hangisine üzüleceğimi şaşırdım ,çok doldum artık anlatıp rahatlamak istiyorum

öyle canım ama yinede kendini üzmeden yap giden zaman geri gelmiyor zamanını kendini üzerek geçirme derim ben:34::34:

aman canim yaa bunu mu bukadar dert ettin sendee
tabiki siradan bir durum degil, caninin skilmasi normal ama abarttigin kadarda degil
hayatta neler oluyor bilsen
yildonumunuzde tavir yapti diye bukadar cok uzulduysen, allah korusun yarin oburgun dugununde birsey olur misal orada annen tavir yapar ozaman herhalde uzuntuden olursun sen
bukadar cok moralini bozma hersey icin ;)

Annenle babanin iliskisi nasil peki?

Baban duygularini belli eden, anneni simartan, ilgi gosteren biri mi?

Yoksa umursamaz, ilgisiz bir es mi?

Annenin babana kusmesini sormuyorum ama. Ona da yapiyormus.

Baban nasil bir es sence?

Kızma canım ama annen gerçekten sorunlu birine benziyo tıpkı benim annem gibi :18: Kardeşin var mı hiç? :44:

Annenle babanin iliskisi nasil peki?

Baban duygularini belli eden, anneni simartan, ilgi gosteren biri mi?

Yoksa umursamaz, ilgisiz bir es mi?

Annenin babana kusmesini sormuyorum ama. Ona da yapiyormus.

Baban nasil bir es sence?

anneme değer verir babam aşikar bir şekilde belli edemez ,öyle çok anlamlı sözler falan söyleyemez ama yinede sevgisini belli eder annemde bunu bilir anlar yani ama öyle anneme şımartacak kadar değil

aman canim yaa bunu mu bukadar dert ettin sendee
tabiki siradan bir durum degil, caninin skilmasi normal ama abarttigin kadarda degil
hayatta neler oluyor bilsen
yildonumunuzde tavir yapti diye bukadar cok uzulduysen, allah korusun yarin oburgun dugununde birsey olur misal orada annen tavir yapar ozaman herhalde uzuntuden olursun sen
bukadar cok moralini bozma hersey icin ;)

o gün tavır yapmasınıda geçtim beni bu davranış bozuklukları üzüyor

üzgünüm canım ama değişmez böyle gelir böyle gider
ben eşimle 17 yaşındaydım tanıştığımda ailemlede görüştürmüştüm gizli kapaklı iş istemediğim için laf söz etmesin millet diye hem kızının nasıl biriyle olduğunu bilir içi rahat eder dedim sonra zamanla
bunlar bizdede yaşandı evliyiz hala arada annem ben daha sormadan eşim dışarı çıksa dışardan gelse nerdeydin kimleydin niye surat yapıyo bana niye sohbet etmiyo filan diye söylenip durur arada küser ben alıştım ama yıpranan sen oluyorsun bir zaman sonra değişmez çünkü başta yaptık hatayı ne diyim inşallah bizimki gibi olmazsın:ssz:

canım okurken bıraz gulumsedım lutfen kızma bana .
annen cok tatlı kaprısı var ,cok guldum gercekten:9:
sevgılının samımı olup olmadıgını "annem "derse samımı oldugunu anlıyor .
ama "annecıgım "derse samımıyetsız oldugunu anlıyor .
ozellıkle buraya cok guldum ya .annen gercekten cok kaprıslı takıntı bırı .
bosver tatlım uzme kendını .annenın ne yazık kı boyle alınganlıkları oldugunu
daha oncekı konundan da belırtmıssın .ama huy tatlım bu .huy asla degısmez bılmıyormusun .
boyle kabul etmekden baska caren yok malesef.

üzgünüm canım ama değişmez böyle gelir böyle gider
ben eşimle 17 yaşındaydım tanıştığımda ailemlede görüştürmüştüm gizli kapaklı iş istemediğim için laf söz etmesin millet diye hem kızının nasıl biriyle olduğunu bilir içi rahat eder dedim sonra zamanla
bunlar bizdede yaşandı evliyiz hala arada annem ben daha sormadan eşim dışarı çıksa dışardan gelse nerdeydin kimleydin niye surat yapıyo bana niye sohbet etmiyo filan diye söylenip durur arada küser ben alıştım ama yıpranan sen oluyorsun bir zaman sonra değişmez çünkü başta yaptık hatayı ne diyim inşallah bizimki gibi olmazsın:ssz:

gidişat aynı galiba ,benim annem zaten eskiden tanıyordu sevgilimi, bende yinede her şeyimi bilsin içi rahat olsun diye görüşmelerini istedim sonra samimiyet aldı başını gitti..resmen annem bana gösterilen ilgi gibi ilgi bekler oldu sevgilimden :25:isteği olmayınca yada hoşuna gitmeyen bir şey olunca küsüyor

canım okurken bıraz gulumsedım lutfen kızma bana .
annen cok tatlı kaprısı var ,cok guldum gercekten:9:
sevgılının samımı olup olmadıgını "annem "derse samımı oldugunu anlıyor .
ama "annecıgım "derse samımıyetsız oldugunu anlıyor .
ozellıkle buraya cok guldum ya .annen gercekten cok kaprıslı takıntı bırı .
bosver tatlım uzme kendını .annenın ne yazık kı boyle alınganlıkları oldugunu
daha oncekı konundan da belırtmıssın .ama huy tatlım bu .huy asla degısmez bılmıyormusun .
boyle kabul etmekden baska caren yok malesef.

yok niye kızayım ağlar mısın güler misin bende bilemedim...evet huy babam öyle diyor ben 20 yılda değiştiremedim sende değiştiremezsin diyor:50:

Back
X