Arkadaşım kusura bakmada bu düşüncelerin bana çok saçma geldi.Bazı arkadaşların dediği gibi ilişki yaşasa ayrılsa önceden anlayacağımda bu durum ne şimdi? Ayrıca da kız 8 yaş büyük kaldı ki büyük olmasın bu ne kıskançlık nasıl bi duygu kusura bakma da anlayamadım.Kuzen yani bu ya dayının amcanın ya da halanın kızı farzet.Sen durup dururken niye böyle düşündün hiçbir sebep yokken üstelik ortada anlayamadım.Çocuğun şifresi bile var üstelik sende.Sanırım dertsiz başınıza sıkıntıdan iş arıyorsunuz.Belki çok sert bi dil oldu yazdıklarım öyleyse kusura bakma ama kendimi senin ya da arkadaşının yerine koyuyorumda bana çok saçma geliyor.
bahsettigin kisi erkek arkadasinın kuzeni farkında mısın?
buna da mı mudahele ediyorsunuz artık?
akrabalariyla arasına giriyorsunuz yok yere hemde..
bana erkek arkadasım diyecek böyle bir şeyi....ooof of oof ne kıyamet koparirdim..
ailesiyle arasına girmeye ne hakkınız var?
helal olsun erkek arkadaşına sabirli,anlayisli cocukmus..ses çıkarmamış..
bence de çok abartıyorsunuz boşuna huzurunuz bozuluyor ve sevgilinizi bunaltıyorsunuz
kuzeniymiş yani tabi arar sorar bi de arada 8 yaş var yapmayın lütfen
merak ettim o da sizin kendi kuzenlerinizle görüşmenize müsade etmiyor mu?bilmiyorumkismile
siz yokken kuzeni vardı bunu unutmayın...bence hata erkek arkaaşınızda gereksiz ve çoook abartı olduğunu düşündüğüm kuzeni ile görüşmeme isteğinizi kabul etmemeliydi....ben olsam öyle yapardım en azından....
oldu olacak dişi sinekleri de uzaklaştırın etrafından...ve ayrıca kuzenler birbirini arar...(genelllikle)
televizyon ve gerçek hayatı birbirinden ayıramamak ne hale getirdi ilişkileri....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?