Şaşkın

Yanı bencede oha oha yuuuuh mugecım sen uzulecegıne kuetulduguna dua et cunkı malesf adamın anlattgı gıbı bır ıkı defalık cınsellık degılmıs olay alcak mıdesızler !!!
 
Selam kızlar yine ben.
Tamam dediğim artk toparlıyorum kendimi dediğim her an en dibe çakılmak zorundayım sanırım.
Boşanma davamı açtım, artık resmen her şey bitiyor.
O kadar iyiydim ki bir ara ben bile şaşırıyordum halime.
Bu gün teyzemi o annesi olan insan müsveddesi aramış ve laf dalaşına girmişler, "ondan gelinlik mi gördük, şimdiki gül gibi" demiş. Teyzem o ne demek deyince kıvırmış, bundan sonra gelinim olmayacak mı sanki filan diye.
Bunu duyduğumdan beri ağlıyorum. Herhalde o kızla evlenecek. Boşanmam diyip duran adam bir anda kabul etti her şeyi. Vardı yani zaten bir şeyler. Şaka gibi ya. Eşek şakası yapıyorlar sanki bana.

Bir insan daha ne kadar aşağılanır bilmiyorum. Bari boşanalım dimi bir dur...
Kendimi yine dünyanın en yalnız en beceriksiz en aptal insanı gibi hissediyorum.
İçimi dökmek istedim. Herkese karşı rol yapmaktan sıkılmış durumdayım.
Mars'a bileti olan varsa bana satsın.
Bu dünya bana dar.

epeydir buraya girmiyordum konunuzu görünce çok şaşırdım.en başından beri okudum ve inanın içime bir öküz oturdu sanki.burda sevdiğim birkaç kişiden birisiniz ve ben bu kadar iyi kalpli birisinin eninde sonunda mutluluğu bulacağına gerçekten inanıyorum.sakın teselli gibi algılamayın yazdıklarımı tamamen hissettiklerimi söylüyorum :KK54:
bence eşiniz epey bir tutuşmuş sizin de fikrinizi değiştirmek için son blöflerini yapıyor yemeyin attığı yemi derim.
he diyelim ki haber doğru valla sizin gibi birini asla bulamaz bulsa da kimse o adamı çekmez çekse de en fazla kırk gün sürer :KK70: tekerleme gibi oldu ama epeydır biliyorum konularınızı azçok.kimsenin tahammül etmeyeceği kadar fedakar anlayışlı bir eştiniz.nasılsa elinin altında diye sizi tınlamıyordu şimdi kaybedince kıymetli olcaksınız.
biliyorum affetme düşünceniz yok, doğrusu da o .ama yine de söylemek isterim ki affetseniz bile affedene kadar kapınızda kul köle olup sonra ummadığınız anda terk eder çünkü adam bencil ve evliliğini bile kazanmak kaybetmek olarak görüyor.şuan o yenik affetmeniz lazım ki kazanan konumuna o geçsin . zaten boşanma işlemlerinize de başlamışsınız umarım her şey güzel olur sizin için .aynı yaştayız henüz evlenmedm demem o ki sevmek sevilmek dha doğrusu doğru insanı bulmak için geç sayılmaz :KK68:
 
Şıngır mıngır giyinir süslenir.
Şöyle bi ortalıgın tozunu attırmayanın taaaaa:deli:
Sosyal medyadadaa boy boy resim atardım:KK53:

Herkese 3 maymunu oynamak cok zordur ama emin ol en güzeli budur.
Düğün daveti eline gelsede üzülme hak edicek biri değil o.
 
Erkeklerin özünde var ayrılık sürecinde çirkinleşmek de anneleri bu işe maydanoz olunca iğrenç ötesi oluyor. Özrü kabahatinden büyük resmen, sırf seni sinir etmek için yapılmış hareket bunlar, sakın prim verme sevinmesinler. Bu tarz konuşmaları keşke teyzen sana yansıtmasaydı zaten sancılı bir süreç bir de bu tarz laflar daha bi üzer
 
Yeni gelen sizi mumla arattıracak onlara emin olun. Şükredin kurtulduğunuza. İnsanlar başkalarına kazık attım sanar ama "Keser döner sap döner, gün gelir hesap döner."
Allah yureginize ferahlık versin...
 
Onlar şimdiden kral öldü yaşasın yeni kral tribine girmişler

Eski sevgili yeniden görüşüldü bi heyecan vardı vs,al işte şimdi boşanıyosun hersey ortaya döküldü bakalım eski heyecanlari kalacak mı

Evleniyor da olabilirler sallama
 
Tamam evlensinler. Zaten iki karaktersiz arti karaktersiz bir aile tam birbirlerine gore. Yanlis dusundugun konu su, eski esinin seni aldatip daha bosanmadan evlilik hazirligi yapmasi senin bir eksikligin degil ki. O daha guzel, daha becerikli, vs oldugundan degil tamamen karaktersiz birinin seninle yapamadigindan. Suan istesen aninda evlenmelik birini sen de bulursun ama nasil biri olur tahmin edersin. Onlarinki de ayni hesap.

Zaten bosanma asamasinda haksiz olupta karsi tarafa giderayak hasar vermeye calismayani gormedim. Daha da neler yapacaklar.
 
annesinin teyzeni arayıp bu şekilde terbiyesizce konuşması iyi bişey mügişim. ne kadar karaktersiz olduklarını birdaha görmüş oldun. bunlar ailecek ahlaksız. biriyle evlensin evlenmesin boşver. yeni evinde mutlu olacak mı zannediyosun. yine aldatacak. huylu huyundan vazgeçmez. adam ahlaksız. karısı evde onu beklerken -açık yazıcam kusura bakma ama sana hatırlatmak zorundayım- otel tutup başka kadınlarla birlikte olan adamın arkasından üzülemezsin. beceriksiz olan sen değilsin kaynanan. sen gururlu bi şekilde çekip gittin. o kadın ise aldatıldığı halde idare etmiş. bu hikayede başarılı olan sensin canım kesinlikle onlar değil. şimdi senin canın sıkılsın diye son hamleleri yapıyolar. ama sen mahkemede aldatıldığını da ispatlarsan onların canı sıkılmaktan öte yanacak. ve haberin olsun mügişim biz seni beceriksiz değil, aksine tek teferde ihaneti affetmediğin için gurur duyuyoruz. keşke aldatılan her kadın senin gibi dimdik durabilse canım. son söz olarak onlar için sakın üzülme. senin de çok mutlu olacağın zamanlar gelecek eminim ben. kimsenin emin ol ahı yerde kalmaz
 
böyle çirkin seviyesiz insanlıktan nasibini almamış cahil takımı halay başı bir kaynanadan ,kan ve süt bozukluğunu köklerine kadar yaşamış gereksiz bir fazlalağı olduğundan mütevellit kendini erkek tebaasına koyan asalak bir adamdan kurtuldun..şeref yoksunluklarını cümle aleme gerine gerine gösterme midesilziğiyle boğuşadursunlar bugün üç kuruşluk bir kadın için seni bırakan zavallı yarın 2 kuruşluğunu bulur bu üç kuruşluğunuda bırakır.Rabbim bir yerlerinden çıkarır..şükür namazları kıl ye iç eğlen gez dünyaya yeniden gel..elbet kadının hakkını bilen Allah korkusu olduğundan eşine saygısı olabilecek birine gerçekten hakettiği için koluna takarsın müge.
 
Bu aileden ben bile iğrendim. Iğğğ!

Yerinizde olsam tüm olumsuzluklara inat yeniden doğar, hayatıma en güzel şekilde yön verirdim.
 
Siz kendi kendinizi yerken, adam sıfatını dahi yakıştırmadığım şahsiyet, gününü gün ediyor. Aslında bunlar sizin kendinizi toparlamanız için hep bir işaret.

Blöf yapılsın veya yapılmasın, değil mi ki, sizi aldattı, artık ağzı ile kuş tutsa dahi, umursamamanız lazım. Zaten varlığı ile yokluğu bir olanın, gölgesi olsa ne, olmasa ne.

Bir daha aileden biri ile diyaloğa geçerlerse, desinler ki, Müge diyor ki; ben ne gemiler yaktım, k.çı kırık bir sandalın lafı bile olmaz benim hayatımda. Emin olun lafla vurmak, bazen eyleme geçmekten daha çok acıtır canı.
 
Madem yeni mis gibi gelinleri de var nede aramışlar? Bide ben bu kadınları anlamıyorum arkadaş ben boşanmış biriyle birlikte olsam neden boşandığını didik didik ederim. Adam aldatmış karakterinde var beni de aldatmaması için hiç ni sebep yok diye direkt üstünü çizerim.bence yalan.ama gerçeksede körler sğırlar birnirini ağırlıyor merak etmeyin, bu adam ya yeniden aldatır ya da aldatılır
 
Tamda istedikleri gibi olmuş. Amaç sizi üzmek,yıpratmak ve anladığım kadarıyla gayet başarmışlar bunu.
Ayrıca size bunu söyleyen kişiye çok kızdım. Yüzmüş yüzmüş kuyruğuna gelmişsiniz,bunca acı çekmişsiniz,tam toparlarken gelip yemeden içmeden size anlatılması saçma. Kesinlikle iyi niyet bulamam ben bunun altında. Bunu bilmek size birşey kazandırdı mı? Bir işinize yararmı? Hayır. Bilmeseniz yeniden dibe vurmayacaktınız. Lütfen kendi iyiliğiniz ićin çevrenizde size laf taşıyan kim varsa bir set çekin,konuşturmayın. Gerekiyorsa görüşmeyin.
Hakkınızda hayırlısı olsun, emin olun bugünlerde geçecek,hepsi atlatılacak ama önemli olan en az hasarla kurtulmak. Önce kendinizi düşünün,kendiniz ićin yaşayın.
 
Annesi de teyzenin sana söyleyeceğini bildiği için KASITLI bir şekilde ağzından kaçırmış gibi yapmadıysa bana da .... Desinler.
Bak sen gittin ama biz yenisini bulduk bile çatla patla diyecekler yazık ya onlara
Ne var yani ex kaynananın yeni gelini olacakta senin yeni damadın olmayacak mı. Aldatıldın mı bilmiyorum ama eğer öyleyse yeni gelen eşini aldatmış bir adamın ikincı karısı olmanın zevkini yaşasın bırak.
Bu arkadaşa sonuna kadar katılıyorum
 
Aileden ben de cok igrendim gercekten. Al birini vur otekine. Ne kadar seviyesiz ugrasilar bunlar. Zina ustune bir de anne ogul hizlarini alamayip kizcagizin teyzesini dahi arayip munakasa ediyorlar. Cok ama cok seviyesiz bir davranis... Mugecim arkana bakma bile cok cirkin bir aileymis. Ex esin ahlaksizlik yaptim en azindan daha da cirkinlestirmeyelim olayi deyip edebiyle mahkemeyi beklemeli annesini de hic karistirmamaliydi meseleye. Adamlik bunu gerektirirdi. Ortada adam olmadigina gore evlilik de yok. Sen bu aileye cok fazlasin.
Bu aileden ben bile iğrendim. Iğğğ!

Yerinizde olsam tüm olumsuzluklara inat yeniden doğar, hayatıma en güzel şekilde yön verirdim.
 
Ben öyle kaynananın !
Madem gelinini bulmuş yaşasın da görsün
Nası geniş mideli insanlar var yarabbi:silah:
Evli adamın metresi olan kadın için gelinimi buldum diyen insan dan insanlık beklememek gerek aslında
Sadaka verin şükredin böyle insan müsveddelerinden kurtulduğunuz için
 
biz kadınlar çok güçlüyüz. hayata tutun. bir şansın var inan ki.kaç yıllık evlisin çocuğun varmı bilmiyorum. ama kötü bir evlilik cehennem çukurundan bi çukur misali. kocan napmış kaynanan ne demiş boşver. Allah kalbimizi biliyor. inan kimsenin yanına kalmıyor. sen bir gün bir yerlede mutlu olacaksın elbette. ama o mutlaka bedel ödeyecek. Allaha sal ve hayatına bir yol çiz. mutluluk gelir seni bulur.. SABRET...
 
Mutlu, halinden memnun insanlar yeni gelinim de var sen çatla moduna girerler mi hiç? Eski eş bulaşmasın diye köşe bucak bile kaçarlar. Ama böyle çok sevdikleri(!) gelinlerini hedef noktası haline getirmezler. Bütün bu konuşmalar sizin kulağınıza gideceğini bilerek yapılmış. Siz de onlar gibi mutsuz olun. Yeni hayatınıza alışamayın. Eski eşinizi arayın diye yapılmış. Biz çok mutluyuz sen biz olmayınca mutsuzsun bir hiçsin mesajı veriyorlar. Bu oyuna gelmeyin. Çatlayan taraf onlar olsun.
 
Back
X