiyim napıyım,
ben:aklımız sende kaldı nasılsın demek için aradım çiçekler için mi üzüldüm ayrıldın diye
k.valide:çiçekleri senin kafana geçiririm
ben:(şok geçirdim kala kaldım)neden öyle diyosun
k.valide:istedin cevap bu senin
ben :görüşürüz anne iyi geceler oğlunun selamı var

ağzım acım kaldı ne diyeceğimi ne söyleyeceğimi şaşırdım hala soktayım :1shok::1shok:

:oklava:

Back
X