inanmadığın sürece bu tür kötü şeylerin etkisi olacağına inanmıyorum Allah a sığın ve at gitsin dua et bol bol canım büyü yada değil ne kaybedersinki ?
Saol cnm dediğin gibi allaha sığınmak en güzeli. Rabbim fırsat vermesin inş.
arkadaşın dediği gibi herşeyi büyüye yorma bence benim yardımcım evimden muska falan bulmuştu ama ALLAH var aklıma hiç kimse gelmedi..direk akla eşinin ailesi gelir ama yapmadıklarına adım gibi eminim boşver otur o gece bi yasin oku duanı et onuda at gitsin
öyle bişey bulunduğunda falan dua edip suya at gitsin derler ama yanlış mı biliyorum ki acaba?
öyle bişey bulunduğunda falan dua edip suya at gitsin derler ama yanlış mı biliyorum ki acaba?
doğru akan suya atılmalı ben öyle yaptım ya nereye atıldığıda çok önemli değil bence niyet önemli yazısı yok üzerinde ayet yok bişey yok bence şuan bile boşa tartışıyoruz nereye isterse oraya atabilir bence ama
evet bende öyle biliyorum. akarsuya atın derdi annem. eşinizle konuşun bakalım bir o ne diyecek. ben de düğünümden sonra bulmuştum bir şeyler. insan çok kötü oluyor valla.
Ya başta da dediğim gibi ben de kötü düşünmek istemiyorum ama insanın aklına bir ihtimal diye de takılıyor işte. Eşim gelince de bir konuşayım zaten atacağım bir yere hiç kafayı ona takmak istemiyorumYatmadan da dualarımı okurum bol bol. Rabbim bilir gerisini. Çok teşekkürler yorumlarınız için kızlar.
eşin gelince haber verirmisin tatlım çok garip merak ettim valla
Eşim geldi ve de sordum tahmin ettiğim gibi o da bilmiyor. Artık bana da bol bol dua okumak kalıyor...
Bizim oralarda şöyle bişey vardı işte düşen dişini nereye koyarsan sende büyüyünce öyle olursun gibi bir söylenti vardı mesala eşiniz okumuş meslek sahibimi yada maddi durumu iyimi o dişi oraya koyan kişinin amacı buydu belkide ne bileyim öyle bişeydir belkide içinizi karartmayın hemen büyü zannedip
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?