evet ogün aç uyuduk
kızımız küçük oldugu için gece kalkıp bir parça ekmeklikten ekmek verdim çocuk cok ağladı bilmediğimiz bir şehirde oldugumuz için gecenin o saati dışarı cıkmadık yeniden.
sabah kalkıncada söyledim kızım için bi parça ekmek aldım diye.
Ay yavrum ya üzüldüm simdi hic birsey ikram etmedi mi yani yemek disindada..
Yani sizi yola koyuyor gercekten musait degilse degilim desin ne bu böyle ayip..
Ay yavrum ya üzüldüm simdi hic birsey ikram etmedi mi yani yemek disindada..
Yani sizi yola koyuyor gercekten musait degilse degilim desin ne bu böyle ayip..
canım sadece çay yaptı sağolsun o da eşinin bir kaç kez dürtmesiyle.ama cocuga laf anlatamıyorsun işte bizim için yemek değildi zorun olan ,sorun sadece tavırlarıydı
canım sadece çay yaptı sağolsun o da eşinin bir kaç kez dürtmesiyle.ama cocuga laf anlatamıyorsun işte bizim için yemek değildi zorun olan ,sorun sadece tavırlarıydı
İnsanların yüzü kösele gibi olmuş valla.Çok üzüldüm sizde bir gariplik yok hadi yemek yapmadın çayın yanına bir kek bi kurabiye çıkar bari hazır al nolucak misafir aç gelir tok gelir bilinmez o yüzden iyi kötü birşeyler yapılır bu gelene saygıdır bir de çocuk var düşüncesiz çocuk aç mı diye sor bari kusura bakmayın ama bu insandan dost falan olmaz
evde hiçbirşey yoksa,para verip harcamada yapmak istemiyosan peynir zeytin ekmek çıkar,iki yumurta kır,insan düşmanına davranmaz böyle yazıklar olsun ayıp ayıp,bide nasılsın diye soruyosun,ben olsam silerim onu heryerden ve hayatımdan,onlar akıllı da sen enayimisin boşversene....
Arkadasinin yaptiginin hicbir aciklamasi yok. Gorgusuzluk, cok ayip etmisler.
Ben olsam bir daha boyle bana hayirsiz bik bik dediginde butun etegimdekini dokerdim. Hic tutamam icimde boyle seyleri, illa yuzune vururum. Belki utanirdi.
Boyle arkadas olmasa da olur.
Suçu kendinde arama
Bekarken arkadaşlık kolayda evlenince herkes kadın olamıyor
Sıkma canını bu seninle ilgili bir durum değildir.
Benimde çok var çevremde evlenmiş ama beceriksiz kız arkadaşlarım.
Onlar öyledir, akıllarına gelmez aç mısın tok musun, uzun yoldan gelmişsin yorgun musun değil misin.
Sorumsuz insanlar işte.
Benime vime misafir geleceği zaman ben günler öncesinden evimi siler süpürür temizlerim, alış verişimi yapar yemeklerimi hazırlarım tatlıma kadar herşeyimi hazırlarım dört dörtlük misafir ağırlarım ama gel gör ki daha hayatımdaki hiç bir arkadaşım beni bu şekilde ağırlamamıştır. Biz birine oturmaya gittiğimizde kurupasta çay verir yollarlar evimize.
Eşim hep kızar insanlara fazla değer veriyorsun bak millete kimse misafir gelecek diye kendini senin gibi öldürmüyor der.
Yani bu seninle ilgili değil emin ol. Senin arkadaşın evlenmeyi bilmiş ama kadınlığı bilememiş.