- 28 Şubat 2012
- 2.512
- 1.252
- Konu Sahibi yasmin1985
kızlar az önce başıma çok ilginç birşey geldi.oturuyorum evde temizlik yapmıştım pc yi açtım dizi izliyorum.k.valdemde dışarı çıkmıştı hava güzel olunca çıkar dışarı oturur falan asıl konu k.valdem dışarı çıkarken kapıyı kilitmez anahtarı alır yanına zaten ben evdeyim niye kiletlesin.aynı şekil bende kilitlemedim kapıyı.diziyi izlerken kapı sesi geldi bende k.valdem sandım arkasından daha kuvvetli bir kapı sesi geldi anne dedim sen mi geldin ses yok.kalktım bakayım dedim gelen giden yok kapıyı açıp dışarı bakayım dedim ilk delikten baktım kimse yok sonra kapıyı açıcam bakıcam kapı kilitlenmiş açılmıyor allah allah dedim bu kapı niye kilitlenmiş aldım elime anahtarı açtım kapıyı gerçekten kilitli çevirdim kiliti öyle açıldı.kapıyı açınca kapının önünde bir merdiven gördüm en üst kattayım ben merdivenden biri çatı katına çıkmış.içeri girdim k.valdemi aradım anne sen mi kiltledin kapıyı diye yok dedi kilitlemedim.sonra deilikten baktım çatıdan 20 yaşlarında bir çocuk indi aldı merdiveni gitti eşimi aradım o arada oda koşa koşa geldi baktı kapıda zorlama yok.benim tek takıldığım nokta kapının nasıl kilitlendiği.kafamda deli sorular