yazıp yazmama konusunda tereddütüm vardı ama dayanamıyorum artık
sevgilimi çok seviyorum ama kuzeni yüzünden didişmekten çok sıkıldım oda sıkıldı tabi
yardım istiyorum sizden konu şu ki..sevgilimin kuzeni olan bayan bunu arada sırada arayıp konuşuyordu bende kıllanıyordum istemiyordum kızıp küsüyordum söz veriyodu bidaha konuşmayacağım diye ama kısa zaman içinde hoooppp mevzu başa..neyse facede kız benide onuda eklemiş.
ben onun teklifini yok saydım kediminkini ne yapsam diye düşünürken bu nete girip benim faceden onu kabul etmiş kendindende eklemiş.
bir iki saat önce gördüm mesaj hakkım yok bişi diyemedim köpürüyorum ama ne yapmalıyım nasıl davranmalıyım bilmiyorum..istemediğimi eklemesini defalarca söyledim o akraba dedi..
şimdi ben ne yapayım basit bi akraba aman ne olcak deyip hayata kaldığı yerden devam mı edeyim?
sen nasıl beni dinlemezsin diye kıyametimi koparayım??:kedi::2:bilmiyorumkismile:gitmehaoldumsmile
hayatiniz boyunca kendinize,iliskinize tehdit olarak gordugunuz insanlari puskurtemezsiniz. buna alisin, her istediginizi kendi hayatinizdan ya da sevgilinizinkinden uzaklastiramazsiniz. hakkiniz yok ayrica gucunuz yetmez.. kuzeni ikinizi birden eklediyse kabul edin gitsin..birbirinizin sifresi varmis zaten. nedir telasiniz? sevgilinizin uzerine bu kadar duserseniz kaybeden siz olursunuz. kiskansaniz da azcik cool davranin belli etmeyin.. dahasi kiskanmamaya killanmamaya calisin... bu olayla ilgili olarak da sevgilinizi sasirtip sesisinizi cikartmayin..birakin kiz nasil biri oldugunu gostersin. belki de seviceksiniz..
e ama sende ekleyip kendinde yoksaysaydi kiza ayip olmayacak miydi?önceden bİ ilişkileri yok hatta kız bundan sekiz yaş büyük
ama akrabalarından bi onun devamlı araması tuhaf değilmi...
bende kabul etsin sorun değil ama kendisinde eklemesine çok bozuldum..
önce nie diye sorup sonra takmıyomuş gibi davransam mı acaba...bilmiyorumkismile
e ama sende ekleyip kendinde yoksaysaydi kiza ayip olmayacak miydi?
niye diye sorsaniz neden eklemeyim bir sebep var mi bunun icin dese ne diyceksiniz? sirf ben istemiyorum derseniz orda ben olsam dellenirim yani..
hic takmayin..
sakince takip edin bakalim bir tuhaflik var mi.. devamli aramasinin sebebi bir iyilik isteyecek olmasi olabilir hemen lafa giremiyor olabilir. cok kuskucusunuz bence.. bu tur davranislar kimi olsa bir sure sonra biktirir.dikkat edin..
bir insani notralize etmenin, sevgilinin gozunde buyumesini onlemenin tek yolu o insani onemsedigini sevgiline belli etmemektir. sen ne kadar ona olan negatifligini belli edersen sevgilin onu o kadar savunmak zorunda kalir. belki de savunurken onda daha once farketmedigi iyi seyleri bile farkeder olur. sen de essegin aklina karpuz kabugunu dusurdugunle kalirsin..bunu bu olay icin soylemiorum gerci. kiz cok buyukmus sevgilinden.mumkun degil birsey olmasi. ama genel olarak ne kadar onemsemez gorunursen o kadar karli cikarsin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?