Olmadınız ama yinede yorumlar zoruma gitti sadece sizin değil tamam herkes yardımcı olmak için yazıyo ama bilmiyorum çok moralim bozuldu zaten 1 haftadır çok kötüyüm hiç gülmüyorum dokunsanız ağlicam o derecedeyim bende böyle olsun istemezdim kim isterdiki. 16 yaşında huzursuz aileden kaçtım aslında eşimle mutlu olurum diye hastalığı umrumda değildi çok seviyorum onu hala. Çocuktum daha belki annesi öz annem gibi olur herşeyi onunla öğrenirim onlarla büyürüm dedim ama zamanla anlaşmazlıklar başladı davranışları değişti kötü biri olduğunu anladım eşim sağolsun hiç ezdirmedi beni. Büyüdükçe kendimi savunmaya başladım biri bişey dese cevabını alıyor. Bi düşük yaptım günlerce ağladım bikere gelip geçmiş olsun iyimisin demedi bana. Üstlerinde çok emeğim var kendi aileme yapmadıklarımı onlara yaptım ben kpmi seviyorum konusur ama yerinde konusur hakkıyı haksızı bilir ama kvme hakkım hiç bi şekilde helal değil emeklerim haram olsun beni bu durumda üzdüğü için. Odamdan çıkıyorum yemek yapmak için arkamdan fısır fısır konuşur ben ne yaptım bu insanada bukadar kötü davranıyo bana anlamadım sizde içimizde olmadan yaşamadan ne çektiğimi bilemezsiniz okadar çok çektirdilerki bana artık yüzünü görmek istemiyorum daha fazla burda yaşamak istemiyorum çocuğum küçükken benden soğutuyordu bana değil ona anne diyodu nasıl zoruma gidip ağlıyodum bilemezsiniz şimdi çok şükür evladım yanımda eşim arkamda bebeğim istemeden oldu bunun içinde kızıcaksınız belki ama oldu işte. Onu bu evde doğurmak istemiyorum ne derseniz diyin para bulamasam bile boş eve çıkıcam gücüm kalmadı çünkü artık dayanamıyorum bittim resmen yıldım çok kötüyüm
Bak canım,yorumlara üzüldün evet ama hala farkında değilmisin?
Sevdin kaçtın,ailende huzursuzdun,ama akıllıca davransaydın canım keşke

Düşük yapmışsın,yerini doldurmam lazım bebeğimin demişsin.
E zaten bir tane varmış,istemeden hamile kaldın doğur tamam da düşen bebeğin yerine hemen doldurma hevesi

Ah kuzum vallahi bunları üzülerek yazıyorum,o bir kızınla evlat sevgini giderseydin,daha yaşın kaç,6 yıl sonra doğursan 27 yaşında olurdun

Yavrun sağlıcakla gelsin,ama inan ki süreci iyi yönetebilsen işler çok başka olurdu.
Orada yaşadığın sıkıntıyı da anlıyorum,eminim bir çok kişi de anlıyor,birçoğumuz senin yaşadığın zorlukları yaşadık.
Örneğin ben,2 parça eşyamla çok eski bir eve taşındım,yıllarca en basit eşyalarla yetinerek çocuklarım paçamda çalıştım,iki aileden de çöp beklemedim kesinlikle.
Bugün rahatladıysam o emeklerime borçluyum.
Karamsar olma sen yine de,yaparsın,eğer cevaplarını verebiliyorsan o evden ayrılma,ama dayanamıyorsan arkana da bakma,küçük ucuz bir ev tut,2ci el dükkanlarında ucuz eşyalar oluyor.Geçenlerde gördüm,zor durumda bir aile gayet güzel eşyalar almış onlardan.
200e filan çamaşır makinesi almış.
İstersen yaparsın,fakat lütfen 3cü çocuk için tedbir al...