Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Selam kızlar yine ben.
Tamam dediğim artk toparlıyorum kendimi dediğim her an en dibe çakılmak zorundayım sanırım.
Boşanma davamı açtım, artık resmen her şey bitiyor.
O kadar iyiydim ki bir ara ben bile şaşırıyordum halime.
Bu gün teyzemi o annesi olan insan müsveddesi aramış ve laf dalaşına girmişler, "ondan gelinlik mi gördük, şimdiki gül gibi" demiş. Teyzem o ne demek deyince kıvırmış, bundan sonra gelinim olmayacak mı sanki filan diye.
Bunu duyduğumdan beri ağlıyorum. Herhalde o kızla evlenecek. Boşanmam diyip duran adam bir anda kabul etti her şeyi. Vardı yani zaten bir şeyler. Şaka gibi ya. Eşek şakası yapıyorlar sanki bana.
Bir insan daha ne kadar aşağılanır bilmiyorum. Bari boşanalım dimi bir dur...
Kendimi yine dünyanın en yalnız en beceriksiz en aptal insanı gibi hissediyorum.
İçimi dökmek istedim. Herkese karşı rol yapmaktan sıkılmış durumdayım.
Mars'a bileti olan varsa bana satsın.
Bu dünya bana dar.
Bu arkadaşa sonuna kadar katılıyorumNe var yani ex kaynananın yeni gelini olacakta senin yeni damadın olmayacak mı. Aldatıldın mı bilmiyorum ama eğer öyleyse yeni gelen eşini aldatmış bir adamın ikincı karısı olmanın zevkini yaşasın bırak.
Bu aileden ben bile iğrendim. Iğğğ!
Yerinizde olsam tüm olumsuzluklara inat yeniden doğar, hayatıma en güzel şekilde yön verirdim.