şaşırdım

kristaltane

işte ben
Kayıtlı Üye
23 Ağustos 2009
1.914
0
116
Malatya
selam kızlaaar aslında benim derdim yok
benim 3 yıldır bir ilişkim var birbirimizle her yönden anlaşıyoruz çok seviyorum onu
aynı yaştayız şimdi biz artık evlenmek istiyoruz çünkü ayrı şehirde yaşamak birbirimizi göremek çok zor geliyor birde ama sorun şuki o daha 1. sınıfta açıktan okuyor aynı zmanda bir gazetede çıkrmak isityor çıkaracak yerel bazda ilk adımlar atıldı ama resmi birşey ok şuan eğer o iş kesinleşirse bu olayı ailemize anlatalım mı gerçi biliyorlar ama kesinleştielim mi yani ne diyorsunuz daha askerliğini yapmadı askerliği gerçi 4 yıl okuduğu için az yapacak ve okulun bitmesine daha var kafam karışık artık evlnmek istiyoruz ama kesin bir işi söz konusu değil kesinleşirse de bu sefer askerlik biz bu süreçte nişanlı kalmaya bile razıyız ailemde pek olumlu duracak gibi değil süreç uzun olduğu için

kaç yaşındasın ki sen ? yerel gazete satsa bile ne kazanırki evlenmeyi düşünüyosun? ah gençlik ahh :hulya:

bence işi kesinleşmeden asla adım atma canım
açıktan okuması engel diil evlenmenize
ama o yıllar sonra askere gittiğinde napıcaksın bunu düşündünmü
tmm birbirinizi özlüosunuz falan ama evlilik hemen verilcek bi karar da diil

benım nişanlımında 4 yılı var askerlık ıcın ve nişanlıkdık başta bızde tepkı aldık daha askerlık var falan dıe ama sonucta kısa donem yapıcak ve bız evlenmıs olucagız muhtemelen ıstıyorsanız yapın bence ama işinizi oturtun önce bızde sımdı temellerımızı atıyoruz esyalarımızı alıyoruz tepkı verdıklerı ıcınde hıc bır sekılde masraf yaptırmıyoruz kendımız yapıyoruz herseyı sızde oyle yapabılırsınız cunku uzayınca ınan herseyın cılkı cıkıyor

ayy okulu bitsin dicem 4 yılı var daha 1. sınıfta.
e yerel gazete çıkarırsa orda çalışıcak yani.
sen ord ayaşamaya razımısın
bide askerliğini yapmamış daha
nişanlı beklemek çok zordur cnm
ailelerle köprü kurmak vs bunlar biraz ağır işler.
kaldırabilirmsiniz?

kaç yaşındasınız?

Daha karşınızdaki insanın elle tutulur bir işi yok gördüğüm kadarı ile
Yaşınız daha çok genç sanırım
Nedir bu aceleniz??
Önünüzde uzun bri yol var..
Hatırlatırım ki zamanı ileri saramazsınız..
Bunun için de çabalamanız sizi ileride sıkıntıya sokacaktır..
Aşk..meşk geçici bunlar
Acele ederk hata yapmayın
.

selam kızlaaar aslında benim derdim yok
benim 3 yıldır bir ilişkim var birbirimizle her yönden anlaşıyoruz çok seviyorum onu
aynı yaştayız şimdi biz artık evlenmek istiyoruz çünkü ayrı şehirde yaşamak birbirimizi göremek çok zor geliyor birde ama sorun şuki o daha 1. sınıfta açıktan okuyor aynı zmanda bir gazetede çıkrmak isityor çıkaracak yerel bazda ilk adımlar atıldı ama resmi birşey ok şuan eğer o iş kesinleşirse bu olayı ailemize anlatalım mı gerçi biliyorlar ama kesinleştielim mi yani ne diyorsunuz daha askerliğini yapmadı askerliği gerçi 4 yıl okuduğu için az yapacak ve okulun bitmesine daha var kafam karışık artık evlnmek istiyoruz ama kesin bir işi söz konusu değil kesinleşirse de bu sefer askerlik biz bu süreçte nişanlı kalmaya bile razıyız ailemde pek olumlu duracak gibi değil süreç uzun olduğu için

iiş yoksengözlerimebaksanab
askerlik duruyor:olmaz:
ve siz evlenmek istiyorsunuz... yani yeni bir hayat kurmak :roflol::roflol:

ordan bakınca evlilik kolay görünüyo galiba:olmaz:askerlik yapmamış iş daha belli değil ve evlilik:bbo:bunlar tam bile olsa sorumluluk almak zor.yasakkelime

hem askerlik yok kaldi ki 4 yillik okuyanlar kisa donem askere gidecek sarti yok artik biliyorsun..
e is yok kaldi ki hemen evlenseniz dahi hem okul hem is hem ev aile sorumlulugu sevgilin kaldirabilecek mi?
3 yildir beraberiz ama ayri sehirlerdeyiz diyorsun.. bence bu cok buyuk bir risk.. bu 3 yilin hicbir donemi yanyana gecmedi ise evlenmek icin acele etme derim..
uzaktan yurutulen iliskilerde evlenildiginde bazi suprizlerle karsilasabiliyor insan..
egri oturalim dogru konusalim simdi sen benim kizim olsan, hayatta musade etmem bu durumda evlenmene de nisanlanmana da..
ailen olumlu bakmamakta hakli bence.. en azindan adam akilli bir isi olmasi okulunda da son siniflarda olmasi lazim ki nisan dusunulsun..
degilse bence cok ama cok erken..

işi yok ..askerliğini yapmamış...
ailen sıcak bakmaz...
canım ne diye kendinizi kandırıyorsunuz..aşk diye bişeymi var
ee tamam aşkımız var diyorsanız birde mantık ara ben mantık da bulamadım bu işte...
bi dur bakalım hayatı nasıl göğüsleyecek, neler yapacak, elinden neler geliyor...çivi çakmasını biliyormu?hayatını nasıl kuracak, sana ne verebilecek... bir bak uzaktan bir izle bakalım benim çook arkadaşım yatan kocaya baktı borçlarını ödedi ...
neden acele ediyorsun gazete çıkartacakmış ...bence bu çocuk patron olma derdinde ...bu da şu demek oluyor ki ; birinin yanında maaşla çalışacak biri değil... buda şu oluyor ki ; patron olmazsa evde yatar iş yok der..buda yine şu demek oluyor kiii ; sen bakarsın olsun çalışırsın dimi

Back
X