Şaşırdım Kaldım... Eşimin eşyalarının arasından cıkan diş

rose87e

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Mayıs 2011
95
14
88
İstanbul
Herkese merhaba,

Bugün gardırobumu temizlerken eşimin eşyalarının olduğu tarafta ve de en arkada bir diş gördüm. Sanki çocuk dişi gibi. Aklıma kötü birşey getirmek istemiyorum ama acaba büyü olabilir mi... Aranızda hiç böyle birşey bulan varmı. Eşim saklamış olsa neden öyle kuytu köşeye saklasın. Normal çekmeceye koyardı. Kaldıki hiç de huyu değildir birşey saklamak hatıra olarak da olsa.

inanmadığın sürece bu tür kötü şeylerin etkisi olacağına inanmıyorum Allah a sığın ve at gitsin dua et bol bol canım büyü yada değil ne kaybedersinki ?

Konu başlığı içeriği yansıtmadığı gerekçesiyle değiştirilmiştir.

Eşinize sormadınız mı? Herşeyi büyüye bağlamayın. Huzursuz yaşarsınız...

Saol cnm dediğin gibi allaha sığınmak en güzeli. Rabbim fırsat vermesin inş.

arkadaşın dediği gibi herşeyi büyüye yorma bence benim yardımcım evimden muska falan bulmuştu ama ALLAH var aklıma hiç kimse gelmedi..direk akla eşinin ailesi gelir ama yapmadıklarına adım gibi eminim boşver otur o gece bi yasin oku duanı et onuda at gitsin

öyle bişey bulunduğunda falan dua edip suya at gitsin derler ama yanlış mı biliyorum ki acaba?

öyle bişey bulunduğunda falan dua edip suya at gitsin derler ama yanlış mı biliyorum ki acaba?

doğru akan suya atılmalı ben öyle yaptım ya nereye atıldığıda çok önemli değil bence niyet önemli yazısı yok üzerinde ayet yok bişey yok bence şuan bile boşa tartışıyoruz nereye isterse oraya atabilir bence ama

ben sadece öyle kendimce bildiğim bişeyi söyledim yoksa tartışma olayı falan yok zaten !!!

evet bende öyle biliyorum. akarsuya atın derdi annem. eşinizle konuşun bakalım bir o ne diyecek. ben de düğünümden sonra bulmuştum bir şeyler. insan çok kötü oluyor valla.

Ya başta da dediğim gibi ben de kötü düşünmek istemiyorum ama insanın aklına bir ihtimal diye de takılıyor işte. Eşim gelince de bir konuşayım zaten atacağım bir yere hiç kafayı ona takmak istemiyorum Yatmadan da dualarımı okurum bol bol. Rabbim bilir gerisini. Çok teşekkürler yorumlarınız için kızlar.

Esinin kucukken kaybettigi disi olabilir..esin gelince cevap alirsan burda paylasirmisin?cidden merak ettim

eşin gelince haber verirmisin tatlım çok garip merak ettim valla

Bizim oralarda şöyle bişey vardı işte düşen dişini nereye koyarsan sende büyüyünce öyle olursun gibi bir söylenti vardı mesala eşiniz okumuş meslek sahibimi yada maddi durumu iyimi o dişi oraya koyan kişinin amacı buydu belkide ne bileyim öyle bişeydir belkide içinizi karartmayın hemen büyü zannedip

Eşim geldi ve de sordum tahmin ettiğim gibi o da bilmiyor. Artık bana da bol bol dua okumak kalıyor...

Allah Allah..neyse canım sen için ferah tut.kötü bişey düşünme bol bol dua et.Hatta evini silerken suya birazcık sirke damlatda öyle sil.bana öyle demişlerdi.bi kaç kere ard arda tekrarladım evimi silerken daha sonra da aklıma geldikçe döktüm.

Canım bizim oralar derken nereliydin tam olarak. Görümcemin 7 yaşında bir oğlu var. Görümcemin yapacağını sanmıyorum o böyle şeylere pek inanmaz ama acaba kayınvalidem işte büyüyünce dayısı gibi olsun diye mi koydu oraya acaba. Şimdi sen böyle söyleyince bir an bu ihtimal geldi aklıma ama yine de gizlice koymaları hata. Ben illaki onu bulacaktım bir gün. Söyleselerdi atmazdım bak

Gaziantepliz biz canim bazi yorelerde yaparlar oyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…