- Konu Sahibi CANIM2YAVRUM
-
İyi de o zaman neden ben verirdim diyor?Selam arkadaşlar.Nasıl yazacağımı bilemiyorum buraya yazıp yazmamakta bile kararsızdım.Fikirleriniz benim için önemli olduğu için yazıyorum.10 gün önce arkadasım Duygunun 4 yaşındaki cocuğu kaza gecirdi.çocuğu yoğun bakıma aldılar.ortak arkadaslarımız çevrelerinden para toplamaya karar verdiler.esi cocugun yanına gidip geldiği icin çalısmıyor destek amacli.bir miktar bende topladim.Ortak arkadaşımiz Nesrin benim topladıgım parayıda alıp bu arkadaşımıza verecekti.Duyguyu cocugunun durumunu sormak icin aradim.Evde olduğunu söyleyince evine gittim.cevremden topladığım Emanet parayıda çocuğun annesine teslim ettim.Sonra arkadaşım Nesrin aradı ne yapıyorsun diye.bende Duygu eve gelmis onu görmeye gittim.Topladığim emanetide teslim ettim dedim.Ay parayı bana verseydin ben verirdim dedi.Ben hazır görmeye gittiğimde cantamdaydı verdim dedim.Başladı ayy herkez onun için diyor ki cocuğunla ilgilenmiyordu.çocukları sokaga salıyordu.Kaza onun ilgisizliginden oldu.Verdigin parayı cocuga harcamıyacak harvurup harman savuracak.cerez parası olacak.b
Sözde yardımsever diğer arkadaş konu sahibi parayı çocuğun annesine neden verdin o çocuğuna bakmıyormuş(!) diyormuş.Hicbir sey anlamadim .
Kim kime parayi verdi ?
Kendi napacakti parayi geri i dagitacakti sacmalamasin..Selam arkadaşlar.Nasıl yazacağımı bilemiyorum buraya yazıp yazmamakta bile kararsızdım.Fikirleriniz benim için önemli olduğu için yazıyorum.10 gün önce arkadasım Duygunun 4 yaşındaki cocuğu kaza gecirdi.çocuğu yoğun bakıma aldılar.ortak arkadaslarımız çevrelerinden para toplamaya karar verdiler.esi cocugun yanına gidip geldiği icin çalısmıyor destek amacli.bir miktar bende topladim.Ortak arkadaşımiz Nesrin benim topladıgım parayıda alıp bu arkadaşımıza verecekti.Duyguyu cocugunun durumunu sormak icin aradim.Evde olduğunu söyleyince evine gittim.cevremden topladığım Emanet parayıda çocuğun annesine teslim ettim.Sonra arkadaşım Nesrin aradı ne yapıyorsun diye.bende Duygu eve gelmis onu görmeye gittim.Topladığim emanetide teslim ettim dedim.Ay parayı bana verseydin ben verirdim dedi.Ben hazır görmeye gittiğimde cantamdaydı verdim dedim.Başladı ayy herkez onun için diyor ki cocuğunla ilgilenmiyordu.çocukları sokaga salıyordu.Kaza onun ilgisizliginden oldu.Verdigin parayı cocuga harcamıyacak harvurup harman savuracak.cerez parası olacak.bende Allah rizası icin verdim kendi vicdanina kalmis dedim.ve Nesrinin dedigi gibi oldu.facelerde makyajli boy boy resimler paylaşiyor.cafelere gidip geziyor.olan cocuga oldu.ve benim elimde bir miktar daha cevreden gelen paralar o parayı ne yapmalıyım sizce.kafam cok karisti.
Evet aynı sizin gibi düşündüm.sonra cocugun annesinin Nesrinin dedigi gibi oldu.facelerde bir ton makyajlı ,cafelerde resmini paylasti.simdi elimde bir miktar daha para var ne yapmam gerektigini bilmiyorum.sonucta insanlar bu cocuk icin parayi verdiler ama annesi zannedersem nesrinin dedigi gibi gamsizEee parayı ona verseniz kendi napacakmış?
Allah’ım çıldırmamak elde değil, lütfen o kadından uzaklaşın. Koyun can derdinde kasap et derdinde.
Benim topladigim parayi o verecekmisEee parayı ona verseniz kendi napacakmış?
Allah’ım çıldırmamak elde değil, lütfen o kadından uzaklaşın. Koyun can derdinde kasap et derdinde.
Evet hic bir anne istemez böyle olmasini.Allahim kimsenin basina vermesin.Kendi napacakti parayi geri i dagitacakti sacmalamasin..
Cocuk yogun bakimda diyorsunuz bide anneyi suclamis kadin hangi anne ister boyle olsun kaza sonucta
Kendide bir miktar cevresinden toplamis benim topladigimida alip ona kendi vermek istiyorduİyi de o zaman neden ben verirdim diyor?
Senin vermene kızıyorsa kendide vermeyecek. İnsanlar yardım yaparken bile koşullu şartlılar. Ne değişik olduk ya:/Benim topladigim parayi o verecekmis
Madem oyle dusunuyorsunuz annesine vermek yerine cocuga faydali olacagini dusundugunuz sekilde harcayin parayiEvet aynı sizin gibi düşündüm.sonra cocugun annesinin Nesrinin dedigi gibi oldu.facelerde bir ton makyajlı ,cafelerde resmini paylasti.simdi elimde bir miktar daha para var ne yapmam gerektigini bilmiyorum.sonucta insanlar bu cocuk icin parayi verdiler ama annesi zannedersem nesrinin dedigi gibi gamsiz
Bendeki parayı ve kendi topladigi parayida kendisi verecekti.Canim instagramdan bakarak oyle on yargılı davranma ya...belki moralini yuksek tututmaya calisiyordur kendince...
Kadının ihmali bile olsa boyle olsun istemezdi ya
Arkadasin ne yapcakti peki parayı?
Çocugun ameliyat durumu olursa verecekmis ama cocuk zaten ozel hastanede degil ki devlet hastanesinde.hastane masrafları olmuyor.sadece hastaneye giderken benzin parasi orda yemek yiyorlar.evde ihtiyaclar.O verince neden harcamayacak mı ben olsam oyle derdim.. yapcak olan o parayi da harcar. Arkadasiniz tek yardim yapan ben olayim mi demek istedi napti.
Hani deseniz ki o da cocugun babasının arkadasi bana verseydin de babasina verseydim, tamam... ama hic mantikli degil
Nasıl cocuga harcaya bilirim mesela.yogun bakimdan cikip servise cikinca oyuncakmi ,elbisemi alayim.gercekten bu emanet para üstumde yük oldu bana.Madem oyle dusunuyorsunuz annesine vermek yerine cocuga faydali olacagini dusundugunuz sekilde harcayin parayi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?